|
![]() |
#31 |
zanimanje-pijani geolog
Datum registracije: Nov 2001
|
trenutačno koristim winxp i winme i popeli su mi se na mokraćnu cijev ![]()
![]() |
#32 | |||||||||
Senior Member
|
Citiraj:
![]() Pa u ovih mjesec dana si prešao cjelu povjest microsofta, samo ti još fali 3.1/1 i 95ca. Napravi si takav jedan dual boot ![]() Ajd sad ozbiljno. Što kažeš, na LinuX, pa to je dobra alternativa! Nikad ti nebu bilo dosadno ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
zanimanje-pijani geolog
|
linux nisam nikad probo,ali windowsi su svi po redu sranje!!!
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#35 | |||||||||
Senior Member
|
Citiraj:
Druga stvar je ta da ti neide baš sa sistemskim i drugim postavkama, ili si voliš počesto sa BUG-a ili nekog sličnog cd-a stavljati demoe, ili slično, pa ti se komp poslje mjesec dana pretvori u jedan veliki BUG. Ako si taki, neće ti pomoć ni linux ni macos, a ni da stalno zaposliš administratora, da dok spavaš sređuje sr.nja koja si tog dana bacio gore ![]() ![]() ![]() Nikad nećeš naći sistem koji će normalno radit sa gomilom gluposti gore ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
zanimanje-pijani geolog
|
pa nisam ti je neka glupa seljačina koja stavi brdo demoa i sranja i onda gleda zašto su usporili windowsi,samo me nervira kad mi se windowsi zalede bez prokletog razloga,radio sam na windowsima 3.x i znam kakav je bio prijelaz ne moraš me tome učit samo kažem da su win sranje,pogotovo winme,to je moje mišljenje. nisu svi npr.win 2000 koje nisam probo svi kažu da su dobri,win 98se također i sad ću ih probat!!! ![]()
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ma nek svatko koristi win koje mu najbolje odgovaraju......jebiga i w2k su po pricama najbolji ali znam nekoliko ljudi kojima stalno rade sranja, isto vrijedi za sve......... netko me nedavno sprdo jer koristim winME ali recimo meni oni rade odlicno, dok 98/98se mi rade nevjerovatna sranja uvjek..... 2k i xp nepusim jer su dobri ali imaju gomilu stvari koje mi netrebaju a koje mi usporavaju komp (i dok je bilo vse rama u njemu a pogotovo s ovih 128) |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |||||||||
Senior Member
|
Citiraj:
IE, MPlajera, i još neka sitnica za multimediu, a poznato je i to da je Gates BilL dao van tu verziju da zatuče još koju kintu od 98 serije prije nego pukne na tržište konačno rješenje, novi, i poboljšani OS!!! Po meni je XP samo ušminkana 2000-ca, znači razlika između 2000i Xp-a je ista kao i win98SE i ME samo šminka ![]() Ali meni se osobno sviđa ![]() Volim kad mogu na brzaka spržit nešto na cdrw, kad nemoram instalirati winzip svaki drugi tjedan kad skršim windowse jer ih nemogu gledat. Ma ove nisam ni kršio, otkad sam ih stavio, pa ZATO MI SE I SVIĐAJU XP-i !!!
![]() |
![]() |
#39 |
Somewhere around Barstow
|
Evo ja sam slagao kantu za gledanje dvd/divxa i instalirao sam Win98se na nju i stalno mi se rušila zbog Typhoon Ultralite zvučne kartice i službenih drivera. Onda sam instalirao WinME koji su stavili neki svoj driver i sad sve sljaka super. Što bi se reklo nikad ne znaš kad i gdje češ stat u govno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
|
Citiraj:
najace od svega sto sam promijenio par ploca onako za duze i jos vise za na koji dan i radilo je sve uvijek ok iz prve....... 98se mi je izbacio bsod (ovo je valja rekord) 5 sekundi nakon zavrsetka instalacije jednom....... to sto je Bill gates htjeo s ME mi je jasno ali evo, rade mi super i to je valjda jedini razlog zasto ih se drzim jos uvjek.......komp mi radi 24 sata a reinstal radim recimo svakih 5 mjeseci reda radi (s 98 98se je to bilo puno cesce, nekad i 2x mjesecno) i da, ni na winME nemoras stavljati zip jer je integriran ali i tu i na xp je smece.zivio winACE ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |||||||||
Senior Member
|
Citiraj:
Vidiš svako ima neka iskustva, i zato se mi nabrzaka nađemo, pa po starom, znači svako po svome ![]() Ma nebi ni bilo dobro da smo svi isti! Pa kako bi bilo da su sva drva u šumi ista? Ne mislim pritom da smo svi mi balvani ![]() ![]() ![]() Inače, meni je nekako draži winZip, ali to je subjektivno ![]()
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
|
Citiraj:
winAce izlazi rijedje ali je razlika vidljiva.... uostalom, kad sam iz skole skidao s neta igre primjeti se jer je nesto u zipu 500 a u winACeu ispod 400 mb |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Jadna skola.... Djeca bi browsala, a zli greg (koji je pao razred 3 puta vec) skida igrice i zlobno se kesi na ostatak razreda, te im preko VNC-a ubija procese i gleda kako zbunjeno vrte glavicama... (Scenarij za film: Greg Uzvraca Udarac) |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |||||||||
Senior Member
|
Citiraj:
Neznam jel to zbog kante, il štogod drugog, il to uopće nije greg! Neki fini dječko ga je zamjenio, pa više ne psuje, ne kudi i sve one dražesne stvari koje je znao prirediti ![]() Il se još malo srami ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Da li je netko probao onu nekakvu "očerupanu" verziju 98-ice? Lite- ili tak nekak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Nadam se da je zbog stroja. Skupilo bi se po našim ladicama viškovi djelova pa da mu sklopimo stroj koji će raditi. Nešto kao humanitarna akcija sa sebičnim ciljevima (to ionako svi rade). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |||||||||
Senior Member
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
Somewhere around Barstow
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
The Member
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
![]() Sve u svemu --> za igre odlichno, a moze i posluzit za neki slabiji komp ili slicno. BTW, govorim o 98lite pro 4.6, obicni nema toliko opcija, ali i on moze posluziti. Radi na 98 i ME. Zakon programcic ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
The Member
Datum registracije: Jul 2002
|
Eh, da zaboravih spomenut da na najekstremnijim postavkama (pod to spada instalacija od 50MB) ne radi sve bas savrseno, tak da to ne bi preporucio radit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Super Moderators
|
Ma imam neku frendicu kaj ima WIN95 i hd od 1.1gb ![]() Jebiga kaj stavit na takav disk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||||||||||
Senior Member
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Super Moderators
|
WIN CE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
|
Zadnje sam koristio Lite 4.5 verziju koja nije pro i ne skida baš sve ali IE i OE makne propisno. To je može biti bitno za slabe konfe. Sistem se diže i radi brže, koristi običan explorer iz 95-ice bez integracije za web a samim tim je i surfanje s nekim drugim web browserom sigurnije.Ja sam koristio operu i sve je radilo ok. Jedini problem je naknadno instaliranje IE-a (npr. sa MS Office-om). Tad ili ne radi kako treba ili ga ne možeš ponovo (IE) deinstalirat. Najgore je i jedno i drugo ![]()
![]() |
#56 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Jedno vrijeme sam imao Suse Linux 7.2 u kombinacij s Windowsima 2000. Što se tice stabilnosti linux je stvarno majka!! Ali, 2000 su se rušili u prosjeku jednom dnevno. Tako da ću kad bude vremena probati kombinaciju linux + XP. Za sad mi se to cini najbolje rjesenje. ____________________ P3 @ 600 Mhz Asus P3V133, 192 MB SDRAM WD 150BB 15 GB, 7200 rpm Inno3D GeForce 2 MX 400 64 MB & 17'' ADI M700 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
ImamWindowse XP već dva mjeseca i dosad su mi se srušili možda 1 put. |
![]() |
![]() |
![]() |