|
![]() |
#4803 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
|
![]() |
![]() |
#4804 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2013
|
ovaj dolar nas ubija, nekako mi sve teže se odlučit pogotovo sad kad sam vidio Galaxy SIII Neo sa 1.5gb rama za 1350kn, da ima lte uzeo bi bez razmišljanja https://www.alzashop.com/samsung-gal...e-d1967574.htm također mogu dobit lg l90 za 850kn, (naš operater znači s garom) jel ima šta bolje od ove dvije ponude, iz vana u tom cijenovnom rangu, da valja kamera (inače imam redmija 1s, i htio sam redmija 2 al zbog tečaja je sad vec 1,5k kn, a ono za to se da vec lg g2 ubost) Zadnje izmijenjeno od: ivca33. 10.03.2015. u 17:10. |
![]() |
![]() |
#4805 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() |
#4806 | |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Jiayu F2 je jučer krenuo u prodaju. Original fotke Citiraj:
Imaš Coolpad F1 za 100-tinjak kuna više
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 10.03.2015. u 18:12. |
|
![]() |
![]() |
#4807 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2013
|
hej, zte red bull sam htio uzet al nije imao 900mhz ja sam na tele2, al sad gledam na etotalk i ima tu frekvenciju, ali s pdv-om dođe 1740kn možeš link šibnut di si ti našo za tu lovu, tnx našao sam recimo minideal 1140kn, ali jedino na etotalk ima 900mhz, i tamo piše "ZTE V5 Red Bull WCDMA V9180", jel to dodana 900mhz pa zato tolko skuplji ne kužim Zadnje izmijenjeno od: ivca33. 10.03.2015. u 18:37. |
![]() |
![]() |
#4808 |
Registrirao User
|
Ma isti je, samo treba provjeriti originalne podatke o frekvencijama.
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#4809 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
#4810 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
#4811 |
Premium
|
Pa kad koristiš aplikaciju ona ostane u pozadini i zauzima dio ram memorije, što si više aplikacija koristio, više memorije je zauzeto. Ja recimo imam na lenovo a850+ ram cleaner i on mi očisti više od 500mb rama kad ga pokrenem i uz to mi piše koliko koja od aplikacija zauzima ram-a .
#4812 | |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4813 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4814 | |
Registered User
|
Citiraj:
Sad sam na nekom custom romu vrlo stabilnom i fercera vise manje ok, tu i tako zatrokira al ok je.. inace mislim da sam jedina osoba na svijetu kojoj je crkla vibra nakom 2mj, i tu i tamo mi zablokira ekran..Al sve podnosljivo... |
|
![]() |
![]() |
#4815 |
Registrirao User
|
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#4816 |
Premium
|
#4817 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
|
![]() |
![]() |
#4818 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Citiraj:
![]() |
#4821 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Ako neko želi riskirati kao sa small colom, eto prilike Landvo L550 Prije pola sata ih je bilo 8 na zalihi, sad ih je 6, izleda da buju brzo planuli |
![]() |
![]() |
#4822 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Našao sam review nekog španjolca za Landvo L550. Ukratko: lijep mobitel, brz, fluidan rad, dobar ekran (makar bijela vuče na plavkasto), samo dva toucha, baterija traje jedan dan, GPS neupotrebljiv, kamera po danu solidna, bljeskalica slaba. Bez obzira na sve - ja kupio ![]() cca 385kn sa svim davanjima ![]() |
![]() |
![]() |
#4824 |
Registrirao User
|
Niste. Toliko i vrijedi ![]()
![]() |
![]() |
#4826 |
Premium
|
Jel ima netko sa sličnim iskustvom? Išao sam probati Dr.WEB-a, bajdevej imam Avast kao antivirusni već dugo vremena... I opalio Quick Scan, kad ono, izbaci mi OVO. Jel se stvarno nešto skriva u Avastu ili se samo 2 antivirusa pokačila? |
![]() |
![]() |
#4828 |
Premium
Datum registracije: Jan 2015
|
Kad smo vec kod povjerljivih podataka, placanja i sl. Danas mi je umalo pobjegao Landvo L550 jer nisam preko moba (LG G2) mogao platiti paypalom. Morao sam vaditi laptop i platiti preko windows chromea. Zasto se to ne moze preko android chrome browsera? |
![]() |
![]() |
#4829 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
![]() |
#4830 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
ja na g2 preko Chromea najnormalnije placam paypalom. Koristim cloudyG3 2.2 ROM |
![]() |
![]() |
|
|