|
![]() |
#1 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Pozitivno i negativno
Kako je vrijeme ocjenjivanja 2002. godine, nije lijepo da i mi ne napravimo kakav izbor. To ću morati ja napraviti jer naši PcEkspertovci već broje maligane. ![]() Govori se o hardwareu. Softvare neka se bira na podforumu "Software" da se ne miješaju kruške i trešnje (jabuke ne volim). Jednostavno napišete kao i ja. Pozitivno: Izlazak nForce 2 chipseta. Znam da padam na markentiške trikove oko izlaska krajem godine ali to je jedina pametna stvar koju sam vidio ove godine. Nominacije ATI 9700 i Matrox Parhelia. Negativno: Intel je opet uspio sam sebe potući sa brzinom zastarjevanja matičnih ploča. Znam da i malo starije ploče poput moje ima tu podršku za Hyper-Shiting ali tražiti i od proizvođača softawarea da im daju tu podršku a na štetu AMD-a je stvarno tužno. Još ću jednom naglasiti da im želim što bržu i bolniju propast zbog ovakvih poteza. Niti Microsoft se be bi posramio ovakvih poteza. Nominacije: Uz ovakvu konkurenciju je niti nema. Opalite braćo ovisnici.
![]() |
#2 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Pozitivno i negativno
Citiraj:
HDD- gungule oko rikavanja do garancija=najgora Ali sveukupno jako zanimljiva godina s puno šala i pošalica ![]() Dao bog još jednu ovaku ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Pozitivno: klanje konkurenata (Intel vs. AMD, Intel vs. Via, Ati vs. NVidia, etc.) ATI Radeon 9700PRO nForce 2 Novi dizajn Pceksperta (ehhehe) ... Negativno: Porast cijene memorije (kad je 128 MB sdrama kostalo cca. 500kn) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Pozitivno: klanje konkurenata (Intel vs. AMD, Intel vs. Via, Ati vs. NVidia, etc.) ATI Radeon 9700PRO nForce 2 Novi dizajn Pceksperta (morao sam ovo stavit, ehehe) Negativno: Porast cijene memorije (kad je 128 MB sdrama kostalo cca. 500kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
GADNA GODINA |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Vršnjaci misle skoro isto
Rak i moja malenskodt uskoro (odvalili) upisujemo 4 razred, ili ti prelazimo granicu od 30 godina pa valjda zato i skoro isto mislim. Dobro: 1) RadeON 9700 (dosta nVidie) 2) nForce2 (ozbiljna konkurencija i dobar koncept) 3) Matrox još nije umro Loše: 1) intel (majketi šta je ovo svaki proc će uskoro dolaziti zaljepljen na ploču i na njoj će ubuduće pisati intel, PGA370, FC-PGA, FC-PGA2, 423, 478, (nisam brojao Xeon ploče), sada nema dosta struje, nova tehnologija, PA ŠTA ONI TAMO PIJU RABLJENO MOTORNO ULJE !!!!!!!!!!!!!! ![]() 2) M$, tek toliko, onako iz fore DX9, rupe kojima su se do SP1 mogli brisati cijeli direktoriji u WinXP, štede 1$ po kablu u XBoxu pa ne stavljaju ATA100 kabel (oni koji ne znaju čupaj to van, unutra ATA100 i dobiješ doslovno 35% brži load), a i oni su uvijek za nešto krivi 3) za jadne vlasnike nVidie ( ![]() Tako je glasalo vijeće Crnih zmajića 12 bodova ATi-u (ima i ATi konja za utrku među chipsetu kao nForce, vidimo dogodine tko će se kome smijati) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Feldwebel
|
Re: Vršnjaci misle skoro isto
Citiraj:
Mlad sam u srcu i tako se osječam. Od svojih godina imam samo kostobolju, pameti nimalo. Hvala.
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja bi tli ...
Ja bi da imam tli i da me svi puste na milu i ali ne ide. Nisam još siguran sva kosa na glavi ali kada nešto ostaje dlakava, nadam se da mi se pričinjava jer za sada sve stoji na mjestu, kosti me jo ne bole (ajde lijevo koljeno (nogomet), lijevi kažiprst (košarka)), ... OK, dogovoreno nećemo više o godinama. Dakle svi Vi ostali, pišite o ljestvici šta se lijepo i ružno desilo u prošloj ... (ne smijem napisat) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Dečki, još godina nije gotova izneneđenja vrebaju odsvakud... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
23.-24. kupuje se bor, izrada francuske salate i kolača. 24. kiti se bor, umire se od gladi (tada ništa ne razumijem pa da izađe i nForce 6 sa podrškom za athlon 4500+), u niskom startu na šunku. 25. crkva, obitelj, crkva, obitelj, bakalar star jedan dan, francuska salata, šunka, crkva, obitelj, francuska salata, šunka, WC. 26.-27. Ivana i Štefeka ko dreka, pa popij malo da se čovjek ne uvrijedi, pa ne možeš odbiti nije red, visinske pripreme za Novu Godinu. 28. oporavak od priprema. 29. odabir vina, nastavak visinskih priprema, odabir vina. 30. aspirin, visinske pripreme, kupovina vina, visinske pripreme, snimanje muzike, visinske pripreme, odabir pirotehnike, gašenje požara, visinske pripreme. 31. aspirin, slaganje muzike, tegljenje gajbi (pijanci jedni), janko na ražanj, postavljanje pirotehnike, početak kraja. 01. saniranje štete, sakupljenje organa po WC školjki, krpa oko glave, kava bez šečera sa limunom, oporavak, repriza. 02. saniranje štete, sakupljenje organa po WC školjki, krpa oko glave, kava bez šečera sa limunom, oporavak, repriza da se ostaci rješe. 03. saniranje štete, sakupljenje organa po WC školjki, krpa oko glave, kava bez šečera sa limunom, oporavak. 04. DA LI JE IZAŠAO KAKAV NOVI KOMAD HARDWAREA???
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Koji si ti tip. Siguran u sebe kao JB 007. Jesi li čuo za izvjesnog Mr Murphija koji je opisao mnoštvo situacija koje se neizbježno događaju na po nas nepovoljan način a u predblagdanske dane vjerojatnost za loš ishod raste na 1024 potenciju. Iako sam vjere da je s novim vijekom Isusek došao da iskupi naše grijehe i uvede nas u život vječni i to svake godine opetovano slavim i želim svima sve blagoslovljeno i sretno u NG surova stvarnost sve vraća na staro svojim željeznim oportunizmom. Tko nije doživio u predblagdanske dane kakvu nesreću, zagorjele kolače, neželjene mrske goste, gripu, prehladu, zubobolju. Registracija auta koja izlazi krajem prosinca, TV koji se uvijek kvari pred NG, nestanak struje za vrijeme zanimljivog filma, bijeli dim iz konfa. Drager na cesti: 1,7 u krvi... Rak, možda ne vjeruješ u to ali daj malo razmisli. Sigurno ti je u podsvjesti. Nemoram biti šrenk da bi te analizirao, pa vidi koji si avatar odabrao. Čista semiotika, ne zavaravaj se. Jedino bi Grinch ili Budiša bili gori izbor. Upravo gledam reklamu s Damirom Milošom: Vip snaga komunikacije. More sunce jedrilica laptop bežićna veza ... kao da nije prošlo 2 tjedna od njegove odiseje. Već su ga bili u prvom dnevniku oplakali i digli ruke od njega prestali sa akcijom spašavanja u korčulanskom akvatoriju (kaj bi bilo da su okretali oko Dobre Nade a ne oko Blitvenice). Tek za zaključak stara japanska haiku poslovica: Pijane i budale Bog čuva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Ovo je uvježbavano godimama i radi kao sat.
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
mislim da je lik Al-a Bundy-a izmisljen po Raku. sto posto. :clap: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas