|
![]() |
#2041 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Gornji je 10A verzija, donji 10E. Imaš na cafe.mobilu u G3 temi na prvom postu linkove za firmware koji traži. Zadnji Kitkat je 10N |
![]() |
![]() |
#2042 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Stavio ženi danas Cloudy-a 2.2 na G2. Pa to je drugi mob. I ovako je bio dobar al sad je super, stvarno ga je još malo podigao. Ako ima netko G2 i razmišlja si dal da ga stavi samo naprijed, razlika se svakako isplati. |
![]() |
![]() |
#2044 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Da ne drljam tu bezveze sada jer je gore tek par sati javim iza vikenda. Žena ide na Plitvice pa će biti slika. Ovako na prvu bolje su slike u zatamnjenome, famozna pastelizacija nije toliko izražena. Za bateriju isto, kroz par dana 😊 |
![]() |
![]() |
#2046 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Isto je. Već sam ti rekao negdje prije. Brko, Brko... godine te hvataju, senilan postaješ ![]() BTW. lg g4 note leaks |
![]() |
![]() |
#2047 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ponaša se isto, koristio sam Cloudy neko vrijeme i vratio se na na stock. Nakon par dana kad prođe oduševljenje izgledom ostaje ti ROM koji ipak ima nekih bugova i definitivno se više zagrijava. |
![]() |
![]() |
#2049 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Ne treba Root, Brko probaj pa javi
#2051 | |||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
#2052 |
Registered User
|
Šteta, tu je i G3 dosta napredovao ali nije ni on najbolji u tome.. dosta trenutaka sam sa njegovom kamerom po feštama propustio, presporo fokusiraju kada ima pokreta u slikama
#2053 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Evo jedne direktne usporedbe kamere G2: Prva cisti stock Druga cloudy 2.2 Resetirane postavke na oba, i okinuto bez ikakvog podešavanja. Cloudy ima za mene jedino manu neprecizan GPS. |
![]() |
![]() |
#2054 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni je cloudy rom dosta bolji u svakom pogledu nego stock, da ne govorim o izgledu ui-a i funkcionalnosti. Sa dorimanx kernelom radi odlicno, brzo i bez zagrijavanja. Sa zadnjom verzijom mob se i u igrama zacudjujuce malo grije... Sto se tice gpsa, postoji FasterGPS s kojim mozete jednostavno ubrzati lock, samo se postavi kontinent i regija. Ili jednostavno u Stweaksu podesiti Gps zonu i NTP za one koji koriste dorimanx... |
![]() |
![]() |
#2056 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovih dana sam se igral sas X Cam i definitivno je sporije od stock appa bar po danu.. Lokacija mi na 20h poprilicno zdere bateriju. Kad iskljucim baterija je odlicna, dva dana sa blizu 4 sot bez problema al iz nekog razloga mi lokacije pojede do 10tak %. Gledal sam po aplikacijama da nes ne divlja al nisam nasao nista. |
|
![]() |
![]() |
#2057 |
Registered User
|
Ma slazem se kolega, ali eto ima i konkurencije koja je bolja u takvim situacijama, pa je vrijedno spomena
#2058 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Maknuo bih onu naljepnicu sa IMEI brojem sa LG G2 i spremio je u kutiju od mobitela.Mobitel je iz VIP-a,ne bi trebalo biti problema u slučaju reklamacije? Vidim na stranim forumima da nemaju problema sa reklamacijom ako je maknu ali poznavajuči naše "servise" i operatere pitam za svaki slučaj ![]() |
![]() |
![]() |
#2059 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Toliko sam bio zadovoljan s curinim L70 dual da sam uzeo jos jednog ![]() |
![]() |
![]() |
#2060 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2063 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Poštovani, trebam pomoč dakle, imam Lg g3 i jučer sam prvi puta probao s njim malo duže snimati neki video. E sad ono što me je neugodno iznenadilo je to štokad sam poćeo snimati mob je imao 47%, a kad sam završio je imao svega 30%. Ne kužim koji je razlog takvog pražnjenja baterije snimao sam cca nekih 5 min. Hvala Zadnje izmijenjeno od: hrcfaca. 30.03.2015. u 12:02. |
![]() |
![]() |
#2064 |
Premium
|
Manje od 2% u dve i pol minute 1080p, 390mb fajl. Sad sam probao. Znam snimit po 6gb 1080p videa u par sati i nikad nisam imal problema sa baterijom kaj se videa tice. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 30.03.2015. u 13:01. |
![]() |
![]() |
#2065 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
A evo sad sam snimao još nekih 3 minute i uzelo mi je 4%, a valjda je sad to normalno. Samo što se je zagrio ono pokraj kamere da boli glava, inaće koja je to rezolucija 1080p? Ono što sam si ja još mislio jučer kad sam vidio koliko je uzeo baterije možda je uključio bljeskalicu budući da sam snimao navečer, ali opet je bilo svjetlo upaljeno. Mislim na unutarnji prostor. |
![]() |
![]() |
#2067 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2068 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003