|
![]() |
#2881 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
al ak ikaj volim uz dobru tekmu to je mrknut jednu ljutu slavonku ![]() bit ce dobar klasiko!
#2883 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Navijam za Barca - Real. Neka se odmah pokolju, ko ih sljivi. Naravno, navijao bih za separatiste i hobite kao i svaki pravi nogometni fanatik. Covjek sam, a ne pi.... ![]() Edit: Hebote, ovaj PSG ne moze pobjeci od barce. Steta, ali bit ce dobre utakmice. |
![]() |
![]() |
#2884 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
PSG - Barca Atletico - Real Porto - FC Bayern Juve - Monaco
![]() |
#2885 |
Premium
|
PSG - Barca Atletico - Real Porto - Bayern Juve - Monaco Drago mi radi Juvea, neka imaju najlaksi posao. Krivo mi samo radi Porta, mislim, mogu proci, ali realno - tesko do gotovo nemoguce. Stvarno steta. Ako ista, barem stoji dobra sansa da Atletico rijesi Reala za dobrobit svih pravih nogometnih znalaca i zaljubljenika ![]() |
![]() |
![]() |
#2886 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Juve, Atletiko, Barca i Bayern u polufinalu ![]()
![]() |
#2887 |
Premium
|
PSG - Barca Faforit je naravno Barca. Gledajuci formu mozda cak i velik favorit. No PSG im definitivno ne lezi, pa bi ovdje moglo biti dosta vatre. Prednost dajem Barci, ali PSG ovo definitivno moze proci. Atletico - Real Najteza za prognozirati. Atletico ne lezi Realu, a i sami Real je van forme. 50-50, iako sam misljenja i nadam se da ce Atletico proci ![]() Porto - Bayern Navijam za Porto, ali prolazi Bayern ![]() Juve - Monaco Sve je moguce, ali i ovdje vjerojatno faforit prolazi dalje - Juve. Sve ove prognoze uzmite sa rezervom. Cekam na Ivana, pa cu udarit kontru njemu i pogodit minimalno 3 od 4 para ![]() |
![]() |
![]() |
#2889 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#2890 |
Premium
|
cudi me da svi tako lako naginju ka juveu, neznam bas da ce oni tako lako preskociti monaco. jedini "ziher" mislim da je bayern, dok bi real mogo ispasti ako se atletico sabere malo. barca psg je pak sve moguce, iako vise naginjem na barcu radi ispada koje psg ima u zadnje vrijemem a i mislim da ako zadrze trenutnu formu da su izraziti favorit u tom mecu
#2892 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() https://www.youtube.com/watch?v=aBz4D6Ujx1g
![]() |
#2893 |
FC Bayern <3
Datum registracije: Mar 2015
|
Ko fan Bayerna od '99 znam za tih 7:0, bez brige ![]() Nisam skužil iz prve da na to misliš.. al nije Barca tak slaba ko onda, a nije ni Bayern onakav (namjerno pišem onakav, jer mi je teško ocjeniti dal su jači ili slabiji, mada svaku tekmu gledam).. vjerojatno bi sad tekma bila zanimljivija široj publici, jer ih nebi Švabi rastepli ko onda.. sad igraju sličnije, pa misli mda bi i izjednačenije bilo, ovisilo bi ko bi posjed imal.. kad na žalost to Pepa jako brinu u životu.. |
![]() |
![]() |
#2895 |
Premium
|
Svi samo o LP, a liga eufa takodjer izvucena. Sevilla - Zenit Zaheban par. 60-40 radi Sevillinog iskustva na Sevillu, no navijam za ruse. Dnipro - C.Brugge C.Brugge po meni cisto ko suza. Gledao sam ih sinoc, gledao vs Aalborga. Odlicni su iako ni Dnipro nije za bacit. Dynamo - Fiorentina Neam pojma, ali dosta jak par. Mozda i najneizvjesniji. Wolfsburg - Napoli Ajmo njemci, gazite te sicilijance ![]() |
![]() |
![]() |
#2896 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Šteta,ko navijač Juvea priželjkivao sam Reala,da se ponovi 2003. ![]() A ovak objektivno,ako zanemarimo navijanje,najlakši posao ima Juve. Monaco je momčad koja ni sama nezna kak se tu našla. Cijelu sezonu se šlepa na bunker i na Subašića,za kojeg bi neko reko da je među najboljim golmanima u Europi...al istina je da je plod njegovih "clean sheet"-ova više taktika neko golmanska vještina. I sad se arsenalu dogodi "black hole" utakmicau Londonu,jedan od onih dana,u uzvratu ih DEMOLIRAJU u igri...i dogodi im se mighty Danijel i obranu sezone odradi baš u osmini finala LP i moš se jebat. Znači govorimo o momčadi koja je u četvrtfinalu LP u skupini nije mogla značajnije savladati donji dom europskih momčadi. Podsječaju me na Grčku na EP 2004. ![]() |
![]() |
![]() |
#2897 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Izvrstan ždrijeb za Juve. ![]() Dvoboj ponajboljih obrana i golmana Lige prvaka Danijel-Giggi. Juve u polufinalu, kakvo bi to slavlje bilo! Naravno, neće biti nimalo lako. Pogba out 2 mjeseca. ![]() Slažem se s pandom505 oko njegovih prognoza. Ajde, da se i nas dvoje oko nečeg složimo. ![]() |
![]() |
![]() |
#2898 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Juventus u polufinalu LP... to već jako jako dugo nismo vidjeli. Monako nema šanse. Kao ni Porto protu bayerna, a bome ni PSG nebu dugo nogicama trzao kad ih Barca pregazi. Daleko najzanimljiviji obračun je Real-ATM. Real ako sad dobije Barcu, narasti će samopouzdanje, navijači će se smiriti i lakše će ući u tekme sa ATMom. Ako Real pušne sad od Barbalone, ode sezona u qrac, i primera i LP. A onda i Karlo. |
![]() |
![]() |
#2899 |
Guest
|
Ne bih ja samo tako odbacio PSG. Nisu oni nimalo bezazlen protivnik. A nije ni Barcelona ona od prije 2-3 godine. Sve stoji, Messi, Rakitić..ali, razmislite, da nije isključen Zlatan odmah na početku u duelu sa Chelseom, i da nije bio onaj bolesnik od suca, gledali bi mi tu drugačiji nogomet, gdje bi PSG riješio sve u regularnom dijelu. PSG nije striktno domaćinska momčad i u nadolazećim utakmicama nema favorita, tako da se uopće ne čudim da Barcelona ode podvijenog repa. Bit će to jako otvoreni i napadački nogomet, sa brdom golova. Isto vrijedi za Monaco. Budimo realni, Juventus vs Monaco= 50%:50% Bayern će vjerojatno proći, ali nimalo lako. Porto isto nije odron. Predviđam da će klade staviti 1.4 koef. na Bayern u gostima a Porto će izvući X doma. Real dobiva obje tekme, je izvan forme, ali je par svjetlosnih godina od Atletica |
![]() |
#2901 | ||||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
U obje tekme stavljate lovu na manje od 2.5 zabijen gola ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() Citiraj:
Kuću, jetru i bubrege na pobjedu Atletika! Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2902 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Dobro Ivan je reko 50% za Juve znaći prolazi ziher. Sad sam bacio oko na njihov roster,pa tamo igru vode "mladići" u najboljim godinama....Carvalho,Berbatov,Toulalan,Raggi(otpadak iz Bologne) ...okosnici momčadi prosjek godina 42 ![]() |
![]() |
![]() |
#2903 |
Premium
|
Tooo i barca prolazi lakooo ![]() Ivane ti si bog!
#2904 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2905 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2906 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Nisam vidio bolje scene nego kad je završila utakmica prošlog finala, kad si ovi žicaroši i provokatori plakali ko zadnje p...ice. Nema tih para. Neka, biti će zanimljivo. No jedno je sigurno, "bijela bagra" barem neće plakati i trčati oko suca kao pilići oko kvočke. ![]() |
![]() |
![]() |
#2907 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2908 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻