|
![]() |
#2431 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2015
|
Citiraj:
Razlika je u tome da 809 ima dual wifi povezivost (2.4/5.0 GHz, bolji prijem wifi signala), mogućnost korištenja IR remotea, microUSB portovi naspram mini USB kod 808... I to je to koliko je meni poznato... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2432 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Tnx - znam da je pisalo ali dipkam sa moba pa nemam volje za searć. U biti za dobar signal na 808 plus treba modat/lemit antenu koliko se sjećam? Neznam ima li još koji sličan ili bolji uređaj sa h265 hw podrškom a da ima bolju cijenu ili bolji odnos uloženo dobiveno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2434 |
Premium
Datum registracije: Jan 2015
|
Pa osnovna razlika je u tome sto je meegopad stick koji se utakne u hdmi, dok je pipo x7 klasican set top box. Ergo, u meegopadu imas problem sa usb portovima kojih je komada 1 ili 2 (nisam siguran), nema ethernet porta, wifi antene... Problem sa pregrijavanjem je ocit, jer Pipo ipak mozes lakse ohladiti preko alo kucista... Mislim da pipo vrijedi razlike u novcu... I ja sam ispocetka gledao za taj meegopad ali kad je pipo osvanuo u pretprodaji nisam ni trenutka razmisljao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2435 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Evo mi došlo pismo od pošte da mi je ovaj mk809 plus na carini,traže me 2 solucije ili ili... 1.poslat nekakav dokaz o plaćanju,šta bi ovo bilo?nekakva potvrda od paypala? 2. izjavu u kojoj ja sam izjavljujem koliko predmet vrijedi,kao za fizičke osobe koje šalju fizičkim osobama...jel se može tu upisati štajaznam 100 kn ili ne može? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2444 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
@grabber Ajde napravi po svome kako si zamislio pa nam kasnije napiši da li je prošlo. Pa šta misliš da oni žive u srednjem vijeku i da nemaju doma komp, da ne koriste Kodi, torrente i sl. Ako čovjek radi u carini ne znači da je glup. Dajte molim vas pitanja oko carinjenja prebacite u temu koja već postoji http://forum.pcekspert.com/showthrea...65#post2734865
![]() |
#2445 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Pa upravo zato i kažem,šta nisu odma pogledali na netu koliko košta i poslali uplatnicu za uplatit pdv? Ovako se ja moram zajebavat okolo i slat njima...samo mi drže stik na carini bezveze,a moga san se već kodijem zabavljat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2446 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja bi rekao da ta opcija koju ti spominjes, sluzi za nekomercijalne stvari koje nisu kupljene u trgovini. Kad jedna osoba salje drugoj i sl. GeekBuying na kutiju lijepi deklaraciju sa track brojem tako da, ako je item od njih ... A zasto traze dokaz kupovine? Pa ne može te cariniti na konto svog surfanja i klikanja misem. Treba mu racun, predracun, bilo sto cime on moze pravdati svoju rabotu i sto ce priloziti kasnije u spis. Posalji im mailom PP racun ili geekbuying predracun i iduci dan je paket sa ceatitkom kod tebe ![]()
![]() |
#2447 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
Pozz...nakon proučavanja ovog posta ovdje i na drugim forumima nekako su mi tri uređaja (za filmove, serije i sport) favoriti, radi se o: PIPO x7 http://www.android-warehouse.com/en/...ia-center.html MINIX NEO X6/7 http://www.android-warehouse.com/en/...b-mini-pc.html Mygica ATV582 http://www.android-warehouse.com/en/...id-tv-box.html Pipo i Minix bi se naručili izvana dok bi se Mygica uzela u links.hr. Svejedno mi je o kojem OS se radi, vjerujem da i Android i WP rade ok pa molim savijet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2448 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Minixa imaš u chipoteke po istoj cijeni a dobiješ i garanciju.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2449 |
Premium
|
Svaki ima svoje prednosti i nedostatke, ali Po mome, x7 je daleko najbolji odabir. Kodi se daleko najbolje snalazi na winsima, a i flexibilnost koju os nudi je puno veca nego kod androida. Najveci minus je sto box dolazi bez daljinca i morati ces kupovati zaseban. Ako nije zurba, nebi bilo lose sacekati jos malo i vidjeti sta ce se jos izroditi od windows playera, a sigurno hoce jer ta "prica" se tek zahuktava ...
![]() |
#2450 |
Registered User
|
Žurba i je i nije, komp je na izdisaju pa bi mi Pipo posluzio kao zamijena.. Hvala na preporukama |
![]() |
![]() |
![]() |
#2451 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ziiky, u cemu je razlika izmedju xbmc-a na androidu i windowsima? Ja ne mogu reci da sam primjetio dosad ikakvu bitniju razliku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2452 |
Premium
|
@rendula Da li je moguce podesavati audio passthrough visekanalnog zvuka na androidima? Ne znam da li se u medjuvremenu sta promjenilo, mozda grijesim, al dok sam ja za sebe skupljao +vs-; passthrough nije bio moguc, uglavnom dosta problematicno podrucje. A bez toga ja ne mogu sloziti sistem. Sto je na winsima pussy smoke ![]()
![]() |
#2453 |
Registered User
|
Ziiky sudeci po ovome je, barem kroz Minix XBMC, ne znam ima li obican Android XBMC isto: http://www.minixforum.com/threads/fu...ndows-os.3934/ http://www.minixforum.com/threads/dt...33/#post-14527 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2454 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ima li koji win media player osim Pipo a da je full? Znaci kao recimo wd pl....izvadim iz kutije, sve spojim i to je to...da ima svoj daljinac, power on/off, mrezu, kodi... Minix z64 win je trebao biti recimo ok stroj, a sada na kraju nema svoj daljinac, nema power on/off... Android playere jos uvijek gledam sa velikom rezervom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2456 |
Registered User
|
Nema daljinski.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2457 |
Registered User
|
Nisam vidio nijedan Windows box koji dolazi s daljinskim. Neki ducani tipa geekbuying prodaju bundle tv box + air mouse, ali mislim da nijedan nema bas svoj nativni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2458 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
Čak sam si dodatni daljinski ubacio i sad imam dva ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |