|
![]() |
#871 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2014
|
ak nije problem što bi to trebalo točno značit? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
znači da si ograničiš maksimalan broj fps na 60 u sekundi, ergo da ti kartica ne juri sa 100 i više jer ti monitor ionako ne može prikazati više od 60. Zadnje izmijenjeno od: lobo64. 07.08.2015. u 19:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Kakve su ti temp. grafe i proca prilikom igranja? Igre su ti instalirane na HDD ili SSD-u, jesi testira hard disk (s HD Tuneom npr.)?
![]() |
#877 |
Split resist itself!
|
Hmmm http://pastebin.com/fwRt7g48 Kako objašnjavaš onda ovoliku njegovu razliku min/max FPS-ova (npr. baš u FC4)? Ja sam u ATI taboru, i nemam GTX 970-tku, ali meni tu nešto smrdi (nisu noge ![]()
![]() |
#878 | |
Registered User
|
Citiraj:
Inaće, na hardu su mi igre, wd green, stanje harda 100% provjereno sa crystaldiskinfom. Temperature su odlićne.. Na procu se ne popne do 50c imam aftermarket cooler a na grafi do 55c (pričam u full loadu a ne u idlu) Zadnje izmijenjeno od: debeljko. 23.01.2015. u 11:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Na mojoj konfi fc4 ide u 45-60 FPS-a na 1080p sve na ultra i 2xMSAA. Na njegovoj rezoluciji to mora biti zakucano na 60 FPS-a. A pogotovo bez MSAA kako je nepisao! Doduse, kod mene su sve igre na SSD-u. Ali logicno, to nema veze sa nicim drugim osim ucitavanjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
Windowsi novi ili ostatak nekog prošlog kompa? Igre nanovo instalirane ili samo prevučene s nekog drugog diska? Kad ti padne fps svjetli li lampica diska ili se čuje roštanje? Kakav je to točno disk? Izvrti hdtune read test pa stavi sliku, izvrti 3dmark/valley bench i usporedi rezultate sa sličnim konfiguracijama. Ovak na oko avg fps djeluje ok iako se ne može znati jer ne znamo postavke, jedino te ti dropovi muče... |
![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#882 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
GTX970 Memory(VRAM) Allocation Bug Guru3D Overclock.net Potencijalni veliki zajeb od strane nVidie, neki tvrde da je hardverska greška u pitanju. Nadam se da će ipak driveri pomoći u eliminaciji greške. Čekam syss-a da se javi ![]()
![]() |
#885 |
Registered User
|
Wd green 1TB je disk, spojen na sata 3 iliti 6gb/s na matičnoj. Nema bad sectora. Windowsi i programi su mi na ssd-u igrice na hdd-u. Da, kada igram igrice na kučištu mi svijetli hdd activity što je i normalno jer čita sa harda zar ne? Jel mozda moze bit problem što imam od Reloaded verzije igrice? Naravno sve zadnji updtejti od igre instalirani. Windowsi, održavani, nema virusa, nema ničeg... Ne osjetim ja dropove u igri odnosno gameplayu nego vidim kada odes u fraps da vidim kak se igrica vrtjela, pa sam zbog toga otvorio temu, jedino mi watch dogs štuca, kak sam napisao u prvom postu, nativna rezolucija mi je namještena ostalo je sve na LOW. Probao sam igrat na ultra, štuca ko kad sam imao gtx 660. Katastrofa, ali čitao sam da je igra dosta neoptimizirana. Zadnje izmijenjeno od: debeljko. 23.01.2015. u 17:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
Drop na 0 fps se osjeti, tako da je to možda neki loading ili sl što fraps pokupi. Tu u nekim igrama ti je upaljen vsync pa su limitirane na ~60 fps, a u nekima posotji built in fps limiter (cod, dr3). Vsync ima svoje nedostatke u vidu input laga ili prepolavljanja fpsa kad isti padne ispod 60 i ja ga ne bih palio. Radije probaj adaptive vsync iz drivera ili fps limiter koji se nadje u nekim od 3rd party programa (MSI Aferburner npr) ako ti smeta tearing. WD jest neoptimiziran, ali ta 970 je duplo bolja od 660 tako da nije normalno da igra jedanko radi na obje. Pogledao sam sad malo WD na yt i vidim da ljudi vrte to na 50+fps, fullhd, ultra+smaa. Provrti si 3dmark i unigine valley i ako ti je rezultat tu negdje s ostalim userima onda ti očito nije kartica problem. Zadnje izmijenjeno od: tole_. 23.01.2015. u 17:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
2200 kuna asusica 960 u futuri. Hvala ali ne hvala ![]()
![]() |
#888 |
Registered User
|
Prijatelju ako ti nije problem za ove benchamrkove "3dmark i unigine valley" da li su oni besplatni ili? Jer sam upisao u google i odvede me na stranicu gdje se plaća... EDIT: unigine valley skidam i koliko vidim basic licenca je besplatna. A evo vidim da je i 3dmark besplatan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
green i nije baš neki brzi disk da mu se ne javlja stuttering zbog sporog loada tijekom igranja. btw nisam koristio fraps ali da li on možda prati općenito fps-ove i tjekom loadanja, nekog black screena između i sl, pa odatle 0 fps-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Registered User
|
Eto, napravio sam benchmarkove sa 2 programa. Jel su dobri rezultati? Ako išta znači, ta dva programa sam instalirao na SSD, makar koliko znam SSD sluzi samo za brži loading u igri, dok su performanse iste.. unigine valley benchmark 1.0 3Dmark 1 dio 3Dmark 2 dio |
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Prvo , ako je stara instalacija a nemas nista jako bitno, onda format c i friski install. Drugo ako ti je ssd od 120 ili veci igre drzi na njemu barem te 2 koje stalno igras.Probaj tako pa javi.
![]() |
#892 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Rezultati su OK, ja na mojoj konfi na unigine imam 1800 bodova na ultra. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Split resist itself!
|
Joj da se ovo brzo ponovi, čak bi i syss prizna kapitulaciju "svete" krave, šutira bi im kartice ka onog FX6300 ![]() http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=130 Inače nEvidija + Asus = to je dupla "kval'teta" stoga ne cmizdrite nad cijenama KREEEEEEEEEEE ![]() Syss bullying AMD http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=266972
![]() |
#895 |
Terror Absolut!
Datum registracije: May 2014
|
Ako mi nije bio problem 5 godina igrati se sa first edition Gigabyte HD4850 sa single slot hlađenjem, koja bi mi ljeti u full loadu redovito otišla na 105 °C (VAŽAN DETALJ: ni onda ne bih primjetio neka nenormalna zastajkivanja, tek bi se na 110 tu i tamo, kudikamo, pojavio neki omanji artefakt), onda me ne j*** hlađenje na nijednoj grafi (kao ni brend manufacturera)! |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
lol ove swagg verzije idu i po 2200kn ![]() Pa takve dvije u SLI su jedva jače od gtx 970 Cijena jeftinijih verzija očekivano visoka 1850-1900kn, mislim da će to brzo pasti dolje (onih očekivanih 1700kn koje se spominjalo) |
![]() |
![]() |
![]() |
#898 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() No, seriously, i meni ovo nema previše smisla i ne mogu se više složit. A na svim tech-site shitovima dobiva visoke ocjene... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Sam Fischer. 24.01.2015. u 11:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
|
|