|
![]() |
#4621 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Da da slažem se..
#4622 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
Kitkat, nema bloatware, sve na stocku radi bez greške i super brzo, nikakvi romovi. |
|
![]() |
![]() |
#4623 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
Meni S3 radi najnormalnije bez ikakvih modifikacija, no pošto već jako dugo koristim razne mobitele, primjetio sam da je ta spika o neupotrebljivosti često tek izlika kojom ljudi sami sebi pravdaju kupnju novog modela, a kada ga kupe i skuže da je pomak na bolje minimalan još više pljuju po starom uređaju ne bi li se osjećali manje budalasto. Video gledam najnormalnije. Muziku slušam najnormalnije. Kad surfam često nakupim i po 10 tabova.
![]() |
#4624 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ali brate, pretjera ga sa tim izljevima o lošim i neupotrebljivim mobitelima koji su pred 2 godine bili flagshipovi... S3 je svemirski brod za sve nove HTC desire modele iako je zaglavio na JB 4.3. Daj malo olabavi sa takvim disertacijama. |
|
![]() |
![]() |
#4625 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Mene isto čude takve izjave. Trenutno imam Galaxy Core, e to je jad i bijeda a ne S3. Evo jučer surfam XDA forumom u Chrome-u i nakon 2-3 minute mobitel skroz stane. Ubiju ga youtube linkovi po stranicama i reklame, skroz se smrzne. Uzmem ženin G2 i padnem 3 puta u nesvjest kako to leti, niti da zatrza. S3, pogotovo ovaj Neo sa zadnjim OS-om radi super. Nemožeš reći da je neupotrebljiv. Neznam više šta da mislim o Galaxiju A5. Bio jučer u Vip-u, ispregledao ga opet i mob radi super. Znam da je proc unutra koma ali to se definitivno ne vidi u samom radu. Neznam šta bi čovjek trebao pokrenuti na njemu pa da se vidi taj nedostatak. Izrada je super, u ruci leži fenomenalno, proporcije taman. 720p se ne kuži uopće, multitasking radi normalno sa 20-ak otvorenih stavri (browser, film, muzika, office...). Je da su pretjerali sa cijenom ali ima ih već po oglasima za 1600-1700 kuna što mi se čini ok za njega. Jedino kaj taj njegov Amoled je malo nabrijan. Ima postavke za staviti "realniju" boju ali i tada nije recimo ko na G2 (znam da nije ista vrst ekrana)... Jel ima netko tu baš da ga ima pa da kaže koju... Zadnje izmijenjeno od: 9800pro. 25.03.2015. u 15:52. |
![]() |
![]() |
#4626 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Galaxy S3 je izasao prije 3 godine, sto je za mobilnu tehnologiju jako puno vremena. To sto nije losiji nego kad je izasao ne znaci puno kada danasnji flagshipovi rade neusporedivo bolje. Isplati li se ili ne je naravno cisto individualna stvar. Realno nema puno smisla prelaziti sa proslogodisnjeg modela ali svatko ima svoje veselje. Ne bih danas sigurno kupio ni S3. |
![]() |
![]() |
#4627 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Uzeo sam Alphu baterija je OK, ali najveci problem je snaga signala i cesto disconnectanje s mreze. Za sada jedini fix je prebaciti mrezu na GSM only, onda je signal normalan kao na bivsem mobitelu. Nije ni cudo da su ga prestali proizvoditi, vec zalim za plastikom na mom bivsem mobitelu gdje je sve radilo savrseno.
#4628 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
|
![]() |
![]() |
#4629 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Citiraj:
![]() |
#4630 |
Antimićanin
|
Kad netko kaže da je POSJEDOVAO S5, iP6, Note 4, M8, Z3 i G3, daklem sve flagshipove unutar par mjeseci, dobije se dojam da ima para ko dreka kad ima sve te fine igračke. Sorry ako sam što krivo rekao ali eto, to se dade iščitati iz tvojih postova. S3 sam imao na ADu sa TW i usporedio sa S3 od.kolege. moj je bio brži, ali njegov je pristojno radio. A krcat programima. Isto obični i9300. Nikakav LTE sa 2GB rama. |
![]() |
![]() |
#4631 |
Registered User
|
Jesam, posjedovao sam, Note 4 nisam ali isprobao sam ga, volio bih si ga priuštiti ali je ipak skuplji i nemogu, da mogu uzeo bih si. Mislim da ova tema nema mjesta za raspravljati o nečijem financijskom stanju, ali ja nisam jedan od onih što troši dnevno na cigarete, kave, kupuje si skupu odjeću ili vozi bijesan auto. Vozim punta i imam biciklu, za svog gušta si želim priuštiti mobitel. Ako to nekome smeta, onda stvarno neznam do koje granice ljudske ljubomore je ovo došlo ![]()
#4632 |
Antimićanin
|
Uopće nije bitno tvoje financijsko stanje. Osvrt je bio na to da je S3 neupotrebljiv, a i preporuke od tebe su samo za flagshio modele, koje si mnogi ne mogu priuštiti. Osobno, meni bi bilo drago da netko ima i da to može. Velim da sam dobio dojam takav jer malo.tko može imati takvu kolekciju u tako malo vremena ![]() Da nejdemo dalje u OT o tome, ovime zaključujem raspravu na.tu temu. Ti budi slobodan i dalje pisati osvrte na bilo koji top model koji ti padne u ruke ![]() |
![]() |
![]() |
#4633 |
Registered User
|
Ne krivo si me shvatio, naravno da nema svatko za flagship model, ali ja sam se osvrnuo na S3, a što se tiče S3 neo, itekako se isplati.. nigdje ja nisam pisao da se samo flagship kupuje ![]()
#4634 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
Evo kako to izgleda na zadnjem firmwaru N910CXXU1BOC3,sa kojim je vračen mutavac! https://www.youtube.com/watch?v=lUIL1kvUyTk
#4635 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Koji je to mob u pitanju...? |
![]() |
![]() |
#4638 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
32Gb S6 ima na raspolaganju 'samo' 23Gb za korisnika http://www.androidcentral.com/32gb-g...b-storage-free
#4639 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo ga i u Tšrotu.. https://www.hrvatskitelekom.hr/mobit...Dropdown=False |
![]() |
![]() |
#4642 |
Registered User
|
#4643 |
Premium
|
Preporučam cm11 zadnji nightly, sve radi jako dobro uz kombinaciju s nova launcherom. Maloprije sam probao revolutionhd i back to noot, nije to to, cm11 spram njih leti. Opet na kraju ovisi i koliko app instaliraš, ali da se to sve fino poštimat, zamrznu se određene aplikacije plus greenify i radi odlično. Uglavnom teško da može bolje na s3.
#4644 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Cijena je ocekivana. Slicno ko ip6. |
|
![]() |
![]() |
#4646 |
Premium
|
#4647 | |
Registered User
|
Citiraj:
Evo ga
![]() |
#4648 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Bio jučer u t centru i usput da malo isprobam s6 ![]() Napala me neka studentica hostesa sa informacijama kako su super ovi novi samsunzi ![]() Krenuo ispipkat s6 pritisnuo tipku za ulazak u izbornik čekao jedno 6-7 sekundi jedva se pomaklo. Neznam kakvim su ih sve bloatom napunili ali su zbilja nenormalni, pa uzet takav aparat i da se jedva kreće kroz izbornike upucao bi se iz pištolja na vodu ![]() |
![]() |
![]() |
#4649 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Jel zna netko od vas malo bolje švabiše pa da mi prokuži jel ovo original UAG za S3cu i vidi jel šalju u Hrvatsku? Odgovor može u inbox da ne ometamo spiku u vezi S6ice. LINK: http://www.amazon.de/gp/aw/d/B008EPW...-6L&ref=plSrch
#4650 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Edit:vidim sad kod njih ostale samo 2 verzije,crna nazad na 34 usd ![]() Zadnje izmijenjeno od: schetz. 28.03.2015. u 11:52. |
|
![]() |
![]() |
|
|