|
![]() |
#511 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Evo dobio uređaj sa servisa MESC (opet), reklamirao sam titranje ekrana tijekom korištenja mobilnog interneta, klimavu tipku gašenja te povremene nestanke signala. Mob je bio tamo tri tjedna, tvrde da su čekali i zamijenili matičnu ploču. Znači, napravili nisu ništa, ekran i dalje titra, gumb je i dalje klimav te signal i dalje nestaje. Razmišljam kako bi im najbolje fakturirao troškove ponovnog odlaska tamo da im velim da nisu ništa napravili. Uglavnom, od prvotnog oduševljenja tim servisom, sad sam malo dobio gorčine. Nema veze, idemo dalje!
![]() |
#512 |
Slučajni prolaznik
Datum registracije: Mar 2010
|
Koji mob je u pitanju? Meni na 930 titra ekran kad je na edge-u. Netko mi bio rekao da je antena preblizu nečemu....
![]() |
#513 |
Premium
|
Lumia 930. Da, navodno 4g modul je preblizu ekranu, no to mene ne zanima. Za te pare ne smije biti nikakvog titranja. Izvolite popraviti uređaj/poslati noviju reviziju iz tvornice/vratiti novce. I na tome ću inzistirati.
![]() |
#514 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nijednog, jednostavno. Neki dan sam išao uspoređivati oba sa svojom 1020 i nijedan nije ništa posebno da bi bilo vrijedno prelaska. Ako netko ima E6 ili E7 i hoće se mijenjati za 1020...ja čekam ![]()
![]() |
#517 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
Premium
|
Citiraj:
A razlika izmedju 830 i 930 je 200kn negdje, da li me sad netko razumije? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Premium
|
Misliš da nisu? Baš ću se malo raspitati da vidim kakve su novosti i kaj se događa. Sa servisima se borim čisto zato što imam viška vremena. Inače bi bilo svašta. Kad se sjetim kako su me tek kineski telefoni izmučili, ovo je mlijeko.
![]() |
#523 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() Samo prije kupnje provjeri djecje bolesti 930 tj. purple tint i da li ekran uderno "lezi" u alu. rami ![]() Ako i naletis na model sa purple titnom, nije nikaka drama - jer ga neces primjetit u 9/10 slucajeva (manifestira se samo u mrklom mraku, kad je brightness na minimum i samo na sivoj boji). Sto se tice "zveckanja" na 930, to ne zveckaju tipke, zvecka OIS modul kamere. Isto zveckanje (ali tise) se cuje i na 920 (vjerujem i na 1020). Lagani OT: 100GB free OneDrive-a na 2 godine pa ko nije jos uzeo, sta se ceka?! ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 19.02.2015. u 13:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#524 | |
Premium
|
Citiraj:
A nove revizije l930 zvuce ko san iskreno jer jos uvijek nisu rijesili purple tint ili koji vrag vec a l535 ima neki problem s touchom, sve ide k vragu.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
IMHO 830 uzmi, nema sad tu nekih posebnih argumenata ni za 830 ni za 930, sve se zna o njima, imao ga u ruci nekidan i to mi je Lumia koja mi je ostavila najbolji prvi dojam do sad (izgled, feeling u ruci i sl.), stvarno sam se sa svakom do sad uspio igrati i 830 je meni najdraža postala. Ove starije bih izbjegao, makar je 1020 "DAS KAMERA" mob, jednostavno te starije Lumije se mogu sakrit pored novih, lijepih, tankih, moderniziranih modela... |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Premium
|
Svaka cast ekipi kaj ste mi pomogli oko odabira, aktivirali ste se i to cijenim, prosli put dok ste me savjetovali ste pogodili.... Jos cu malo razmisljati jer odabir nije lak i ne mijenjam mobitele cesto... Drugi tjedan onda po l930 ili 830... |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Istina, po GSMAreni, 930 ima 46h endurance rating, 830 ima 68. Usporedbe radi, 1020 ima 61, a meni uz intenzivno korištenje izdrži ravno 1 dan. Realno, teško je očekivati od 930 da izdrži jedan dan.
![]() |
#533 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
@gin.tonic Ja sam uzeo 930, i na tvome mjestu bi također tako odlučio. Čisto zato jer je razlika u cijeni maltene zanemariva, a L930 je flagship model sa snapdragon 800 procom koji je ipak jači i ima veće mogućnosti od snapdragon 400 proca koji ima L830. Ukoliko ne mjenjaš mobitele često mislim da si na duže staze sigurniji sa L930 nego L830. Naravno da je L830 jeftinija to je druga priča. |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Realno, ak ju gazis, 930 izdrzala bi pol dana, 10-12h, odnosno jedan dan normalne upotrebe.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Baterija na 930 bez problema izdrzi 1 radni dan, a preko noci na punjenje ![]() S tim da je sve popaljeno, normalno koristenje, pozivi, SMS, kamera, web, IM, FB i Twitter, igrice ne igram. Na kraju dana ostane 20-30% ![]() Ako gasis mobilne podatke (kad ti ne trebaju), moze ostat i puno vise. Znaci 1 dan garantirano, 2 dana tesko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
![]() |
#540 | |
Premium
|
Citiraj:
A za bateriju me ne dira nesto jer ipak to nisu xperie z3 i compact koji imaju predobre baterije, a mislim punit cu svaki dan kao i inace.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|