|
![]() |
#5165 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
#5166 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
#5167 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Mrzim caseove za ajfone ali kupio appleov originalni kožni case; prvi do sad kojeg jednostavno ne skidam s moba. Ako cijena nije problem nema greške, jedina je preporuka da se uzme crni pošto svjetliji znaju poprimati boju.. Do sad sam koristio jedino kvalitetne tanke tj. minimalisticke kožne torbice (Sena Ultraslim) no nedavno presao na Knomo Slim kojeg kombiniram sa gore navedenim appleovim caseom i iznimno sam zadovoljan. |
![]() |
![]() |
#5169 | |
COD2 expert
|
Citiraj:
Kod caseova ne volim sto se gubi premium osjecaj no kod ovog je osjećaj u ruci fenomenalan.. |
|
![]() |
![]() |
#5170 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
A koliko si ga platio? Ja ne podnosim te caseove isto, ali zbog toga sam ih porazbijao more. Definitivno bi jeftinije bilo uzeti makar i taj case, ako "prolazi" pod rukom... |
|
![]() |
![]() |
#5171 | |
COD2 expert
|
Citiraj:
![]() Našao sam koristeni no skoro kao novi za 100kn.. Imaš ih puno jeftinije na ibeju.. Ako uzmem 6s kad dode, samo taj case dolazi u obzir.. |
|
![]() |
![]() |
#5172 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
I ja bi bio sretniji bez maske ali zadnjih par mobitela mi je otišlo jer su bili goli. Prije mi je zbog posla trebao robusniji case a sad bi mogao proći i neki elegantni. Ovi ebay china nebi stavio ni pod razno. Samo što ja tražim za četvorku pa mi izgleda da nema toliko izbora koliko za novije generacije. Ovaj kožni od Applea mi je odličan! |
![]() |
![]() |
#5173 | |
COD2 expert
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5175 | |
COD2 expert
|
Citiraj:
Ako si mislio na preseravanje sa Apple SIMom, cisto sumnjam da ce im to proci u EU.. Zadnje izmijenjeno od: rak21. 05.03.2015. u 10:45. |
|
![]() |
![]() |
#5176 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislio sam na hardver. Od Apple SIM ionako nikakve koristi u ovim krajevima, a vjerojatno ni u EU kao što i ti kažeš.
#5177 |
COD2 expert
|
Na okrugllim modelima placas dizajn, hw razlike spram 6 i 5s skoro i da nema (gotovo isti proc, RAM, touch ID, baterija). S modele fino nabriju i rade glatko godinama, za razliku od brojcanih. Primjer; 3gs, 4s a i 5s bome. Usporedi samo 4 i 4s na ios7-8, nebo i zemlja. 3gs i dan danas radi solidno dok je 3ca krepana kokoš još odavno.. Ako ne uzmem 6s cini mi se da ostajem na ios8. Kako 6s dolazi sa 2gb rama; vjerujem da ce ios 9 biti puuuno gladniji. Istu stvar sam dozivio prelaskom sa iosa6 na ios7 na ip4s, odjednom mi ni 2 gladnije aplikacije nisu mogle raditi istovremeno bez stalnog refresanja. No dobro, makar sam u meduvremenu opet isprobao android ![]() Zadnje izmijenjeno od: rak21. 05.03.2015. u 14:47. |
![]() |
![]() |
#5180 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Zar se vama ne svidja ideja da sim kartica nestane već jednom? Pa to je totalno dobro, ukoliko sve ostalo ostane isto kao kad smo na sim-u. Znač, tko ima pretplatu vezan je ugovorom a tko ima bonove kada mu dojadi odredjena mreža ode kod drugih operatera. To otvara mnoga vrata i proizvodjačima, mobiteli će moći biti što tanji itd. Uglavnom uopće ne vidim lošu stranu tog patenta, dapače. |
![]() |
![]() |
#5182 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Ili šta ako imaš dva moba i na jednom oćeš recimo testirati novi sw ili neko ko mijenja mobove svako par dana/mjeseci - kartica je puno zgodnija stvar a ove nove micro/nano su toliko male da uopće ne utječu na debljinu moba pa tako su ih toliko stanjili da se i savijaju ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5183 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
SIM kartice je već odavno trebalo ostavit u povijesti ali je to, na žalost, toliko rasprostranjena tehnologija da se ne isplati. Najbolje bi bilo tzv. "akaunt" rješenje kod providera kojeg želiš i unos username i passworda na paljenju mobitela... Pozdravljam bilokoju ideju (ili barem korak u tom smjeru) micanja SIM kartice iz mobitela. Iz već gore spomenutih razloga ja sam također odlučio ostati na 5S dok ne dođe 6S jer je običan 6 premali skok.
#5184 |
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
Vidim da ima u Metrou iPhone 4S 8GB za 2000 kn, pa bih pitao vlasnike tog telefona (bivse i sadasnje) da li taj mobitel vrijedi te novce i da li sve uredno funkcionira s novijim iOS-ovima? Nisam neki zahtjevni korisnik, pozivi, poruke, fotografiranje i surfanje i to je to. Trenutno sam na androidu koji mi je vec dobrano dosadio pa bi htjeo probati iPhone i to 4S jer para za ove novije apple modele nemam. Ova cijena u metrou je najniza koju sam nasao, a da je u trgovini, kupnja na oglasnicima me ne zanima. Pa ako moze koje misljenje, kupovat ili ne... |
![]() |
![]() |
#5186 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne vrijedi toliko. Za tu lovu se nađe iP5 32Gb sa garancijom, a za 500kn više i 5S 16Gb sa garancijom.
#5187 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Molim prijedlog za ip5s case, do 200kn, našao sam nešto slično u istyle ali ne mislim ići u city centar west po jednu masku, nešto ovakvo sam mislio: http://www.istyle.eu/hr/ozaki-o-coat...5-5s-crna.html ili nešto poput original maske: http://www.istyle.eu/hr/apple-iphone-5s-case-beige.html ![]() |
![]() |
![]() |
#5188 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
~200kn davat za masku a 1$ je na eBayu, nikad to neću shvatit ![]() |
![]() |
![]() |
#5189 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Nadoplata od par sto kuna mi ne smeta, racunam to ko svoje cigare ![]()
![]() |
#5190 | ||
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Vidi se da ne razumiješ. Maske sa ebaya nisu iste. Vidi svoj Iphone za godinu dana sa plastičnim caseovima pa javi. ![]()
__________________ |
||
![]() |
![]() |
|
|