|
![]() |
#3091 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#3095 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Koga brate briga kakav je čovjek ako dobro radi svoj posao-igra nogomet. U zadnjih, pa ima 10 godina, ljudi su se počeli baviti takvim pizdarijama da mi se gadi život. Prije su nogometaši pušili, pili, tukli se po krčmama, j... kurve u uličicama itd... i to je bilo ok i simpa. Sad ako, krivo nekog pogledaš, kažeš neku riječ itd.. odmah je skandal i cijele peripetije. Eto primjera: djeca se u ulici grudaju, netko dobije grudom i odmah tužiti mami. Dižu se odvjetnici, pravobranitelji p.. materine; djeca se malo zakače u školi- dolazi CSI očevid, socijalna služba itd.. itd da ne duljim. Pa pustite ljude da budu ljudi. Gdje su ta vremena kad si kao car Cantona mogao ultetiti kretenu na tribinu koji ti j.. majku na tekmi. Gdje je vrijeme kad su svi mogli nakon završetka tekme ultetiti na stadion među igrače i sl? Ovo je sve, ne znam kako da kažem, "pičkasto vrijeme" pa nek me baniraju ako hoće ![]() |
![]() |
![]() |
#3097 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ovaj Ronaldo je placipicka. Kad zna da nece dobiti nagradu, ni ne pojavi se, iako je medju top 3 i pozvan. Onda njegova simuliranja, stav njegov opcenito. I ekipu smeta ta silna bahatost. Ali bas bahatost u onoj najciscoj mogucoj mjeri. Lik je jednostavno ogavan. Cak ga takvim smatra i dosta realovih legendi i navijaca, a to sve govori. Cantonu i njega stavljati u istu recenicu je grijeh. Oprostit cu ti ovog puta, ali sljedeceg dobivas prijavu posta ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3098 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
PLA-ČI-PIČ-KA. Zvuči prilično ružno, ali ne nalazim blažu varijantu koja bi ovdje pristajala, a da istovremeno ne prikaže stvari onakvima kakve nisu. Šteta da se tako piše za jednog vrhunskog igrača, ali treba reći da je bilo x većih igrača koje nije krasilo takvo "uvrijeđena princeza, narcis, simulator i provokator" ponašanje i koji se nisu spominjali u tom kontekstu. Nažalost, sudeći po postovima, iako to učestalo pokušavaju prodat pod zabavu, neki se u ovoj priči očigledno nađu povrijeđeni i pokušavajući ga opravdati prvo sebi a onda i drugima, ispadnu, bez da su toga svjesni, upravo ono što su predbacivali drugima. George Best, Gazza, Tony Adams, Cantona....ekipa je bila problematična na muški način a ne kao Ronaldo. |
![]() |
![]() |
#3100 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#3101 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
#3105 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() MekDonalds Premier League Gazprom Premier League Emirates Premier League Qatar Airways Premier League Virgin (Atlantic) Premier League Alibaba Premier League ![]()
![]() |
![]() |
#3107 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#3108 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Nego gladan sam i gledam kaj jest i dobro si me sjetil Megića ![]() Sam se moram strpit još sat vremena da nestanu svi debili s kockastim dresovima i vaterpolo kapicama....jer bu opet TTO pao kad mi trubu onu pored uha stisne. Nego,sredina Juvea desetkovana....Marchisio out do kraja sezone. |
![]() |
![]() |
#3111 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Carlo Tavecchio: Savez bi bankrotirao kada bi Juventusu isplatio 433 mil. eura odštete -->
Vratiti dvije zaslužene titule i platiti odštetu. Forza Juve! ![]() Carlo Tavecchio: Savez bi bankrotirao kada bi Juventusu isplatio 433 mil. eura odštete
Vratiti dvije zaslužene titule i platiti odštetu. Forza Juve! ![]() |
![]() |
![]() |
#3112 |
Guest
|
Danas Mu preuzima 3. mjesto! |
![]() |
#3114 |
Guest
|
U u duelu sa Cityem 12.4. idemo na 2. mjesto! |
![]() |
#3116 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
BVB: Weidenfeller - Sokratis, Subotic, Hummels, Schmelzer - Gündogan, Bender - Kuba, Reus, Kampl - Aubameyang #bvbfcb FCB: Neuer - Alonso, Dante, Benatia, Lewandowski, Rafinha, Boateng, Bernat, Lahm, Müller, Schweinsteiger #bvbfcb
![]() |
#3118 |
Guest
|
MU pregazio Aston Villa kao Orient Express ![]() |
![]() |
#3120 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Lewandowski ![]()
![]() |