|
![]() |
#1651 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jučer mi na G2 Mini LTE sletio 160Mb update. Baš i ne vidim neke velike promjene, jer je i dalje na 4.4.2. Ne sjećam se koja je verzija soft bila gore, ali sada je V10k-EUR-XX.
#1653 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1655 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#1656 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Kod ovog 20H roma za G2. Da li je samo meni jer kad krenem zvati nekog bude 1 sekundu crni ekran prije nego mi pokaže sučelje poziva?
#1657 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Da, to sam vidio, Q1 2015. Ok, čekamo i dalje. Bude ispeglaniji valjda ![]() Jok, nemam tih problema. |
![]() |
![]() |
#1658 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Jesi siguran? Kad se nekog poziva, jedno pola sekunde do sekundu nakon šta iz historyja pritisneš ikonu za pozivanje do pojave sučelja sa kontrolama za razgovor. Prijatelj mi ima isto G2, ali stock sve (nikad nije roota i ima 20h verziju koju je dobija OTA) i ista mu se stvar događa kao i meni. Na cloudyju mi toga nije bilo.
#1660 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
I meni to traje pol sekunde, čini mi se normalno, imam osječaj da mi je na iPhonu trajalo i duže. |
![]() |
![]() |
#1664 |
Premium
|
Da, meni se grijao primjetno više. |
![]() |
![]() |
#1666 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Šta valja od 5.0.x romova? Uzeo sam još jedan G2 i neću imat unlock code još tjedan dana izgleda pa mi nije ni bitno da je bug free. Kad sam CM12 stavio na jedan drugi mobitel učinilo mi se da se vraća na stare staze slave no kako su dodavali featuresa u novijim nightly-ima srozalo se i to brzo, bugovi na kritičnim mjestima (data, radio, rotacija)... baš me zanima kakav je na G2. Btw. po sadašnjoj potrošnji (iako neću ostat do kraja zbog flashanja drugih romova) izgleda da bi i na Cloudyg2 2.2 baterija izdurala 10h sota u jednom danu naravno (samo wifi bez ikakve mobilne mreže). ![]() |
![]() |
![]() |
#1667 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1668 |
Fresh Juice
|
Mislim da ju nisu pustili kao OTA naši operateri. |
![]() |
![]() |
#1669 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Vec je treci dan u servisu i pricaju mi kako nemaju odgovarajuci box za njega, te ga moraju u Beograd slati, promenio sam neznam ni sam koliko telefona, ali ovo do sada ne videh, ajooojj, definitivno Verizon verzija nikada vise, ozz |
![]() |
![]() |
#1671 | ||
Premium
|
Citiraj:
Ovo pod 2., treba staviti to iz zipa u root sdcard particije, tamo gdje su folderi Downloads,Android,Movies, Music itd? Zna li itko još neku pouzdanu metodu flešanja Recoverya na G2 D802H? Citiraj:
http://download.cyanogenmod.org/?device=d802 |
||
![]() |
![]() |
#1672 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Fino na 20d stavis recovery i imas na xda negdje 20h verziju roma koja se stavlja preko recoverya. Dvije verzije imaju. Rootana i cista. Sto je najbolje link je negdje u ovom threadu.
![]() |
#1673 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Jer ima CM12 knock funkcije, otljucavanje i ostalo? Zanimaju me i opcije za posavanje soft tipki jer ih ima kao na g2/3.. Razmiljam da stavim na g3 da razbijem malo monotoniju. Jucer sam probao L lancer i ne radi dobro na G3. Osjetno se vise vuce od Nove i djeluje neispolirano..Knock funkcije imaju nekih problema i jako me zivcira onaj google kaj se izvuce sa strane.. |
![]() |
![]() |
#1674 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2013
|
|
![]() |
![]() |
#1675 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Ako ces stavljat neki aosp rom preproucam EuphoriaOS i Resurrection. |
|
![]() |
![]() |
#1676 |
Premium
|
Pitanje vezano za G3, postoji li root za G3 na službenom Lollipopu? |
![]() |
![]() |
#1677 |
Fresh Juice
|
Ne postoji. Moraš donwgrade na Kitkat i onda flashat neki prerooted. |
![]() |
![]() |
#1679 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
U mene tek od sinoć Resurrection jer mi se činilo po posljednjim komentarima da su korisnici najzadovoljniji. Koristio sam ga nedavno na bivšem mobitelu sa 1.5ghz i na njemu je letio, na G2 je to za mene nevjerojatno, treba potegnit ručnu jer su animacije i tranzicije munjevite. Vjerujem da je tako na svim 5.0 aosp romovima. GPS brzo locka, preciznost 9m. Kamera užas, pokušavam skinit stock od B!gboya ali mi ne uspijeva iz nekog razloga. AudioFX je gori od stock drivera. Pokušavam instalirati viper4android ali bez uspjeha ako netko zna kako ga instalirati na G2 bit cu jako zahvalan. Quickremote radi od G3, ali treba SeLinux mode changer... Isprobat cu i LS, kod njega je viper4android integriran koliko se sjećam? Ako bi se kvalitetom zvuka i kamere približio stock romu ne bi se ni vraćao na njega tako da je svaki savjet za to dobro došao. Edit: b!gboy-eva stock kamera (v2 480dpi) daje dosta bolje rezultate od Cloudy2.2, i video i fotografije. Kako nisam bio dugo na 20d/h ne znam kakva je u rangu s njima ali čini se da je to to... Zadnje izmijenjeno od: goran1985. 05.02.2015. u 18:18. |
![]() |
![]() |
#1680 |
Premium
|
LG G2 restore ne radi ok
Imam nezgodan problem nakon instalacije CM12 roma. Pokušavam napraviti TWRP restore na spremljeni D802D backup i to ne prolazi kako treba, napravim restore ali me dočeka ponovo android wizard, aplikacije su razbacane bez veze, nikakve postavke nisu vračene. Pokušao sam i na način da prvo flešam D802D rom, pa root i autorec, pa TWRP restore ali rezultat je isti. Imate li ikakvih ideja u čemu je problem, zar je moguče da CM12 i Lollipop nešto naprave da TWRP backup na starije verzije više nije upotrebljiv? BTW. Ako vas interesira brzina službenog CM12 roma na G2 bacite pogled, napravio sam antutu: http://youtu.be/nZo9gE_qwN8 Zadnje izmijenjeno od: GoodLooker. 06.02.2015. u 09:21. |
![]() |
![]() |
|
|