|
![]() |
#5371 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Nije MIUI los, vec sam negdje spomenuo da ima puno potencijala, no problem je u Xiaomijevim developerima koji su lijeni/ne znaju/ne zele napraviti cjelovit softverski proizvod. Svakog petka se umjesto pravih zakrpa samo pojavljuju kojekakve kozmeticke nadogradnje... Ajd jos bih to i progutao, no kada se nesto, sto je radilo kako treba mjesecima, pokvari pretposljednjom nadogradnjom i poslije toga ne otkloni, to me ljuti. Konkretno, u pitanju je konstantno ucitavanje launchera nakon neke "teze" radnje, sto traje po 3-4 sekunde, ili prestanak rada Google aplikacija na kineskom romu jer su ih developeri izbacili bez najave (kod mene je na srecu multilang verzija koju jos entuzijasti dodatno ispoliraju pa nemam problema s Gappsima). Sad ocekujem hoce li se s 5.2.27 patchem nesto popraviti.. Koristio sam i kitkat, probao sam i lolipop, ali svakom nesto fali i najzalosnije je sto je, i ovako musicav, MIUI jos nekako najcjelovitiji. Bar sto se tice Mi3W kojeg koristim. Zadnje izmijenjeno od: Wuchko. 19.02.2015. u 19:18. |
![]() |
![]() |
#5372 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Uvijek možete na Mi4 staviti AOSP ROM koji je odličan, mislim da je telefon sve u svemu super. Itekako ćeš biti zadovoljan, pogotovo omjer uloženo - dobiveno
#5373 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Čim je ROM u jednini nema tu sriće... Koliko već ima da je izašao u prodaju a na xda sablasna tišina (bar sto se tiče romova)?! A kad bude mi5 trebao izaći onda ce opet krenit prica kako ce pustit source code ili sto već i da ce bit brdo romova... Yeah right... A i skup je po onom sto vidim, ispod 2500 ga se ne može dobiti? To je rang novih G3 i S5... |
![]() |
![]() |
#5375 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
One plus One, Nexus 6, Xperia Z2, htc desire eye koriste doticni senzor... Kamera me na Mi4 vise odusevila nego prijasnji Z3... A ovo necu komentirat, "rang Nexusa 4". |
|
![]() |
![]() |
#5376 | ||||||
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Gle ta kamera nema ni OIS,stavljati ju u kategoriju sa LG G3 je kazneno dijelo kažnjivo banom. Osim toga ima tone reviewa po netu....zadnje kaj sam stavljao je bilo za Mi4 za koji su tvrdili da je kamera dobra ali nije u razini ostalig flagshipa i mislim da su striktno Z3 i LG G3 bili navedeni. Iako razumijem vlasnike kineza,da uzdižu svoj model na in-humane razine vjerovatno u psihi si opravdavajući svoju kupnju. Ali moramo biti sa dve noge na zemlji ipak... Aha,mob.hr Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: trouble. 19.02.2015. u 23:29. |
||||||
![]() |
![]() |
#5377 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Malo je kolega pretjeral sa Nexusom. Low light i fokus generalno su nest losji kaj ne znaci da nisu dobri... Samsung navodno ima dobar software, kaj znaci puno a LG ima OiS i laser i oboje rade dobro.. Nekome kome kamera nije jako bitna sigurno bu i vise nego dobra u 99% slucajeva. Slicno ko i ova sa Nexusa 4 mada je losija.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 19.02.2015. u 23:32. |
![]() |
![]() |
#5378 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Kamera na Mi4 vam je u rangu sa S4, tu su negdje u svakom slučaju, sigurno bolje od Nexusa 4, ali daleko lošije od Z3, to što oboje imaju istu oznaku senzora, razlika postoji u veličini senzora, otvoru blende i sličnim stvarima, koje su puno bitnije od oznake ![]()
#5379 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Kakav je ovaj Bello u usporedbi sa L90? Gledam nesto za zensku osobu kojoj je kamera najbitnija stvar. Vidim da Bello ima stabilizaciju a nema neke druge funkcije. Koji je bolji od ta dva zanemarimo li cijenu? |
![]() |
![]() |
#5380 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
L90 mi se ipak cini bolji. Ekran je bolji, iako nesto manji (vise ppi, 196 kod Bello-a mi izgleda premalo), Gorillu 2, SD400.. To je ovako okvirno, kakva je razlika u kamerama, mozda ce netko drugi vise znati.. |
![]() |
![]() |
#5382 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mogu se kod nas nabaviti Meizu MX4/MX4 Pro, OnePlus One i Xiaomi Mi4, ali cijene su im debelo pretjerane tj. za istu lovu možeš nabaviti i brand name zvijer.
#5384 |
JTP - Online trgovina
Datum registracije: Apr 2006
|
evo da se i ja ukljucim za potragu... treba prijatelju mob, smartphone, nije mu nis bitno, samo da ne steka, znaci da je brz, znaci brzi internet i mob da je brz. kamera i sve ostalo je svejedno. i da se mogu skidati neke standardne aplikacije, znaci to bi bilo anroid ili osx... sto bi mogli preporuciti? za cash ima nazalost oko 300kn (za njuskalo ak bi kupio polovni), il prek ugovora onda nekih 300kn za uredjaj i tarifa oko 100kn mjesecno (moze jeftinije) operater tele2 ili mozda bonbon, al tamo nisam bas vidio neke mobitele?! |
![]() |
![]() |
#5388 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Kamera totalna ludnica, win brz kao vrag, frend na poslu u VPN-u uzeo S5 i samo je zinio kako Njoka radi ![]() Najvažnije od svega: istalirao aplikacije (viber, fejs, whatsup, jubitubi, mesinđer...itd) i ne apdejta se više ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5389 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Ekipa pitanje za korisnike dual sim mobitela, još ako netko ima l90 dual bilo bi super. Naime kupio bi taj mob (ili g2 mini dual) pa me zanima kako to radi. Nije za mene već za ženu pa bi htio da nema problema s time. Također koliko kraće traje baterija ako su obje kartice unutra. Thx |
![]() |
![]() |
#5390 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
Baterija ovog mobitela je više nego solidna i može izdržati puno veće napore nego dosta single-sim modela. Koliko bi baterija duže trajala da nemam popunjena oba slota, nemam pojma, niti me zanima. Neka ti bude dovoljna informacija da će intenzivnijim korištenjem mobitela s obje kartice moći izdržati 2 dana bez punjača. Što se tiče funkcioniranja dual sima, stvarno radi bez greške. Obje kartice su aktivne i u stand-by modu čekaju dolazni poziv. Znači dostupan si cijelo vrijeme na oba broja. Po preuzimanju poziva, druga kartica postaje nedostupna, sve dok razgovor ne završi. Potom su obje ponovno u stanju pripravnosti. Druga stvar, prilikom upućivanja poziva ili slanja smsa, L90 dual ima super rješenje u obliku kapacitivne tipke ispod ekrana čijim dodirom se automatski mijenja kartica na kojoj želimo izvršiti taj "trošak" (poziv ili sms). Djeluje trenutno! Zaista ne bi trebalo biti greške s ovim uređajem. No, da ne duljim, škicni malo i moj potpis. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5391 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Sve bi to bilo ok da intenzivno korištenje ne podrazumjeva da ti gotovo uvijek ekran bude upaljen, a to i najbolji mobiteli imaju max 5 do 6 sati, tako da ti ta dva dana može izdržati ako ga koristiš malo preko 2 sata dnevno, a ne da ga dva dana intenzivno koristiš. Ja svoj Galaxy S3 intenzivno koristim pa ga punim dva puta dnevno, jedanput popodne i nadopuna prije spavanja da izdrži idući dan do popodne. Dva dana intenzivnog korištenja su bajke za malu djecu. Čak i Galaxy Tab 3 mora na punjač taj isti dan ako se intenzivno koristi, a baterija mu je mrcinska. Intenzivno i povremeno korištenje nisu ista stvar. Prestanite širiti dezinformacije.
#5392 |
Premium
|
Svašta ![]() Napisao sam intenzivnije, ne intenzivno, a pogotovo ne konstantno (vidim da je tebi intenzivno = konstantno = nonstop). Meni nije :P Prestanite širiti mržnju! ![]() Zadnje izmijenjeno od: saint_s. 26.02.2015. u 08:17. |
![]() |
![]() |
#5393 |
Premium
|
Nego reci, jel postoji neki drugi indikator osim onog kvadratića oko broja SIM kartice i signala? Želim si ubost taj mob baš zbog dual SIM funkcije, a drugi SIM mi je podatkovni i rabim često BitTorrent app. Problem je što prvi SIM TELE2 i na njemu mi se net suhim zlatom naplaćuje kad izađem iz tarife jer ovan Gregor nije još uveo smanjenje brzine kao konkurencija. Kako ti to držiš pod kontrolom? Moš i na pp odgovoriš da. Meni ne šljaka dat pošalijem jer na mobtelu sam.
#5394 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Meni je isto net preko Vipa (druga kartica), dok Tele2 ne palim uopće datu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5395 |
Premium
|
Konkretno mislio sam mogu li stavit da bude mi TELE2 za poruke i pozive cijelo vrijeme, a da net na njemu limitiram i palim po potrebi kad i ako zatreba, što nadam se da neće. Fora mi je mobitel skroz, jel ima možda neki mrvicu jači model na kojem su osvjetljene tipke ispod ekrana, to zasad mi djeluje ka najveća mana/banana. Znači ako SIM2 koristim za surf ili hotspot, mogu li me ljudi zvat i dobit na SIM1. Oprosti na gnjavaži, nisam još probao dual SIM pametnjakovića, a nebi da sam sebi kajlu uvalim. Jesi koristio USB OTG možda i ako si imao iskustvo s SGS3, koliko je ovaj LG lošiji ili bolji? Meni je SGS3 optimala, ali ubija me što podatkovni SIM moram u tabletu furat. Ovako bi ubio 2 muhe odjednom, nov mobi i rješim se potrebe za tabletom.
I LIKE TO WALK ALONG THE BEACH WITH A RAGING HARD ON. IT'S FUNNY TO SEE THE REACTIONS. ![]() Zadnje izmijenjeno od: The Man. 26.02.2015. u 17:49. |
![]() |
![]() |
#5396 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
Nema jaceg modela kao ni modela sa osvjetljenim tipkama. Mogu te ljudi dobiti. Taj mob ne podrzava OTG. |
|
![]() |
![]() |
#5397 |
Premium
|
Noice! Jesi i ti zadovoljan z njim? Ako se ne varam i ti si ga sebi uzeja?
#5398 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Ja prezadovoljan, za sada nijedna zamjerka, a sto se tice tipki, nakon dan dva jaceg koristenja se naviknes na neosvjetljene tipke. Ako ga ugusis sa milion otvorenih aplikacija, zna zalaggat, inace ne lagga tj.lagganje je svedeno na minimum. Jedina zamjerka(ako se tako moze nazvati) je sto mi se nekad, kad se mob ugasi, vrati jezik s engleskog na hrvatski. |
![]() |
![]() |
#5399 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Dečki, jedno kratko. Žena proširila fond za mob, ne treba ni dual sam više... G2 ili Galaxy A5? Znam da G2 ima jači čipset i proc ali po recenzijama nije A5 za bacit...?? |
![]() |
![]() |
#5400 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nije A5 za bacit, ali kao što si rekao, slabiji mobitel koji košta nešto više od G2. A G2 je nedavni flagship, a A5 nije to ni blizu. Future proof, uzeo bi G2. A gospođa nek uzme koji joj se više sviđa ![]() |
![]() |
![]() |
|
|