|
![]() |
#2521 | ||
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2522 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Jucer sam citao par modova pa sam pomjesao ... Uglavnom bokove porta je dremelicom izbrusio i ubacio vga koja je isprve proradila.
![]() |
#2523 | |
Premium
|
Citiraj:
http://forums.evga.com/Anyone-have-t...-m1261264.aspx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2524 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
E, sad, ako ti je i to previše... pa... to je linux, znači only sky is the limit. Ne znam koliko si na ti s linuxom ali, imaš više rješenja, evo ti par ideja onako iz glave, sortirano po kompliciranosti: 1. uštekati još jedan usb drive. U linuxu možeš bilo koji direktorij iz strukture montirati bilo kamo, složiš particije tamo i premjestiš što ti smeta. Kao da ti je u windozerima program files na jednom disku/particiji, windows na drugom, a users na trećem 2. Ne znam jel može ta kanda bootati s usb-a, ali ako može onda si riješio problem. Čak i ako ne može, instaliraj boot loader u njegov flash i diži sistem s vanjskog diska. Kad si već kod toga, možeš si software RAID od 8 usb stickova složiti ![]() 3. Ići se igrati s filesystemom koji podržava kompresiju, npr BTRFS. Također možeš po folderima se igrati s time 4. koristiti default EXT4 i kompresirati neki od direktorija, npr. /usr koji ti je najveći direktorij. Malo kompliciranije za napraviti, ali radio sam to. Kako ext4 nema online kompresije podataka (kao npr. NTFS), može se kreirati komprimirani read-only image tog foldera + overlay na to tako da sva ostala pisanja idu u novi direktorij. 5. Napraviti foru kao što je openelec - read only image + "varijabilna" particija za userdata, samo što onda trebaš dvije particije, a samim time gubiš nešto mjesta Dobro je u ovoj instalaciji što je stock ubuntu ispod pa možeš instalirati štogod hoćeš. Loše je isto to, nije kompaktan kao openelec, puno prostora uzima, sporiji je od OE itd. Vrtio sam neko vrijeme točno takvu instalaciju na flash memoriji na jednom stroju pa znam. E, da, jel može network boot raditi taj HP? :-) Bez obzira na metodu, ja bi se poigrao u virtualboxu s instalacijom, kad sve napravim, samo bi kopirao instalaciju na flash od tog HPa i dignuo boot loader. Uf... jesam ga nadrobio... nemam više kave... time to refill ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2525 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() Ovo za liste,mislio sam da se šifrira samo za pce usere i da se sa jednim userom tj njegovim passwordom veže i jedna ip adresa.Znači ako si već ulogiran sa passom preko jedne ip adrese,ne možeš se istim passom istovremeno logirat sa druge ip adrese.Pa onda nebi niko davao svoj pass okolo. Ovo samo predlažem,jer stvarno neznam jeli ovo moguće tehnički izvest. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2526 | |
Premium
|
Citiraj:
@Ziiky, ako te jos uvijek zanima ovakav primjerak za igranje, javi se na pm za cijenu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2527 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
posto sam si uzeo dedicated minipc koji ce biti samo htpc player, Multimedia player ili kako ocete, sto je u kodiju ono, must have za ubaciti. Do sada sam.samo Genesis imao i jednostavni library gdje sam ručno ubacio foldere sa filmovima i serijama, iako mi sve serije ne povuče, ne kuzim u kojem formatu MORAJU biti jer gledajući sve su slično nazvane |
![]() |
![]() |
![]() |
#2528 |
Premium
|
Najlakse ti je ovako: http://www.tvaddons.ag/config-wizard-kodi/ Dobiti ces 15-20 najjacih, uglavnom stream addonsa, pa deinstaliras sta ti se ne svidja. Phoenix (nasljednik Mash Up-a) http://www.tvaddons.ag/phoenix-live-streams/ Sports devil https://code.google.com/p/xbmc-devel...-with-passion/ Nezaobilazni Video devil ![]() https://superrepo.org/kodi/addon/plu...deo.videodevil Od vizualnih, najbolji mi je Cinema expiriance. Na YT i okolo imas dedicated sajtove koji pruzaju personalizirane video foršpane za intro, extro, trivia, trailere, raznorazne countdowne prije i poslije filma. Ma kamara svega. Pravi eye candy dodatak http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=87563 http://kodi.wiki/view/Add-on:Cinema_Experience Pulsar (odlican torrent streamer, radi bez greske) listaj unazad, negdje sam opisao nacin koristenja http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=200957 Apple iTunes trailer (uvijek friski traileri filmova) Nalazi se u sluzbenom Kodi repozitoriju pod video addonima Apple iTunes podcast (playa apple podcasts) Nalazi se u sluzbenom Kodi repozitoriju pod glazbenim addonima
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 22.03.2015. u 07:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2529 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
Moze li se Kodi podesiti da funkcionira ko klasicni video recorder? Znaci da snima na NAS ono sto se prikazuje na TV (preko njegovog tunera)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2530 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
jel kopirao tko tu iptv listu? pošto je sa paste bin maknuta.. i voljan obajsnit kako se traze novi linkovi, pa bi i ja pokusao doprinjeti (kopiju stare liste trebam zbog radio stanica) koje sam več tamo dao linkove, ali nisam si i ja spremio hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2531 |
Premium
|
Trenutno, je sve u stanju hibernacije, a trenutna postava je uzela godisnji do daljnjega ![]() Uglavnom kako trenutno stvari stoje na "sceni" bnet je mrtav, a ostale liste je tesko azurirati jer se ip precesto mjenja. Cesto kompletna ip adresa, s ne samo subnet ili port kao prije. Ako netko zeli nastaviti I ZNA KAKO ... dati cu mu usere i pass za pristup. Nije problem!
![]() |
#2532 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Kad su poceli problemi s listom pratio sam stanje na forumima na kojima se pojavljivala ta lista.Bnet liste trenutno nema aktivne na forumima.Mogu se dobiti neki kanali,bilo ex yu,bilo strani koji rade par sati i onda prestanu raditi.Tko zeli gledati kanale moze ili uzeti listu na njuskalu i platiti je (sa sky,hbo i sl.kanalima) ili eventualno gledati preko p2p addona (puno manji broj kanala,ima dosta ruskih).Mozda s vremenom neka druga lista postane aktualna (prvo sam imao vdubt25,pa bnet...). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2534 |
Premium
|
Sve je to relativno.Isprobao sam dosta testnih linija i pred desetak dana sam uzeo jednu s kojom sam zadovoljan.Jedino sam primjetio kako se te liste vrlo sporo otvaraju u kodiju.U VLC-u i sl. rade super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2535 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
Da li znaš kako da stavim nešto na "desktop", recimo ručno sam instalirao samo genesis, ali kako da njegovu ikonu stavim na glavni ekran |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2536 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
Settings---Appearance---Skin Settings---Addon Shortcuts Tako je barem u Confluence skinu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2537 |
Lika u mom srcu
|
eee zee, super, ne bih nikad to tamo nasao ![]() sad mogu sam sve sloziti kako mi pase. Samo jos da slozim onaj mele daljinac da radi sa Kodijem kako treba, samo nikako vremena da se s tim poigram kako treba, uhvatim navecer sat vremena mozda i to mrtav pospan pa mi mozak radi na 5% kapaciteta |
![]() |
![]() |
![]() |
#2538 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() |
#2541 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ima li netko da slucajno prodaje MK809 plus? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2543 |
Lika u mom srcu
|
ne kuzim zasto mi ne povlaci sve serije, ubacio sezonu Suits, savrsenih naziva, a on mi povukao neku svdsku seriju i podijelio u dva fildera, isto mi napravio sa breaking bad, a druge serije ok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2544 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
jel ima tko kakvu ip-tv listu? da barem hrt radi, da sredim kolegi u irskoj Ili još bolje, posjedujem max tv to go.. ali trebao bi kakav pvn ili proxy za hr, da se i plati taj proxy nebi bio problem.. ako netko zna nešto o tome tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2545 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Code:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2548 |
Premium
|
Pa podesi kako ti pase... Npr, dodas na daljinac "s" - power meni, kod iptv-a poziva popis kanala preko slike.
![]() |
#2549 |
Premium
|
Pitanje za vlasnike mygice i sl.Vidio sam kako ona nudi mogucnost spajanja sa drugim CEC daljinskim uređajima.Kako bi onda mogao napraviti pa da mi se npr. na tipku on/off na tv-u upali i mygica?Također imam i wireless keyboard sa ebaya.Da li bi i tipkovnicu mogao natjerati da mi pali mygicu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2550 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Ja imam problem sa MyGicom da mi na AVI video bude "out of sync" sa audiom i dosta šteka video. Da li nekom to dešava? A treba uskoro izaći novi FW sa novim codecima i puno drugih stvari. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|