|
![]() |
#2373 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2374 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
#2377 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2380 |
Premium
|
#2382 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Separatisti ftw! Jos sutra midgeti napune amatere, i svijet je ponovno na pravom putu ![]() |
![]() |
![]() |
#2383 | |
Premium
|
Citiraj:
Ove godine Real nema sanse osvojiti ista,jer su i dalje protiv imalo ozbiljnijih momcadi nemocni. Sada bude paljbe zasto nije igrao znate tko!
![]() |
#2385 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#2386 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ma sad se Lukica vraća a nadam se i sve one dobre igre s njim, El Clasico je blizu tako da svatko ovisi o sebi. Iako svaka čast dežurnima, slabi ste ali još se Panda čeka, vjerojatno mu se nešto dogodilo pa nije došao podijelit oduševljenje Realovim porazom. |
![]() |
![]() |
#2388 | |
Premium
|
Citiraj:
btw,brko kao toboze nezainteresiran,al gusta kad Real popusi. Vidjet cemo tko ce kmecati na kraju sezone
![]() |
#2390 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Budući navijam za Bilbao, smijem li se ja veseliti? Ili i to smatraš kao atak na sebe i svoj klub i navijanje protiv Reala? |
![]() |
![]() |
#2391 |
Premium
|
http://www.index.hr/sport/clanak/anc...no/805891.aspx Mislim super da je čovjek to priznao,ali sad te ja pitam jel on trener? Jel on određuje tko igra? Pa nisam mu ja kriv što mu momčad igra jadno, i što je klub prodao dva igrača koji su činili razliku. I zbilja se nadam da na godinu ne budem morao gledat Benzemu ,jer ovo je tragedija kako trenutno igra.A nisu ni drugi bolji! Smiješ,brko,nego kad god Real izgubi,ide od tebe kmee,pa ne znam kaj da mislim!
#2392 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Piši upravi mail,da ti znaš ko je trener a ko ne,molim te: atencionpublico@corp.realmadrid.com Uvijek imaš šanse naslovit na florentino.perez@corp.realmadrid.com i doć do predsjednika da mu objasniš kak trener koji je nakon 11 godina(za real neuspjeh) donio ligu prvaka(i svjetsko nogometno prvenstvo) nije zapravio trener nego sanitarni radnik sa Piazze D'Uomo. Obavezno nas obavjesti o odgovoru. Volim kad se pojave ovakvi likovi koji briju da samo jedan klub igra nogomet u lizi sastavljenoj od igrača kriketa,pa su se automatski pretplatili za titulu. Moj savjet je da odeš pogledat par tekmi NK Karlovca,moguće odmaknut od Gademza pa da skužiš kakva je to igra. A ovo izigravanje drama queena nakon pokojeg poraza,pored kojih je klub i dalje u igri za prvenstvo i ligu prvaka...svakom ko ima veći iq od pikule...daje sjajn dojam o tebi ko poznavatelju nogometa i sudioniku u bilokakvoj raspravi. |
![]() |
![]() |
#2393 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Isto će i Barcelona izgubiti bodova do kraja prvenstva kao i Real. Pitanje je samo tko će izgubiti više. Inače, zato baš i ne idem po forumima s ovakvom tematikom, pošto postoje slučajevi fanatika štovatelja određenih klubova koji baš ono-umaraju. |
|
![]() |
![]() |
#2395 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Kaka zabio odmah u svojoj prvoj ligaškoj utakmici za svoj novi klub 😸
![]() |
#2396 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Meni su jos smjesnije ove price sto pljuju po C.Ronaldu sad, pa covjek im trpa po sezoni 50+ komada i sad je u zadnja 3-4 mj zabio par golova, i sad odjednom ne valja ![]() Mislim ja sam prvi kad treba srat i pljuvat po njemu jer ga ne volim, ali u nogometnom smislu je smjesno pljuvat po takvim rezultatima, pa makar svaku utakmicu dosad drkao cunu na terenu...
#2398 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Messi nadoknadio minus 12 iz prosinca i stigao CR-a, u 2015. zabio više nego Benzema, Bale i CR zajedno. Barca nadoknadila nekih 15-20 golova zaostatka za Realom i sada ima bolju gol razliku. Takav pad kod jednih i u isto vrijeme rast kod drugih... |
![]() |
![]() |
|
|