|
![]() |
#871 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
A gle, ne možeš očekivati da će 325 koji je neki all-around brod biti efikasan u dogfightu sa SH kojem je purpose-of-being da satare sve što je njegove veličine ili manje. ![]() To je kao da očekuješ da će Audi Allroad biti u blatu usporediv sa Hummerom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Sve štima ali u 1 na 1 bi trebao imati bar malo veće šanse. brzina i okretnost mog 325a ni približno nemože poništit brutalni firepower SH-a. jedino ako ga (rijetko) uspijem zalockat sa sve četiri rakete pa mu to opalim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Premium
|
Vidiš, skroz sam zaboravio na to, probat ću večeras. Ali bez obzira na sve totalno se guštam. Evo danas sam upao u meč gdje nije bilo uopće horneta i fino sam ih namlatio. Napokon nakon xy godina imamo space sim. Moram malo škicnut i ovaj novi elite... |
![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Makli su običnog Horneta sa mojeg računa, tako da sad više nemam odakle skinuti laser repeatere za SH... sada sam opako zaintrigiran uzeti dva Panthera u Voyager Directu za krila umjesto šugavih Behringa (a ni Omnisky Mk6 sa 315 mi nekako ne leže)... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Jel ce netko bit online na AC izmedju 20:00 i 21:00? Mozemo jedan privatni match ili co-op Vanduul Swarm nabacit! ![]()
![]() |
#880 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
jel se itko sreo jucer navecer? Cini mi se da ne ![]()
![]() |
#882 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
lol zainteresirao se za igru išao vidjet kolko košta.. Znači kolko sam skužio kupim ship za 50$ i tako krenem ? Kakvi su ovo paketi hahah $18,750.00 USD Tax Included: VAT 25% pa ko bi to kupio |
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Premium
|
Ukratko: trenutno imaš na raspolaganju samo combat simulator (Arena commander) koji je stvarno zabavan. A ovi paketi od 18000$ postoje zato jer postoje i ljudi koji si mogu to priuštiti. ![]() BTW, ima li sada koga da zajedno malo AC bacimo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
A nzma samo prvi uput u životu tako nešto vidim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() A paketi... ako ne želiš alpha/beta pristup igri, onda ti je $30+PDV (link). Ako želiš pristup alphi /beta i Arena Commander modulu, onda je $45+PDV (link1 i link2). Do početka veljače je bilo jeftinije jer do tog datuma nisu morali plaćat PDV, ali od 1.2. moraju zbog zakona EU tj. nije do njih.
Pouzdan i pošten trgovac! (ima još puno novijih primjera, nisam ni pratio jel me još tko stavljao u temu.. slobodno pretražite novije postove na temi) StarCitizen refferal code: Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 22.02.2015. u 16:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Sve mi se cini da cu ponovo skinut AC, moram to probat sad kad su malo sredili stvari ![]() PS- https://robertsspaceindustries.com/c...Careers-Mining |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Premium
|
Nema definiran rok još uvijek ali mislim da je CR rekao da će bit za par mjeseci. Sad sam se već ispraksirao sa svojim 325A i mogu reći da sada protiv super horneta imam nekakvih 50-50 šanse da ga skinem, ali uz puno manevriranja i muke. U biti nije muka nego fina zabava. Šta ekipa ovdje ima od brodova? |
![]() |
![]() |
![]() |
#888 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
![]() ![]() No 315p mi je nekako najdrazi, ujedno je i dio originalnog paketa koji sam platio (ustvari sam uzeo 300i LTI, ali sam ga meltao i zamijenio za 315p LTI kad je 300 serija imala prvo predstavljanje). Jedva cekam da stigne redizajn serije 300 i da konacno dobijem neki krevet u 315p ![]()
![]() |
![]() |
#890 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
![]() Ali to sam vec odavno potrosio, sad samo vrtim to sto imam kad mi je dosadno, preskupo je (pogotovo s PDV-om). A covjek ima i drugih troskova u zivotu ![]() 315p cu sigurno zadrzat, iz sentimentalnih razloga (to mi je prakticki origigi paket koji sam uzeo i ima LTI). Ostalo ne znam sto cu, smislit cu dok izadje igra sto cu s ostalim ![]()
Pouzdan i pošten trgovac! (ima još puno novijih primjera, nisam ni pratio jel me još tko stavljao u temu.. slobodno pretražite novije postove na temi) StarCitizen refferal code: Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 22.02.2015. u 21:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
The Man
|
Ja sam nabacao brodova na svoj acc... ![]() - Pirate package - Cutlass black LTI - Freelancer package - Freelancer LTI - Herold LTI te od upgradea koje nisam iskoristio - Cutlass Blue upgrade - Freelancer MIS upgrade - Hornet F7C-M upgrade Budem odlučio kaj ću na kraju imati... ![]() ne... nisam bedast da sam toliko para ulupao nego sam radio design logo-a za neke guildove pa se nabralo na osnovni paket... ![]()
![]() |
#893 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Sprema se patch 1.1. Dodali su multiplayer free flight i slijetanje! ![]() PTU 1.1 Patch notes (in progress)
![]() |
#896 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne paše mi šta se ponašaju ko kutija šibica u svemiru, pre responzivni su, kao da nemaju težinu i inerciju + nisu optimizirani za korisnike Hotas-a. Šta reći kad je najjači kontroler trenutno miš+tastatura ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Kad malo bolje pogledam snimku sa PAX-a, ono što možda nitko nije primjetio, ali projektili iz oružja predaju kinetičku energiju brodu na udarcu (zato se brod počinje okretati iako je u početku stajao mirno). Ovaj damage model i njegova detaljnost su stvarno obečavajući i prva stvar (osim možda grafike i količine detalja tj. poligona) koja mi se čini kao potpuno ispunjenje Chrisovih obećanja...
Pouzdan i pošten trgovac! (ima još puno novijih primjera, nisam ni pratio jel me još tko stavljao u temu.. slobodno pretražite novije postove na temi) StarCitizen refferal code: Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 09.03.2015. u 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
Premium
|
Neo, jesi probao cutlassa? On je mrcina i jako se osjeti razlika naspram sitnijih fightera. S kojim brodom letiš? Što se tiče hotas-a nemam iskustva jer nisam nikad probao, ali kretanje brodova mi se stvarno čini odlično i realistično. Usporedbu radim po sjećanju na stare space sim naslove (npr. novi elite ili eve online nisam probao). Denton - da, odlično izgleda, baš me zanima kako će izgledati kad naderem recimo m50 sa slegde gunom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|