|
![]() |
#6511 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja eto danas poceo gledati Kud Puklo Da Puklo, imam 89 epizoda za odgledati, i za cudo, prvih 5 su mi se svidjele jako, nisam znao da je serija tako dobra, barem meni. Dosada nisam nijednu epizodu na TV ni pogledao a nije me zanimalo i o cemu se radi, takoreci sam na sljepo poceo gledati.
![]() |
#6513 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Serija je nastavak na prvi Captain America film i odvija se u Marvelovu svijetu (Iron Man, SHIELD etc) šta si očekivao? 😀
![]() |
![]() |
#6515 |
Vozi Miškoooo!!!
|
"Dobićemo brata koji će nam biti šogor" ...recenica iz 14 epizode... Pa ova serija Kud Puklo Da Puklo je ludnica, konacno nesto nase da me malo nasmije, ma kakve strane serije, domace je domace.
![]() |
#6516 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Treba znati šta i očekivati jel ? Ja sam pogledao većinu filmova iz MCUa (jedino GotG nisam stigao još pogledat) i Agent's of SHIELD pratim. Šta sam očekivao od Agent Carter ? Nastavak na prvi Cap film. Što radi Peggy, kako se nosi s gubitkom Stevoja, kako je nastao SHIELD (Peggy i Howard su ipak suosnivači), tko je Peggyn misterizoni muž (spomenut u CA: Winter Soldier) itd. Za sad ispunjava očekivanja.
![]() |
![]() |
#6517 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
A čuj, tvoja očekivanja je ispunila, moja ne. Ruku na srce, ovo nije Breaking Bad, nego light serijica o MCU. Vrlo mlaka i pomalo dosadnjikava. Nekako sumnjam da ćemo, ako ovako nastavi, doživjet drugu sezonu. Osobno mi je u rangu tih neobaveznih, mozak na pašu and have fun serija, Agenti Štita još i najbolja.
![]() |
#6518 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() Uspoređivati MCU seriju sa Breaking Badom je ravno usporedbi LotR trilogije sa Shawshank Redemptionom. Što se tiče druge sezone, ne bih bio baš siguran da neće doći. ABC je kao što i Marvel u vlasništvu Disneya, teško da će sami svoju seriju frknut, pogotovo dok im tako dobro ide. Što se tiče usporedbe sa Šildom, ovo je bar 3 put bolje od Agenta Šilda, pogotovo prva sezona AoS je bila katastrofa. A vidim da se i IMDb i Rottentomatoes slažu samnom. IMDb AC rating - 8.4 IMDb AoS rating - 7.5 RT AC rating - 97% RT AoS rating - 92%
![]() |
![]() |
#6521 | ||||
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() MENI Carterica nije ništa posebno, dapače, dosadnjikav i nemaštovit uradak.
![]() |
![]() |
#6524 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Završio sam s Officeom UK i US, trenutno sam na sredini IT Crowda pa me zanima koju sljedeću komediju za laku noć u tom stilu?
![]() |
![]() |
#6530 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
To i druga epizoda Better Call Saul vani. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6531 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zadnja epizoda Banshee je bila paklena - mrtvih koliko hoćeš. Žao mi je što u posljednjih nekoliko epizoda stradavaju ženske i to još dobre. Ali, zna se što slijedi - krvava osveta u kaubojskom stilu (do zadnjeg Indijanca).
![]() |
#6532 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Better Call Saul Spinoff Breaking Bad-a. Prati "uspon" Saul Goodmana, Walterovog odvjetnika. Ista, BB atmosfera, dosta poznatih likova .... ... po svemu sudeci ovo ce biti vrlo blizu BB-a, ako ne i bolje. Zasad tek 2 epizoda EDIT: vec je pisano o seriji ... sry ne pratim topic ![]()
![]() |
#6533 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Pliz, nemoj.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6534 |
Guest
|
vezano za CSI, 15 sezona je posljednja pretpostavljam ? |
![]() |
![]() |
#6535 |
Fresh Juice
|
The Wire je stigla i u HD rezoluciji tako da ide opet na repertoar ali sada u HDu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6536 |
Premium
|
Još se ne zna, navodno su i dalje dobro gledani u USA, i koliko sam vidio CBS još nije donio konačnu odluku. Malo komplicira cijelu priču to što je Ted Danson angažiran u novoj sezoni Farga, tako da je pitanje što će biti na kraju. Ova sezona im je skraćena jer za tri tjedna kreće novi CSI spin off, CSI Cyber, baš je jučer bilo finale sezone. The Who I Can See for Miles je openign song u ovom CSI serijalu ![]() Također priprema se i novi spin off Criminal Mindsa, bivši CSI iz New Yorka, Gary Sinise u glavnoj ulozi. Fakat pretjeruju s tim spin offovima u zadnje vrijeme ![]()
![]() |
#6537 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6538 |
Premium
|
Što se mene tiče, da. Jedino taj CSI kolko tolko pratim, više iz navike negoli neke kvalitete. Sve je već stoput viđeno.
![]() |
#6539 |
Fresh Juice
|
Kaj Horatio Cane još uvijek ide? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6540 |
Guest
|
nope ![]() inače najbolje epizode CSI-a su dok je još glumio Gill Grissom nakon toga polako se je serija razvodnila šteta.... |
![]() |
![]() |
|
|