Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.02.2015., 00:03   #1
Zvonko-ZG
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Feb 2015
MSI Mbo - Boot guard verified DXE that is fail

Veliki pozdrav svima,

imam ogroman problem s kompom nece se pokrenut, sinoc sam ga htio ugasit i tu je blokirao tako da sam ga morao preko sklopke na napajanju, nakon toga ne radi.
kad stisnem gumb za paljenje, ventovi se vrte i to je to, nema slike, nemoze se uci u bios, na maticnoj na displayu je POST Code Error 67 i na tome blokira ne ide uopce do 99 kao obicno... nakon 20tak sekundi pc se restarta jednom i onda sam ugasi

posto maticna ima dual bios, probao sam pokrenut komp sa timd drugim biosom, i jedno 2-3 puta se pojavio bios automatski bez da sam stiskao del , i dalje ne ide, cak sam uspio i windows ponovno instalirat preko toga , neznam ni sam kako. jer je skoro cijelo vrijeme bio bios upaljen a u pozadini se instalirao windows lol, cak se i onaj kruzic pojavljivao na ekranu, da bi se nakon nekog vremena pojavio setup za windows 8.1 pa nakon restarta opet samo bios...
da skratim, jednom je uspio pokrenut windows, nakon toga opet samo bios, i nakon toga nista, samo se pojavi poruka "Boot guard verified DXE that is fail" System will shut down, pres any key

maticna je MSI Z97 Gaming 7 koja nije uopce bila neka jeftina :-(
Zvonko-ZG je offline   Reply With Quote
Staro 24.02.2015., 09:54   #2
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno