|
![]() |
#481 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
imam doma tu kopiju s ebaya, nisu tako ni loše, a mikrofon je čak predobar |
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Tata
Datum registracije: Apr 2010
|
Kontaktiraj direkt Logitech support,prijatelju mi isto popucala plastika,poslali mu nove (plastike naravno).Neznam točno koja je bila procedura,mislim da ih je morao poslikat,vjerojatno i račun,nisam 100% siguran.
![]() |
#484 |
ZeNgE_Tiho_Cro
|
Ma jesam vec, uputili su me na uvoznika, sad opet kajla, pa sam ponovo pisao logiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() |
![]() |
#487 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Naletio sam na jednan dobar programčić koji bi mnogim korisnicima headseta mogao koristiti. Zove se "Audio Output Switcher" Ja koristim Logitech G430 i njegovu usb zvučnu. Headset koristim samo u igrama dok za sve ostalo koristim desktop zvučnike. Zvučna za desktop zvučnike mi je zato postavljena kao default a kako ne bi morao svaki puta kad pokrećem igru to mijenjati u ovom programu možete namjesitit da vam prati kad pokrenete neku igru za koju ste namjestili da koristi drugu zvučnu, i onda on to odradi za vas. Čim ugasite igru automatski se vrati defaultna zvučna.
![]() |
#489 |
ZeNgE_Tiho_Cro
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Creative Fatal1ty, kupio sam jedne kad su izasle, trenutno su kod buraza jos rade i jedne prije 2 godine koje isto jos rade... Imam i speedlink medusa nx 5.1, ali creative su daleko bolje, tako da ti ih preporucam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Dobro, cijena je ispod 300kn što je super. Imat ću ih u vidu. Što kažete na PLANTRONICS GameCom 388 za 289kn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Da li tko ima ove Sades SA-708 slusalice? Citam svagdje po netu da su dosta dobre i da imaju kvalitetan zvuk. Ili moze preporuka nesto drugo do 150 kn
![]() |
#494 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Evo cisto da kazem tu ako je netko imao problem isti kao ja! Imao sam plantronics gamecom 780 i pukle su mi u garantnom roku. Na plastici koja ide na glavu odma na pocetku, i kada sam pitao links rekli su da to ne vazi na servisu i onda sam im rekao kao da je to priznati kvar od plantronicsa i dali da se javim direktno njima ili ce to ici preko njih. Na to sam dobio odgovor da ih donesem u servis i nakon 3 tjedna sam dobio nove 788. Pa ako ima jos ljudi kojima je puklo slobodno ih saljite na servis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Za stariji model Plantronics GameCom 380, iskreno ne vidim u cemu su razlicite, jer izgledaju identicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Premium
|
Naravno.. Ja uopće ne kužim te nazive 5.1 ili 7.1.. Ma kakvih 5.1, ajme meni kakav bulšit.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
|
Koje npr. stereo dobre do 200 kn? Treba mi za ponekad igru odigrati, da je dobar zvuk i bas Ove sto ja gledam, Speedlink XE nisu 5.1 i ostale gluposti. Obicne slusalice http://www.speedlink.com/?p=2&cat=383&pid=26464&paus=1
![]() |
#502 | |
Tata
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#503 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
|
![]() |
#506 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() ovo o cemu vi pricate je "efekt" , i pl 780/788 recimo imaju skroz mrak zvuk.. ali malo precjenjeno je sve to.. nisu lose pl 380/388 (isti vrag) , dapace do 300-400kn ih svakako treba razmotriti , malo su hardwerski "plasticne" i volio bi da su po tom pitanju robusnije, ali zvuk je super za tu lovu, ne treba ih zanemariti nikako.. iako ima tu sad vec i dosta konkurencije (pogotovo za koju kunu vise)
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
K514 mark II imaju prihvatljivu cijenu,a svjetlosnim godinama su bolje od dedicated PC igracaka. Al eto,ne pise 7.1 ili 5.1. Nisu fancy niti izgledaju fancy,jedino sto zvuce daleko bolje od raznih logitecha,sharkoona,medusa I slicnih igracaka. I,gle cuda,na njima mozes cak i slusat muziku bez da to zvuci kao neugledna kakofonija. Zadnje izmijenjeno od: Hawker. 23.02.2015. u 08:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Premium
|
Slušat muziku mogu i na ovim svojim od iPhonea a takodjer mogu i igrat igre. ![]() Ali pošto mi treba mikrofon zbog online igranja uzet ću PL 388. Dobra cijena, dobri reviewi itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|