|
![]() |
#1861 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
LG g2
Razmišljam o kupovini G2. Pogledao sam par review-ova na netu ikažu da ima problema sa hvatanjem signala (i wifi i 3g/LTE). Spominju se i problemi sa touchscreen-om, da se znaju pojavit mrtve linije (koje ne prihvaćaju dodir), ali i da barem 30% vremena ne radi double tap to wake. Zanimaju me iskustva onih koji su ga duže imali, ako može što detaljnije. Da li ima istine u tim navodima o problemima? |
![]() |
![]() |
#1863 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Nema mobitela za koji tražeći po netu nećeš naći hrpu problema, specijalno ako je prodan u par desetaka mil. komada. Ne brini, vrhunski uređaj. Da nisam bio prisiljen priječi na dual sim ne bi ga prodao ni pod razno. |
![]() |
![]() |
#1864 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Moja mala ga ima i od moba koji se diči dugim trajanjem baterije, pretvorila ga je u mob koji nema šanse da izdrži dan koliko ga mrcvari. I nikad ama baš nikakvih problema. No to je samo jedno iskustvo...
#1865 | |
Premium
|
Godinu dana sam bio na UMI X1 pro, i moram reć da gotovo da i nisam imao nekakvih problema (osim što nije preživio zadnji pad, od sigurno njih 50+, na beton). Pa mi je neobično da su ljudi imali toliko problema sa flagship modelom. Pogotovo ovo oko signala za koji kažu da je i dalje ne riješeno. Doduše svi koje sam ja primjetio, ili su preko bare ili na UK otoku. Citiraj:
@Bruno_Rv - ako smijem pitat gdje is pročitao da su u novijim serijama riješili probleme? |
|
![]() |
![]() |
#1866 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Pa nema vise reklamacija. Kao ni zutih fleka na ekranu. To je isto bio jedan od problema. Pola hrvatske ima G2 i nema reklamacija. Bar koliko ja znam. Uk i USA me ne zanimaju bas. Govorim o internacionalnom modelu D802. Dosta forumasa ima taj model i da ima problema sigurno bi svi kukali ovdje ![]() |
![]() |
![]() |
#1867 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nema više poštenja... |
|
![]() |
![]() |
#1871 |
Premium
|
Dakle poanta ove G2/kvarovi priče je, kupi UMI X1 pro odron jer može pasti barem 50 puta na beton i ne kvari se. ![]() Da se vratimo na G2, zaboravi na žute mrlje i crte, mobitel je vrhunski i nemaš s njim nikakve brige. Kvari se kao i svaki drugi uređaj koji je prodan u 5 ili 10 milijuna komada, možda i nešto manje. btw. Ima li netko preporuku za apk softverske navigacijske tipke, treba mi za L90 po mraku jer nema osvjetljene tipke.? |
![]() |
![]() |
#1872 |
Premium
Datum registracije: Dec 2014
|
Imao sam LG G2 godinu dana, mobitel je jako brz, IPS ekran odličan i po danu čak, baterija normalno korištenje trajala 2 dana, kamera po danu odlična i video.... Jedino zamjerka foto i video kamera po noći, video ako se stavi veća rezolucoija od 1280*720 je jako usporen i ima problema sa focusom.... isto je i sa slikama po noci dosta su mutne sa puno šuma i teško je fokusirati...eto toliko o mom iskustvu.... lp |
![]() |
![]() |
#1873 |
Premium
|
Zahvaljujem svima na inputima. @GoodLooker Kaj mogu, meni je izdržljivost i manjak problema na prvom mjestu. Kamera mi uopće ne predstavlja bitnu stavku (koja je usputno rečeno na ovom jumiju elementarna nepogoda). Mob je došao sa stock AOSP (malo su samo promijenili ikone), bez nekih soft problema. Ali opet sve je to za neku drugu temu... |
![]() |
![]() |
#1875 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
G2 je odličan, iako prodajem svoj. ![]() Stvarno nisam ima nikakvih problema i nema nekih mana telefon (kamera po mraku nije mana jer je to slučaj gotovo sa svakim telefonom). Meni jedino smeta šta je bezličan i fali mu osobnosti koliko to god zvučalo čudno ![]() Sve radi dobro, ali ništa najbolje. Bestbuy faktor mu je debelo najbolji u Android vodama. Baterija je stvarno dobra i potraje mi 3 dana, ali opet kad pogledam, svejedno mi je punio ga po noći svaki ili svaka 2-3 dana... čak redovito punjenje je možda bolje jer ga ne možeš zaboraviti staviti jer imaš tu rutinu. Pošto niti ne koristim mob extremno, svaki potraje bar dan-dan ipo tako da mi se ne bi dogodilo da mi ikad ostane bez struje tokom dana.
#1876 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Ne bih nikome preporućio lg mobitele osim lg g2,g3 g3s to su solidni modeli sve ostaloo je shitt |
![]() |
![]() |
#1877 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1878 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Ako nisi koristio ostale LG-eve mobitele kako znaš da su *ranje ? Mislim naježi mi se kosa od ovakvih padobranaca sta bez ijednog objašnjenja ili iskustva komentiraju kako su svi LG-evi mobiteli osim flagshipova *ranje |
|
![]() |
![]() |
#1879 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1880 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Offtopic Nepismenost u današnjih teenagera nije ništa čudno. "Znaju" sve o mobitelima i selebritijima, ali ne znaju 60% riječi iz hrvatskog jezika, a o Č, Ć, IJE, JE (NIJE ![]() Ontopic Momak od 17 godina preporučuje isključivo flagship... osobno sam mnogo usrećen što imamo nekog kužitelja u mobitele ovdje. Srećom pa svi imamo para i potrebe za flagshipove. |
![]() |
![]() |
#1881 |
Premium
|
LG L90 Dual
Dva dana druženja sa LG L90 Dual, nemam prigovora, stvarno više nego solidan budget uređaj. Lagan, brz, izvrstan softver(gotovo potpuno isti kao G2 na KitKatu), oštar ekran, knock code, solidna kamera, apt-X, solidna baterija (2540 mAh)... itd. Jedina veća mana neosvijetljene hardverske tipke. Još jednom molim preporuku za softverske tipke, ako netko zna. |
![]() |
![]() |
#1883 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Ali svejedno ti klinci imaju moć pogoditi vas u živac i potaknuti raspravu. U presenom značenju postali ste bradati i brkati dede koje je lako bocnuti. ![]() Kako kaze Brko- Ontopic- @Mar Po meni bolje da na kraju dana ima 50-60% pa ga nadopunis nego strepiti imas li dovoljno baterije. Od viska ne boli glava. Sto se ostalog tiče, moja žena je od novijih i boljih imala s3,pa s4,pa g2,pa g2 mini,pa z1,pa optumus g,pa htc one m7 i sada opet g2. Ona kaze da je G2 najbolji telefon kojeg je imala dosad. Osim slikanja i snimanja navecer. Pogotovo slikanje klinca. Ali tu je zadovoljio samo s5 i g2 mini. Cudno ali g2 mini ima bolje slike unutra bez blica od g2. |
||
![]() |
![]() |
#1884 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1887 |
Guest
|
ja imam LG G2 koji sam kupio novi i moram priznati da je mob dobar iako sam malo više očekivao od kamere koja po mojoj procjeni nije mnogo bolja od kamere na Samsungu N7000. a što se tiče double tap to wake desilo mi se je par puta da nije prihvatilo. ali sve u svemu dobar mob. |
![]() |
#1888 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Ako imate problema sa wake funkcijom probajte updejtat touch firmware http://www.mylgphones.com/how-to-fix...ing-issue.html Sto se tice kamere imao sam i ja n7000 i mislim da je ipak dosta bolja na g2. |
![]() |
![]() |
#1890 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|