|
![]() |
#31 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Nema vajde od igara na sreću. Ili kradi ili radi, treće nema. Mene hebe ova mirovina, zasad su 1. i 2. stup, no nikako da uspijem odvojiti nešto u štednju za sebe. Uostalom, nit imam pojma u kojoj valuti bi štedio, sve i kad bi imao love? Zanimljivo je to što UVIJEK nekaj iskrsne, nikad ne možeš reći "e sad smo sve riješili, ovaj mjesec ili dva ćemo prišparati pa otići negdje ili vidjeti nešto". Ili rega, ili nadoplata struje, ili osiguranje, ili popravak auta, ili nova veš mašina. I tako stalno u krug. Uvijek se veselim toj 13-toj plaći, i baš onda kad ju dobijem, iskrsne najveće sranje.
#33 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ovo s lotom je samo psihološki ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
Sretan rođendan, majstore ![]() To je sve što ti mogu poručiti. ![]() |
![]() |
#35 | |
Guest
|
Citiraj:
Ovo sam ti boldao, jer je to uvijek moja baka govorila i to kod nas razumije možda 5% populacije. Pa ja ne kužim, kao da je nemoguće bit sretan sa mobom od 500 kn, nego treba Z3/I6, i kao da je apsolutno nemoguće gledat tekmu na TV u od 2500 kn nego treba bit od 10 k kuna,pa makar ti non stop zvonio telefon od poziva agencija za naplatu. I koji se klinac neko ima vozit autom na leasing, ako nema ni za pol rezervoara, a kamoli za ratu? I onda kad nekom takvom, dobronamjerno kažeš da se sabere i posloži prioritete, optuži te da si zavidan i jalan. To je začarani krug iz kojeg nema van. Epilog: takvi "genijalci" mi onda mašu sa naslovnica "24 sata" i sličnog, "hoće nas deložirat, imamo kredu za stan a nemamo za ratu", pizde o "socijalnoj osjetljivosti države", a nas ostale, ko hebe.. jer smo valjda mi ostali budale koji plaćamo rate/račune na vrijeme, i ne furamo luksuz i klošarizam. |
|
![]() |
|
|