|
![]() |
#4322 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Razlog više da netko tko je već odabrao "coolhide" i preostaje mu samo povrda transakcije zaslužuje biti upozoren na taj propust, jer ako se i vrati s nekom dvojbom ili potrebom za dodatnim informacijama, moguće jer da se u teoriji vrati samo na coolpad topic. I onda za par dana napiše da ga ne bi uzeo da je vidio na coolpad temi. ![]() |
![]() |
![]() |
#4323 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Spominjali smo TCL pa evo par friških podataka: U 2014. prodaja TCL mobitela i ostalih komunikacijskih proizvoda je premašila 72 milijuna uređaja, što je povećanje od 33%. Inozemna prodaja je premašila 65 milijuna, što je povećanje od 31% dok je na na kineskom tržištu prodaja premašila 7,6 milijuna, što je povećanje od 58%. Izvor Prvih deset imena prema tržišnom udjelu, podaci su za 2013, 2014 i 2015. godinu. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 08.02.2015. u 01:30. |
![]() |
![]() |
#4324 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
However, Coolpad may still be able to install new malware in the future using an OTA update. http://www.modaco.com/topic/372543-c...3#entry2244443 Mogao si nas ovdje na forumu barem upozoriti na postojanje coolpad coolreaper-a. http://www.modaco.com/topic/372543-c...oms/?p=2244483 U daljnje rasprave se neću upuštati. http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2473867,00.asp ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 08.02.2015. u 08:27. |
|
![]() |
![]() |
#4325 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Povreda privatnosti je, i to velika, ali mislim da baš i nema nekog utjecaja na naše krajeve. Znam sedam ljudi s Coolpad F1 mobitelima i nitko od njih ne vrti originalni software. U custom romovima nema tog reapera? |
![]() |
![]() |
#4326 |
Registrirao User
|
OTA update prolazi samo na original romu, a čim se stavi root i obrišu sistemske i dobar dio reklamnih aplikacija (što uključuje i gore navedene), OTA više ne prolazi. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 08.02.2015. u 11:38. |
![]() |
![]() |
#4327 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Na koji nacin je najlakse rootati xiaomi note 4g? |
![]() |
![]() |
#4328 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Frend mi je dobio neki kineski mobitel koji je naivac kupio kao klon samsunga. Uglavnom, prepun je kineskih aplikacija, hvala bogu framaroot je stavio i rootan je. No i ja sam mu obrisao neke aplikacije koje nisu išle no javlja mi da mu se konstantno vraća i instalira mobogenie i još neke spam aplikacije koje redovno briše. Ja sam opet pregledao mobitel, antivirusa nekoliko prošao koji ništa ne vide i nikako mi nije jasno što to instalira te aplikacije. Odznačena je opcija da se mogu instalirati aplikacije iz nepoudzanih izvora ali nešto ih stalno povlači s weba. Nitko se nije susreo s ovakvim problemom/mobitelom da ima neko rješenje?
#4329 |
Registrirao User
|
Flešanjem rootanog roma ![]() c/p: Instalacija (fleš) multilanguage verzije na novi mobitel iz Kine (Note 4G - oznaka 1LTEW) Datoteke za razne softverske preinake za ovaj uređaj obično imaju u nazivu pojam Dior 1) Napraviti update na posljednju verziju softvera u opcijama mobitela. 2) Kopirati PhilZ recovery (pratio sam opciju 3.) na SD karticu, preimenovati u update.zip i u Miui Exploreru prebaciti u korijen interne memorije mobitela. 3) Kroz Updater aplikaciju ući u stock recovery, provjeriti da li je to originalni Mi Recovery u verziji v2.0.1 i onda učitati onaj update.zip. (ako je slučajno neka starija verzija stock recoveryja (nazivi su: Mi_Recovery...) onda naći v2.0.1 ili noviji i flešati po istoj shemi kao gore) 4) Reboot, pa opet na updater aplikaciju na mobitelu i tamo reboot to recovery 5) Sad ste u PhilZ recoveryju i tu napravite backup na SD karticu pa zatim flešate multilanguage rom (uz praćenje uputa za flešanje, naravno) ![]() Multilanguage rom možete pronaći na Miui Adria portalu |
![]() |
![]() |
#4331 |
Premium
|
Ako spaja mobitel na komp..a komp je zarazen necim..onda se moze mobogenie stalno instalirati na mobitelu..meni se to dogadalo |
![]() |
![]() |
#4332 |
Premium
Datum registracije: Feb 2013
|
|
![]() |
![]() |
#4333 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
http://www.needrom.com/download/leno...ng-gapps-root/
![]() |
#4334 |
Registrirao User
|
Pojavio se konačno Lenovo Lemon u WCDMA izdanju i pod nazivom Lenovo K3 K30W Još je skup ali bi uskoro mogao ići dolje jer mu je u Kini cijena znatno niža ![]() |
![]() |
![]() |
#4335 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Summer in Croatia u 4K: snimano s One Plus One (+ Warp Stabilizer in After Effects) Settings: Stock camera app on Cyanogen mod 11 Size: 4K UHD / 13MP , Video Codec: h.264 , Image Quality: 90% , ISO: AUTO/100/200 Shutter speed: AUTO Zadnje izmijenjeno od: frulex. 09.02.2015. u 19:15. |
![]() |
![]() |
#4336 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Čim ti nećeš napisati cijenu, mene je odmah strah pitati! ![]()
#4337 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Zato imas link i ako te zanima mozes vidjeti cijenu. Ja sam vidio. ![]() |
![]() |
![]() |
#4338 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Intalirao Greenify, vidio koji proces to pokreće i obrisao iz Link2DSd-e. Ne sjećam se više kak se to zvalo. Iza toga su mi se pokretale neke reklame nakon svakog poziva. I to pokreneš, odeš u Greenify, vidiš koja je i makneš je. Iza toga mi je i stabilnije radio i trošio manje bateriju. |
|
![]() |
![]() |
#4339 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Pozdravi ljudi, može jedno izravno pitanje? Elephone P6000 ili Cubot X9? |
![]() |
![]() |
#4341 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4343 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja osobno bi od ta 2 uzeo Elephone (čisto bazirano na specsima, nemam pojma kakvi su u stvarnosti). Ne znam što me spopalo, ja juče sebi naručio totalni noname: http://www.coolicool.com/fog-n4-mtk6...tphone-g-36470 |
![]() |
![]() |
#4345 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Po specifikacijama me podsjeća na nabildani Maxon X3 - šteta što nema 900 MHz Ni ja ne znam što me spopalo, pa sam ga uplatio prošli tjedan. Izbjegavao sam taj Efox ko kugu, al nisam mogao odoliti - pa šta bude |
![]() |
![]() |
#4346 |
Guest
|
|
![]() |
#4347 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
@segregator Zanimljivo ali ne vidim što tu vrijedi 2000kn (s PDV-om). |
![]() |
![]() |
#4348 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Zadnje izmijenjeno od: segregator. 10.02.2015. u 10:00. |
![]() |
![]() |
#4349 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
Pozdrav. Zapeo sam na backupiranju Roma preko MTKDroidToolsa. Uređaj je rootan i dvije aplikacije potvrđuju da je rootan. Spojim ga na MTKDT i traži me root. Stisnem na root i onda mi izbaci da ne može jer mu fali adbdb file. Kaj to znači?? Ima li koji drugi način da napravim backup Roma, nisam baš vičan ovim stvarima. Samo jednom sam radio backup i prošlo je ok. Inače samo flashnem novi Rom i gotovo. |
![]() |
![]() |
#4350 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Ak je rootan i imaš cwm ili twrp napravi backup iz recoverya..
|
|