|
![]() |
#2311 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Europa Liga Utakmice osmine finala igraju se 12. i 19. ožujka. Parovi: Dynamo Kyiv - Everton Dnipro Dnipropetrovsk - Ajax Zenit - Torino Wolfsburg - Inter Villarreal - Sevilla Napoli - Dinamo Moskva Club Brugge - Beşiktaş Fiorentina - Roma |
![]() |
![]() |
#2312 |
Guest
|
Uskoro počinje derbi Livepool-City, očekujem otvorenu utakmicu, padat će golovi kao u rukometu, vjerojatno sa pobjedom Citiya ili X, i to 3:3, 3:4, ili čak i više golova |
![]() |
#2313 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
#2314 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
#2318 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
#2319 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
bez obzira na odličnu prognozu, golovi jedan ljepši od drugoga... i uvijek sam za to da se puca izvana. Ne razumijem momčadi koje se moraju ušetati sa loptom u gol. 20-25m je ništa ako dobro sjedne, a i lopte su sve bolje i bolje za takve stvari. fino skrenu metar prije golmana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2320 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#2321 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Wolfsburg ![]() Svako malo utakmica sa 8-9 golova ![]()
![]() |
#2323 |
Antimićanin
|
Ne. Sad kad tvoji iz DFB-a dođu sa kesom punom para i dodatno osakate Bundesligu, kao da nisu dosta zadnje 2-3 godine ![]() ![]() ![]() I zadnji ![]() |
![]() |
![]() |
#2324 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Po meni, Bayern nema nikakvu potrebu za novim igračima cijele ove, a rekao bih i sljedeće sezone...osim ako ne bude ozljeda bitnijih igrača. Nek samo Wolfsburg igra ovako, začepili su usta frendovima koji kenjaju po njemačkoj kao najdosadnijoj (bayern) ligi ![]()
#2326 |
Antimićanin
|
PL više šanse nego LP. No, tako je bilo rečeno da nemaju šanse 2012 kad su prvu popušili od Napolija 3:1 ![]() ![]() Pari mi se da će se sada CFC braniti i onda opet utovariti kakav gol iz kontre ili iz kornera, Branac recimo. |
![]() |
![]() |
#2327 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
PL je takoreć osiguran. City nema širinu za konkurirat. Od rujna sam govorio da se u Serie A,Premiershipu i Bundesligi sve zna...tako će i bit. LP je lutrija,ruski rulet,pitaj boga ko će tu kog... |
![]() |
![]() |
#2331 |
gadget freak
|
#2333 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
#2337 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
http://www.index.hr/sport/clanak/bar...co/804808.aspx šta čekaju s pepeom i luklicom hahahahha prebolesno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|