|
![]() |
#6421 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6422 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#6424 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#6425 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6426 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
pa ja gledam isto više serija,neke su ono,bezveze,al aj da pogledam fajt,kaj će se dogodit itd,a neke su malo remek djelo sa jako dobrom radnjom i glumom,al gledam obje kategorije,jedino ne gledam one sa lošom glumom,bez akcije i radnje,to nejde ![]() idem sad pogledat tog arrow-a,koliko se sjećam,nije se baš proveo dobro zadnji puta ![]()
![]() |
#6428 |
Premium
|
najjadniji arrow do sad,popušio bi mač,ali mač,pad,zimu,pa kaj je to za čoveka!? ![]()
![]() |
#6430 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() odlican, sjedi 5!
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6431 |
Premium
|
on je samo covjek u seriji,zato me to muci,nit je super junak,nit je plivao u tom izvoru nit ništ..
![]() |
#6433 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
treba vidjet kak se bude razvilo.
![]() |
![]() |
#6435 |
Premium
|
pa da vidimo dokle ljudska glupost ide,po albertu do beskonačnosti ![]()
![]() |
#6436 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Vjerojatno će izvrtit nešto na ovu spiku kad već Lazarus Pit nije u priči (iako bi imalo daleko više smisla). Ali, ako uzmemo u obzir da je sve otišlo nizbrdo uvođenjem novih likova (posebice ženskih) i kompletna serija počinje ličit na izdrkotine tipa One Tree Hill, logika (stripova) je davno skočila kroz prozor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6437 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Meni je najbolja policajka koja je kao za napast najmanje gola, zatim nećakinja pa Indijka. Najbolji likovi su mi redom Job, Kai i onaj s leptir mašnom. Serija stvarno nije nešto i ne bi ju pretjerano uživao gledati iz fotelje, ali kao stvorena je za gledanje dok vrtim trenažer - puno akcije i šarenila te ništa razmišljanja. Najveća bedastoća je definitivno tučnjava Ivane i Rusa s tim da zadnju sezonu još nisam gledao. Onome tko je tražio preporuku serije neka pogleda Deadwood.
![]() |
![]() |
![]() |
#6438 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Odgledalo zadnje 2 epizode American Horror Story. Za sada mi je 4 sezona daleko najgluplja. Kraj je bio totalno predvidljiv. Jedina fora je što su neke stvari povezali sa sezonom broj 2... nadam se da će sezona 5 biti bolja. I jedva čekam početak treće sezone The Americans. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6439 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Banshee, zadnja epizoda... uf...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6440 |
Premium
|
Captain Cold je najjadniji zlikovac ikad,presmiješan je,s onom jaknicom i fejk krznom,i cviksama ![]() ![]() očekujem da sljedeći bad guy bude Fernando Sucre ![]()
![]() |
#6441 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ma lako za to, poanta je u tome da je ovaj toliko brz da im bez beda može u djeliću sekunde uzet oružje iz ruku i odnest ga 2 km dalje, pojest štogod, pročitat knjigu i vratit se a da ovi ne skuže. Al ne, on bezveze trčkara okolo. ![]()
![]() |
#6442 |
Premium
|
e da,i to,al onda nebi bilo epic fajta ![]() ništa,prelazim na Banshee s01
![]() |
#6443 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Helix s02 postala jako zanimljiva. Po dobrom starom obicaju prestajem pratiti, cekam da kompletiraju cijelu sezonu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6446 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Imho, da. Vrlo dobra serija. Nije klasik, ali meni osobno debelo iznad prosjeka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6447 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Hmmmm. Mulder i Scully se izgleda vraćaju ![]() Vrnuli Jacka Bauera prošle godine, iduće će izgleda i Twin Peaks i X-Files. Što je slijedeće? ![]()
![]() |
#6448 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
|
|