|
![]() |
#2851 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne pamtim ovako slab i loš BVB u zadnjih 5 godina. Izgleda da je došlo vrijeme da torpediraju Kloppa i pola momčadi. A prvo Miktarijana i onog Abomejangtupana il kak se već kreten zove. @Listerstorm To je bilo polufinale jel? Ako se dobro sjećam, 3 taljanska kluba i real u zadnja 4. To nebumo tak skoro vidjeli. |
![]() |
![]() |
#2854 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ekipe iz PL su za slogan očito uzele slogan od Trotters Independent Tradersa "This time next year" ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2856 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dio sam gledao na streamu a sad na htv sazetke i ne znam dal sam subjektivan al ovaj city je izgledao kao drugorazredna ekipa, rastavljeno na proste faktore. I to je kao ekipa koja se bori za prvo mjesto lige? S druge strane imamo drugu ekipu koja je prva koj sa igracem vise ne napada. Ama KAKVA JE TO LIGA???? ![]() Sad cu se stvarno pocet glasno smijat kad netko kaze da je premier liga jaka liga, pa tu nema ni jedan extra klub, losiji i osrednji. Kako amdo? Kakoooo? ![]() ![]() EDIT: i jos jednom proklet bio htv koji prenosi goru tekmu!!!
#2857 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Kako goru tekmu, a pala tri gola? ![]() Murinjova taktika je bila kriminalna protiv PSGa koji je imao igrača manje...štaš. ![]() To ti je isto da te pitam kako je moguće da bayern u maltene frula ligi natrpa jednu barcelonu sa sedam komada? ![]() Bayern nema jako razvikanu ekipu ko barca, a opet su ih maltene silovali. Nije bilo ugodno za gledati. ![]() |
![]() |
![]() |
#2858 |
Strichek Moderator
|
Koga briga za proslu godinu, zanima me ova (mislim bmk za nogomet ![]() Najbolje da pocnes pisat da di je bio psg kad je celski digo lp, a i 91 ![]() AMA KOGA BRIGA ZA PRIJE ![]() Edit: ak se kvaliteta tekme mjeri sa golovima onda se zna da pratis englesku ligu ![]()
#2861 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2862 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Prvak 'najbolje lige na svijetu' je realno predstavio svoju zemlju. Bolje nije moglo ![]() Citiraj:
Dogodilo se. Ali ne bih mijenjao Kloppa, jer on je iz nicega i stvorio ovaj BVB. Pokazao je da moze sloziti odlicnu igru, ali ponajvise da ima i odlican nos za igrace. Kupi ih poprilicno jeftino, a nakon pola godine cijela europa ih zeli. Ja bih osobno covjeku dao jos jednu priliku. Neka preko ljeta slozi novu ekipu, i neka krene iznova. Onaj Armenac mu je promasaj, to valjda i sam vidi. Lik se moze naci u 100 prilika, ali zabit ce mozda jednu. Ako ima srece. Znam i da su navijaci protiv Kloppa, ali misljenja sam da grijese. I to poprilicno. Iskreno se nadam da ce ostati i pokusati vratiti BVB u vrh. Sto se pak tice teveza, jos prije SP sam tvrdio da onaj argentinski izbornik nije normalan. Tevez da ne znam kakvo sranje napravi, da ne igra dvije godine... Meni bi igrao. U bilo kojoj ekipi na svijetu, i to iskljucivo u prvom sastavu. Pravi mali pit bull. Po svojoj konstituciji, ali i ratobornosti me podsjeca na Edgara Davidsa. No ima jos i tu brzinu, probojnost, dribling, a ocito i sut. Lik je fenomenalan. Kod prvog gola sinoc se tocno vidjelo da vratar uopce nije ocekivao onakav sut iz nicega. Genijalno. |
|
![]() |
![]() |
#2863 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2864 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#2868 |
Guest
|
Ma hebo "el kašiku", MU ubija livči i hop na 2.mjesto |
![]() |
#2871 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2873 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
HNL = 'najbolja liga na svijetu' ![]() Strasno sta im Dynamo napravi. Za sad listic ide lijepo, samo steta sto nisam imao hrabrosti odigrati cistu dvojku na Fiorentinu ![]() |
![]() |
![]() |
#2875 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Benaglio - Träsch, Knoche, Klose, Rodriguez - Guilavogui, Luiz Gustavo - Vieirinha, De Bruyne, Caligiuri - Dost. Carrizo; Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus, Santon; Guarin, Medel; Hernanes, Kovacic, Palacio; Icardi Nadajmo se još jednoj dobroj tekmi! ![]()
![]() |
#2877 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Wooohooo ![]() Jedno veeeeeliko bravo za Dynamo. Kakav urac Everton, kakav urac Romelo ![]() Također jedno bravo i za Dnipro što su ove govnare iz Amsterdama storpedirali (nije još gotovo, ali... ![]() |
![]() |
![]() |
#2878 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ma ne kuzis ti to brko, ipak je engleska liga najbolja, svako moze pobjediti svakoga (iako Čelzi ima manje poraza od vodeće ekipe Primere), svaki tjedan derbi, nema dosadnih utakmica i tako to. Bitnije pobjediti u ligi nego u ligi prvaka
![]() |
#2879 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#2880 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|