|
![]() |
#1051 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
http://wccftech.com/nvidia-working-d...e-performance/ "Having said that, I understand that this whole experience might have turned you off to the card. If you don’t want the card anymore you should return it and get a refund or exchange. If you have any problems getting that done, let me know and I’ll do my best to help." Jedini ispravi/pošteni odgovor od NV. Samo je pitanje tko je taj Peter i koliko ovo što je rekao ima na težini. Zadnje izmijenjeno od: vahha. 28.01.2015. u 16:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
šekler
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni se ovo događa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1053 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Malo druzenje sa gtx 980 ventilatori su se vrtjeli bi - ne bi brzinama naizmjence, bila ispod 55c stalno. Pretpoatavlajm da ak je temp ok da nema potrebe da se vrti.
![]() |
#1055 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1056 |
šekler
|
Možda bi telebit onda moral dati, ali bi lijepo zaradil, s obzirom da je račun 1922kn, a ja sam je 1400 platio.. ![]() Najradije bi ispravnu 960 bez coil whine-a (da si mogu birati).. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
šekler
|
znači da mu ni viši napon (jača struja) ne pomogne da se zavrti, osim fizičkog pokreta (pogurneš ga prstom).. -->
Nisam prčkal nikad niš po biosu...
Zbilja neznam kak bi tu bios pomogel...vent se nebre zavrtiti kolko god ga ti pojačal ili smanjil u nekom softwareu --> znači da mu ni viši napon (jača struja) ne pomogne da se zavrti, osim fizičkog pokreta (pogurneš ga prstom).. Zadnje izmijenjeno od: karlo10. 28.01.2015. u 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1059 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1060 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
A jeste se uhvatili za taj "bug" na memoriji ko muve na govno. I uz taj bug, kartica je opet dobra a navodno će isti (probat) riješit s novim driverima. Telebit ti može dati u teoriji naravno, al onda moraš u telebit predat pa da oni šalju u microline. Ako predaš direkt u microline, to ti otpada.
![]() |
#1061 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Ja mislim da je do sleeve odrona (da stavljaju na tako skupe grafe double ball bearing "japance" svi bi mirnije spavali). Vidiš kako npr. Intel počasti sa "svojim" stock ventovima (Nidec / Sanyo Denki..) ![]() Dakle nema tog softwera koji može ispravit jeftini kineski (u boljem slučaju tajvanski) hardwer. Čak i da ideš podmazat vent, moroni stave naljepnice otraga na vijke, pa ne smiš skidat cooler zbog jamstva -.- Vent postavljen "naopako" (gravitacija) i prašina, uvik dođu glave - nekad prije nekad kasnije ![]()
![]() |
#1062 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Pusti, to je možda free upgrade u budućnosti ![]() šala mala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Premium
|
To se nebu zbog toga desilo sigurno, bar ne slucajno. Sa jednim ventom to radi sasvim pristojno. Prije bu se pregrijala zbog prsine. Vidio sam i po 20c vece temp kolko su bilo zastopane prasinom. Meni se cini da je Nvidija lagano gurnula pod tepih 780/Ti modele jer u novim igrama rade za k... Do ne tak davno je grafa razvaljivala a sad je od jednom skoro za k cak i u normalnim razolucijama u tim novim igrama. Ja bi to kupoval samo polovno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() No cijena ovoj 970ici nikako dole.. Di je taj ati da cijene postanu pristojnije. 2200 kn recimo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Premium
|
Na 7970 mi je vent otiso tako da se cuo ko traktor, neizdrzivo i to jedan jedini.. Nema imunih na to.. Da je 2200, vec bi je imal od davno. No za tu lovu nisam kupio postenu high end grafu jos od 8800 Gt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
https://forums.geforce.com/default/t...ram-issue/200/ Ovo raste samo tako,vec 200 stranica u vezi vrama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Registered User
|
Fora je u tome što su lagali u broju rop l2 cachea. Prošli bi i kod nas pod nedostatak da je u specifikacijama prodavača ili na kutiji isto navedeno. Automatski povrat novca bez pardona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#1071 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 | |
Prvoklasni Krkan
|
Citiraj:
![]() Inace slicnu foru je imao i Sony na prezentaciji PS4 sa dijeljenjem igara kada je MS najavio da se igre za X1 nece moc preprodavat kad se jednom instaliraju na konzolu: http://www.youtube.com/watch?v=kWSIFh8ICaA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#1074 |
|
To to, pocelo je : http://www.techpowerup.com/209409/pe...ntroversy.html Dabog da im svi vratili,mislili su mi smo nvidia ko nam sto moze, e sad krk u bulju pa ti koristi memoriju sa usb stickova od 20 kn ![]()
![]() |
#1075 |
Prvoklasni Krkan
|
Da, bas fino sto to kod nas ne ide tako... Ali da se ponovim po 100ti put, i da vratim ovu, koju da uzmem, da ima ove performanse, da ovako malo trosi i da je necujna? Ko zna sto ce biti sa serijom 300, nadam se da ce biti isto tako tiha necujna i imat relativno OK cijenu. Najgore od svega sta ovaj moj proc nema ni integrusu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Disco. 29.01.2015. u 16:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1078 |
Vršni visioc
|
Meni bi pasalo da se to jos malo vise procuje da ekipa pocne prodavat 970ice po recimo soma kuna...je**š me ako ih nebi 3 ugurao u svog bitfenixa..makar virile po tavanu sa extenderima ![]()
![]() |
#1079 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
970 se cijenom (pogotovo odnosom cijenom/performanse) ne bi trebala smještati u high end. Kad cijena još padne onda će biti još isplativija. 980 je grafa koja je bar 160€ skuplja od 970, tj. 50% cijene 970... To je ogromna razlika, nisu bez razloga isti čip počeli prodavati po toliko nižoj cijeni ![]()
![]() |
![]() |
#1080 |
|
Zato imas sisu od 860 fata jer si brinuo o racunu za struju ![]() ![]() ![]()
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 30.01.2015. u 01:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|