|
![]() |
#16081 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Pogeldao Fury i da nema zadnje bitke bio bi odličan, ovako je dobar i zabavan. Sada će puno veći gušt biti tank commander u RO2! ![]()
![]() |
![]() |
#16082 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() Ma zaslužuje, ali svi su oni daleko iza finca koji je najmanje poznat (odradio svoje 2 godine prije nego se pojavio Zajcev) a daleko najučinkovitiji. Na fotki se vidi da mu pristaje nadimak. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16083 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16084 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() Inače pogledao Imitation Game, ono što drži ovaj film je priča i glavni glumac. 7/10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16085 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16086 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16087 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16089 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Pa prije ću pomislit da je American sniper rađen po istinitom događaju nego Lone Survivor. Svaka čast momcima i navy seal obuci, al nemožeš mi onoliko padat niz planinu i bit iole funkcionalan.
![]() |
#16090 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Neki smisleniji komentar ili ti je LS bolji samo zato što ima više akcije? LS je detaljan jako i prema dokumentaciji o tome događaju tako je i bilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16092 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Pa čuj, knjiga koju je ovaj napisao, i vojno izvješće koje je napisao nakon spašavanja se razlikuju. Plus što su svi rekli da nema šanse da se glasuje o oslobađanju kao u filmu. Zna se hijerarhija u vojsci i tko donosi odluke. Tak da ak je rađena po knjizi, nekako sumnjam u 100% istinitost. Plus što još Holywood doda svojih stvari zbog spektakularnosti...
![]() |
#16093 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() Posebna preporuka za ljubitelje glazbe. ![]() Zadnje izmijenjeno od: tOta. 09.02.2015. u 23:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16094 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Film je na razini zadnje scene Furya al ajde. Glede LS...da gurne neko od nas marinca IRL niz onakve litice sudili bi nam za trostruko ubojstvo sa predumišljajem i čekala bi nas električna stolica. Nego,pored snipera koji mi je ubio posljepodne svojom glupošću pogedah i: Interstellar...meh,nisam u hypeu Son of a gun...dobar na vrlo dobar,australac sa Ewanom McGregorom Wild Card...tipično Stathamovski...više smrdi neg šta miriše Birdman...what the fu.K did I just watched Paul...fora Wrong Cops....li la..može proći za ubit vrijeme Theory of everything...dobaaaar I ponovio: The courious case of Benjamin Button....meni možd u top 10 filmova. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16096 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Bila neki dan u kinu pogledala Jupiter Ascending... ok je film, mislila sam da ce ipak biti malo više akcije ![]() I naravno da se nasla hrpa klinki koje su mljele tokom cijelog filma :/
![]() |
#16099 |
Premium
Datum registracije: Dec 2014
|
Iz nekog razloga sam sinoć pogledao ovo: P-51 Dragon Fighter Još uvijek se oporavljam od krvarenja na mozgu, toliko je film loš i glup. A dugo sam bio uvjeren da su filmovi SciFi produkcije loši... Sharknado, Mega Shark vs. Crocosaurus, klanjam vam se... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16101 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Doduše, bilo je i alkohola u igri, ali otom potom ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16103 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16106 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
đizs, stiže nam još jedan Spajdermen reboot
![]() |
![]() |
#16107 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16109 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#16110 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Kada govorimo o Birdmanu, ogromna je razlika između "film je loš!" (objektivno, film je vrlo dobar) i "ne sviđa mi se/ne kužim ga!" (subjektivno, to svatko poštuje). ![]() Slično je i za Nightcrawlera. ![]() ![]() Opet, što ja znam o filmu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|