|
|
Rezultati ankete: Kakve Su Nase Pizze? | |||
Da, zbilja su sve domace Pizze slicne ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 25.84% |
Ma ljudi, niste jeli Pizzu dok ne probate u kvartu kod mene! |
19 | 21.35% |
Jedem u premalo pizzerija da budem objektivan. |
28 | 31.46% |
Kakva pizza, ja sam radni covjek, za 50 kuna, kupim kantu hrane i kilu somuna! |
1 | 1.12% |
Godina je teska, jedva spavam zbog poskupljenja, pizze mi se cine kao prividjenja! |
1 | 1.12% |
Jedem samo zamrznutu iz ducana, alimentacija od zene, pojede mi sva primanja. |
1 | 1.12% |
Krasi me nepce sladokusca i kulinarskog snoba, Pizza u Italiji jedina je moda! |
3 | 3.37% |
Svaki dan maznem jednu, metabolizam od sporta izgara, ne pazim se, a imam i viska para! |
2 | 2.25% |
Pizzu jedem samo kad slavim rodjendan i castim ekipu doma. |
0 | 0% |
Narucim Pizzu kad padam s nogu, ili kad maljam stan od punice |
0 | 0% |
Samo domacu radim kod sebe doma, bolje pice nema. |
11 | 12.36% |
Glasači: 89. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#871 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Nego,ošao u Astro onaj koji sam spominjao. 4 vrste sira im nevalja. Slavonska je čak i vrlo dobra. Ali šta sam otkrio su lazanje astro. 4 vrste sira pršut(kojeg fakat ima) i šunka. Kalorijska hirošima fantastičnog okusa za 32kn ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Pizze su vecinom prosjek, ovisno o pizza majstoru. Do prije godinu dana je bilo vrhunskih pizza, a sad su poceli skrtariti na svemu dok su cijene prilicno digli. U krugu od desetak km ima nekoliko boljih pizzerija. (Glorija, Kolovrat, Servus) Navodno je u Graši pizza ponovo dobra, nakon dugo vremena, ali nisam osobno probal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#875 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Pravi ljuti fefači su extra mali, u amfori kod mene su ih imali prije i to su najljući fefači koje sam jeo, a kaj je najbolje jako su fini. Ovi veliki su samo puni koštica.
![]() |
![]() |
#876 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja sam pristaša Oro-gora, pa me zanima di u tom krugu ima boljih pica od oro gora. Ne velim da je tamo najbolja pica, ali daleko mi je do ZGa na picu skočiti, pa bolju nisam jeo. ![]() Tu u mom krugu nema iskreno nigdje dobra pica. Ima pun k.. izbora ali nigdje ni blizu oro gora. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#879 | ||
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
neg kaj, pravi 'rvacki ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
CNE @ Verne global DC
Datum registracije: Feb 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Mast se i po kutiji cijedi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
U Donjoj Stubici kod Spaneca, Lagvic. Tam boravim 17 godina i vjeruj mi kad ti kazem da odes tam.. Velka pica, krusna pec, gazda ima i mesnicu pa je sve gore jako dobro, Jedino im feferoni nisu dosta ljuti na pikantici al ostalo je odlicno.. Bio sam bas ovaj vikend u Jezercici na kupanju sa frendovima koji inace isto briju na Oro Goro i ubili su dve pice ko nis. OroGoro je brzo pao u zaborav. Nema ni guzve ko u Oru, nije lose sredeno i ceka se 10 min.. https://www.flickr.com/photos/125477...2/16571368085/ Da i lazanje su im na nivou isto, ko voli.. Sys, ne svida mi se ni malo pica sa slike. Mjesana pica sa malo suhog mesa i feferonima.. Fefereoni i gljive meni nisu komb za picu. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 18.02.2015. u 17:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ajde hvala, budem otišao vjerojatno. Ne kažem da je Oro-goro kvalitetan itd. ali za mene je najbolji samo iz razloga jer nisam bolje jeo. Jednostavno tu u ovom dijelu Zagorja nije baš neka ponuda. Lepoglava - Ivanec - Varaždin su relacije gdje se krećem i fakat nije nešto. Santa Maria ima ponudu od 80 pica, ali se sve pretvorilo u kvantitetu i količinu nego na kvalitetu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Oro goro treba zaboravit. Nisam bio godinama, ali obzirom da imam gro frendova u tom kraju koji idu tamo, svi kazu da su se jako pokvarili. Steta, bila je to pizza skoro u rangu chella. Obliznja pizzeria Gloria u Zaboku (zapravo Lug Zabocki) je dobar izbor.
![]() |
#899 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
U Oro gorou nisam bilo nekoliko godina. Zadnje dvije pizze koje sam tamo pojeo bile su katastrofa. I Gloria se pokvarila. Ali ima novi restoran "Grašo" 100 metara od dvorca Đalski u Zaboku. Pizzu još nisam probao, ali ostala hrana (i cijene) su im stvarno OK. Ali pizza u Špiri u Donjoj Bistri je uvijek odlična. Danas je aktivna tema kad je post i nemrs ![]()
![]() |
#900 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|