|
![]() |
#2583 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Twitter je dobar za ono kaj služi i nikako se nemože reći da je promašaj kad je ocijenjen sa 4 i kad obavlja ono šta se traži od njega. A kaj mu je danas bilo...pitaj boga,jer ne twitam nego mi služi kao newsfeed |
![]() |
![]() |
#2584 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Meni na Z1 nije bilo eskapada do sada. |
|
![]() |
![]() |
#2586 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Frend me zamolio da mu pogledam curin Z,kao nije strasno nesto,ali na par sekundi poludi i zbrejka se. Posto nemam bas iskustva sa xperijama,sta bi bilo najbezbolnije da ucinim radi ocuvanja podataka,a da pokusam rijesiti to ? Planirao sam za pocetak neku one-click root metodu i greenificirati pa pogasiti sve nepotrebne sync servise,ocistiti eventualni malware i sl. ? Vjerojatno je jos na KitKatu,prijedlozi ? |
![]() |
![]() |
#2587 |
Antimićanin
|
Nađi moj tutorial flešanja Xperije Z sa stock firmwareom. Napisao sam ga u ovoj temi negdje u 10. mjesecu ili krajem 9/2014. Nikakvo rootanje i zejebavanje. Backup i fleš npr Denmark 3 FW i miran si. 99,9% garantiram uspjeh. Kome sam god to radio oli preporučio na xperijama Z, svi su sretni i zadovoljni bili nakon toga. |
![]() |
![]() |
#2596 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Itekako, ja sam flashao z2 sa stock njemackim nebrandiranim firmwareom i konacno se rijesio onog t-com boot screena i ostalih tcom sranja a i ne moram dodatno čekat da mi t-com izbaci nadogradnju |
![]() |
![]() |
#2598 |
Antimićanin
|
Stoti put - NE ![]() Flešaš orginalni Sonyjev firmware. Niti drkaš po bootloaderu niti radiš bilo kaj ilegalno. Moj XZ je otišao RMA sa belgijskim generic FWom, a bio pun rozog ht sranja. Niko ništa pito nije. |
![]() |
![]() |
#2601 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Tko je za malo avanturizma. Možete otključati zaključane frekvencije na svojim Xperijama (od Z na gore, čak i neke starije), tj. na svim qualcomm uređajima. Fora je u tome što su procurili neki interni alati kojih su se dočepali par XDA članova i ukratko može se otključati zaključani bandovi. Ja sam se malo poigrao sa svojom C6602 (bez LTE), otključao sam si sve UMTS frekvencije i otključao sam LTE band 3 i 20. Uzet ću neku LTE karticu i probat, ko zna možda i proradi. Original je bio (nemam sliku) GSM 850 900 1800 1900 UMTS BC 1 2 4 5 8 Više informacija i tutorial http://www.xda-developers.com/remove...ions-qualcomm/ http://forum.xda-developers.com/cros...ating-t2871269 Sve se svodi da se promijeni vrijednost decimalnog broja u neki drugi decimalni broj u određenoj postavci. Ili heksadekadski. Ovaj gore tutorial je samo za 3G, moje novo stanje imate u prilogu. Za LTE mogu poslužiti informacije iz ovog threada, od 21 koraka na dalje, također ima dosta opčenitih informacija. http://forum.xda-developers.com/gala...ds-to-t2886059 Pomoću toga sam ubacio LTE. Zašto je zaključano? http://www.reddit.com/r/tmobile/comm...qualcommbased/ Ovdje imate par informacija. Ne znam kakvo je stanje sa zakonima u HR, ali ionako nedozvoljene frekvencije se ne mogu koristiti kad nitko ne odašilje. Također nitko ne garantira da će vam novo otključani band raditi, jer možda nije podržan od strane hardware-a. Fora otključavanja je da dobijete svjetski telefon. Ako ću ikad imat priliku isprobati javim neku prethodno nepodržanu frekvenciju javim ![]() I kod Xperie Z oznaka je MI_05, vezano za tutorial gore (tko će probati znat će) ![]() Budite jako oprezni, kopate po NV memoriji, što god mijenjate spremite originale vrijednosti i sigurni ste ![]() I naravno, sve radite na vlastitu odgovornost. |
![]() |
![]() |
#2603 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
#2605 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2607 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Vjerojatno si u nekim rubnim dijelovima 4G pokrivenosti. Ja sam rokao do 60-65 bio kad sam testirao brzinu. Samo dok testiras pojede ti i paket ![]() |
![]() |
![]() |
#2608 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() Mene samo zanima hoće li se prebaciti na LTE, nebitna brzina ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2609 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Ako si iz ZD slobodno dođi do mene isprobati
#2610 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Doma imam tak. 4gb TCom 2+2 LTE. Bez LTE je ispod 10mbs.. Izvan grada je tesko dobit 4g a kamoli neke brzine. Za probat skoknut do Zg. Petrinjska je npr. full speed kolko sam probaval pa nije lose mjesto za probu. ![]() z2, g2, Ultra, g3, svi nemaju problema sa tim brzinama i kod svih je slicno.. |
|
![]() |
![]() |
|
|