|
![]() |
#2072 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Pa ako cemo realno,Real je u full sastavu uvijek podbacio protiv njih. Nekako sam uvjeren da bude Ancelotti isao malo zatvorenije danas,i moglo bi se to pokazati dobrim.Real je najaci kada nije favorit.
#2073 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2077 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Uh koji gol, real debakl Mandzo peta ![]() Zadnje izmijenjeno od: draksa. 07.02.2015. u 16:26. |
![]() |
![]() |
#2078 |
Premium
|
#2080 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Bravo za Atletico ![]() No zanimljivije mi trenutacno pratiti Dortmund. Vode 1:0 na pol., ali majko mila sta je njima sve potrebno da bi uopce zabili. Ne shvacam sta im se dogadja, jer ne igraju lose, dapace. No gol ih nece, ali ni sreca ocito ![]() |
![]() |
![]() |
#2081 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Uj drobi atletico! ![]() Hull vodi protiv citya. ![]() Drogba..majstore..ajmo u mirovinu. Dva zajeba, sad je ostao ležati, nitko ne zaustavlja tekmu. Sudac dao žuti karton ramiresu koji nije ni napravio faul....o bog te. ![]() Dortmund je fenomen. Svaku tekmu odrade propisno ali za pobijediti....fakat ne ide. ![]() Drogba po treći put gubi loptu na 16 metara. Usrao je dvije kontre..ama odi van. Ajmo Remy unutra. |
![]() |
![]() |
#2082 |
Premium
|
Ma nebi tu ni Modric nista promjenio.Ancelotti da igra sljedecih 10 tekmi,nece dobiti Atletico,jer je nikakav trener ,i ne uci na greskama. Mourihno je izgubio prvu od Barce 5:0,al je nesto naucio iz toga,i napravio sve da ih dobije. A gledam kako sada Chelsea igra i uzivam. Ako ne smjene trenera ,od ove godine nista.
#2084 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2085 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Nastgavlja se A.Madrid - R.MAdrid Dortmund vodi 0:3. ![]() A.Villa izjednačila. Zasluženo u potpunosti. Krenuli su žestoko u drugo poluvrijeme. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 07.02.2015. u 17:07. |
![]() |
![]() |
#2086 |
Premium
|
Daj mi ti pojasni! Hoces reci da bi Modric danas nesto promjenio? Ovdje je problem u krivom pristupu protivniku! I dok je Modric lani igrao ,protiv Atletica su izgledali smijesno,osim malo srece u ligi prvaka.Bas me zanima bi li Real gubio od Atletica da je Mourihno na klupi.Koliko se sjecam,nije izgubio niti jednom.
#2087 |
Guest
|
Real Madrid odron od kluba koji gubi uvijek kad ga imam na listiću |
![]() |
#2090 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
The curse of Varan strikes again ![]()
![]() |
#2094 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
Pojasnio sam ti sve,I rest my case. I dalje ponavljam,mnogi su kenjali na ovoj temi,ti si apsolutni šampion |
|
![]() |
![]() |
#2095 | |
Premium
|
Citiraj:
I rest my case! Ajmo Chelsea,prvenstvo je tu!
![]() |
#2096 | |
našikan pravim haos
|
Pa kako kad ti dam činjenice i brojke,za trenera koji je sa svakom momčadi osvajao nešto(osim Parme),koji ima 3 lige prvaka,koji je 3. najplačeniji u Europi..ti kažeš da je nikakav trener i da ga treba smjeniti. NAKON šta je donio realu ligu prvaka koju su čekali valjda skoro 20 godina? Ja mislim da si ti ili blago zakinut...ili neshvaćeni genij koji bi trebao doći u Real,raspustiti kompletnu strukturu kluba i sam voditi i klub i trener biti. Onih 80 iljada navijača koji su Mourinhu mahali sa bijelim maramicama nisu bitni...ipak je on učio kontra Barce...brzo ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2099 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
4-0 ![]() Demoliranje ![]()
![]() |
|
|