|
![]() |
#1021 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja moju prodao cim su pocele price po forumima o problemima (ja sam mislio da je cvrcanje normalno za gtx 970), jesam 100kn izgubio u razlici placeno/prodano, ali nezalim, nova vga iz suprotnog tabora veselo se vrti, skoro nece nvidia kod mene.
![]() |
#1022 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Koje napajanje si imao?I dali je cvrcalo samo pri animaciji ili bas stalno dok igras? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1023 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=583 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Koju AMD-ejku si uzeo analogno GTX 970? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1028 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Gtx 970 je katastrofa po tom pitanju,morao sam napajanje mjenjati da se rijesim coil whine,nikada to prije nisam cuo dok nju nisam nabavio,niti sam imao problema sa napajanjima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1029 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
A jel ima koji brijač ovdje s tom grafom a da ima neki superflower ili onaj EVGA g2 iz injostranstva? Neki hw sajt bi trebao istražiti coil whine sa raznim kombinacijama (sa više primjeraka) da se vidi ima li tu kakvih pravila, il je sve baš čisti random |
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ovisi o komponentama koje se koriste na pcbu i još puno drugih faktora. Primjerice, na mojoj je coilwhine gotovo nestao nakon promjene hladnjaka. Potpuno nelogično, a znači i da je stvar sreće.
![]() |
#1031 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Moja ima CW ali samo ako je otkljucan FPS (i ako je to 80+ FPS-a), kad ukljucim Vsync (a oduvijek samo tako i igram, ne igram MP pa mi nije vazno) problema nema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
A jel itko probao vratit grafu tu kod nas? Ja iskreno neznam ni sto bi uzeo kao dostojnu zamjenu, da malo trosi, da je brza kao ova i da je necujna, sve mi se cini da ovo cudo bas i nema alternative ili se varam?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1034 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Zanemarivši ovaj fijasko sada, trebam vaš posljednji blagoslov prije nego li se iskeširam ![]() Alternativu za 970 ne nalazim i još uvijek mi se čini kao best buy trenutno. Ako netko ima nešto boljeg neka se izjasni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
P. S. Ako nevidija odobri neku vrstu kompenzacije onda bi bilo super da mi ponude opciju da za 500kn nadoplate dobijen 980 ![]()
![]() |
![]() |
#1037 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Koliko ja vidim ovdje vecina ljudi koja ima problem sa coil whinom je gigabayte modelom dok ja na MSI nemam nikakav problem takve vrste... Moguce je da gigbayte je napravio neki propust.... Moja se nikad ne cuje ni kad radi ni kad neradi tj kad nije u loadu. Ako mi ponude neku vrste kompenzacije bilo bi super ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1038 |
Premium
|
Nema pravila s tim koliko vidim. Naletio sam na jako puno postova od vlasnika MSI verzije pa isto kažu da imaju coil whine. Iako mi se čini da od svih najčešće to ima G1 verzija, a upravo ona bi trebala biti kao top model od gigabytea :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ja bi volio da nekako rijese vram problem sa novim firmwareom ali koliko sam shvatio to nije opcija posto je problem fizicke prirode. Onda bar nek daju neke igre ili kakvu kompenzaciju kako je dosta ekipe reklo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1041 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1044 | |
Avocado
|
Citiraj:
Inače sam jako zadovoljan grafičkom (malena je, ne troši ništa, radi odlično u svim naslovima), ali kao kupac ne želim se osjećati prevarenim ni u kojem slučaju. Ak ne naprave ništa po pitanju naknade ili ta naknada bude simbolična neće me vidjeti zeleni tabor, bar ne dok AMD ne napravi ekvivalentan gaf.
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 28.01.2015. u 13:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
Premium
|
Vi svi vracate, a ja narucio Windforce 3x 970 verziju ![]() Za 2x Full HD monitora vjerujem da će biti super. Igrat ću se ionak na jednom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
šekler
Datum registracije: Jan 2008
|
Zna neko od vas kak microline rješava reklamacije(po prilici)? Jućer sam im poslal msi gtx 760, kojoj jedan vent ne radi, tj radi ako ga zavrtiš prstom.. (naravno to sve sam opisao i snimio i poslal video na mail) Sad vidim da u njihovom cjeniku nema niti 760 niti 960 (još)...kaj da očekujem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1049 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |