|
![]() |
#16321 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Da li je tko gledao 71 ? Radnja filma se cini interesantnom i dobio je dosta dobre ocjene. A young and disoriented British soldier is accidentally abandoned by his unit following a riot on the deadly streets of Belfast in 1971. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16322 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Pogledaj ga. Meni je odličan bio. A i pobrao je još prpeoruka kasnije ovdje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16323 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Stavljen na skidanje,hvala,jedva čekam pogledati. Jučer pogledao Roald Dahl's Esio Trot (2015),zanimljiva i nesvakidasnja komedija iako pise ljubavna nije tipična,svakako tko voli taj kako da opisem usporeni britanski humor,go for it. http://m.imdb.com/title/tt3205394/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16325 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16328 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
dzizs pa to Bale glumi mojsija ahahah to ko da paris hilton hlumi mariju tereziju (il kak se vec baba zvala) cccc
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#16330 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#16332 |
~~~
|
nekak mi Bale najbolje sjeo u americkom psihu i ekvilibriju :P
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#16333 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
pogledali The Imitation Game. film je odlican. najbolji film koji sam pogledao ove godine. fala bogu da se jos uvjek nade tu i tamo nesto kvalitetno u moru go*ana koje hloywood izbacuje na mjesecnoj bazi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16334 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Relatos salvajes (2014)- argetinski film i čisto osvježenje. Svaka preporuka filma. Radi se o nekoliko priča o impulzivnosti, osveti. Stvarno pravo osvježenje. A i zabavan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16335 |
~~~
|
the Pyramid ocjena: 1 !!!! mrzim filmove koji se rade kao dokumentarac
![]() |
![]() |
![]() |
#16336 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Into The Woods - nemojte me suditi, otišli smo pogledati film ali nismo skužili da je u pitanju mjuzikl ![]() Ali kaj je najgore, nije mi bio toliko loš. Naravno, mogao sam pogledati nekaj kaj preferiram ali nije bilo baš gubljenje vremena. Theory of Everything - film je dobar iako me razljutio kad sam se sjetio da ono kaj smo gledali na platnu milijuni ljudi doživljavaju svakodnevno i to godinama. Ovako, iz neke kinematografske perspektive mi je bio dobar.
![]() |
#16339 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16340 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
pogledao what we did on our holiday - solidna komedija, film bi bio puno bolji da nema iznimno izlizani kraj. 71' - prva polovica filma je super, a u drugoj ni redatelj nije znao što bi i kako bi. Neke scene jednostavno prevrtiš 5x u glavi i pitaš se what the f just happened. Stvarno izgubljen film, plot je usudio bi se reći - loš. Ali u globalu ima sve odlike jednog trilera, isplatilo se pogledati.
![]() |
#16341 | ||
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Hvala nekome od forumaša na preporuci za Talvisota (Winter War). Sjajan film. Također, Kraftidioten (In Order of Disappearance) Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Npr. jedan nedjeljno popodnevni film, nije komedija, The World Made Straight s još manjim budžetom je puno kvalitetnije ostvarenje. Zadnje izmijenjeno od: karabaja. 09.03.2015. u 20:05. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16342 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#16343 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16344 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16347 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Pogledao Primer http://www.imdb.com/title/tt0390384/?ref_=nv_sr_1 Meni osobno možda i najbolji time travel film, ostavi fino za razmišljati. Stvarno osvježenje u odnosu na tipični holivudski bulšit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16350 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Takodjer pogledao Focus u kinu, od mene nekih 6,5/10 Nije los film, samo mi nekako fali ono 'nesto' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|