|
![]() |
#4561 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Nemam pojma kako i jesu li uopce. Samo su mi potvrdili da provjerom postoji mogucnost za VDSL. S obzirom na dosadasnja vrlo dobra iskustva s Amisom (doma ADSL, na poslu optika) nemam razloga sumnjati u njihove tvrdnje. Cak i da se dogodi najgori moguci scenarij mogu ostati na trenutnim brzinama ADSL-a pa ako nista drugo 8 mjeseci placati samo pola pretplate ![]() Citiraj:
![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4562 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Daj mi objasnite ovi koji rade u amisu ili koji kužite u čem je fora. Zašto uplatnica od amis-a dolazi unaprijed znači meni je na početku prvog mjeseca došla za prvi mjesec već uplatnica to mi nije jasno, a mjesec još traje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4563 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Kod Amisa se mjesečna naknada ne naplaćuje za mjesec unazad već mjesec unaprijed. Dakle, mjesečnu naknadu plaćaš za onaj mjesec u kojem dobiješ račun, a razgovori se naplaćuju za mjesec unazad. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4564 |
1
|
To sam i ja skužio, ali mi nije jasno zašto to tako rade koji point svi ostali provajderi stave na uplatnicu kad ti dođe od mjeseca koji je prošao paket i telefon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4565 |
JTP - Online trgovina
Datum registracije: Apr 2006
|
pozdrav, imam amis paket 2u1 maxi plus (do 12mps). sada par pitanja: 1. dali postoji kod amisa detaljan ispis telefonskih poziva? 2. kako i dali mogu restartati modem preko pc-a? jer mi je modem skroz na drugom kraju, pa bi trebao par puta po danu reconnectat radi novog ip-a. imam onaj njihov bijeli modem, mislim "Enkom Extended A15214" pokusavao sam utipkati u browser ip router-a, al mi kaze da trebam login ime i password?! jel zna mozda gdje to pise? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4566 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Ja se s tim ne zamaram jer po zakonu ne moraš platiti nešto što nisi potrošio ili iskoristio pa tako ni oni ne rade probleme kod plaćanja. To što oni hoće novac unaprijed mene nije briga.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4567 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
https://selfcare.amis.hr Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4568 |
Prečupavi mod
|
Sad me zvalo iz Amisa da *ipak* ne postoje tehnicke mogucnosti za VDSL, nakon sto su mi dvaput mailom potvrdili da postoje i nakon sto sam im poslao sve papire i nakon sto su vec obradjeni ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4569 |
Slučajni prolaznik
Datum registracije: Mar 2010
|
Ja isto nedavno zvao za VDSL. Ništa za sad udaljen 1.8km od centrale po njihovom.
![]() |
#4570 |
JTP - Online trgovina
Datum registracije: Apr 2006
|
hvala @deda.cro |
![]() |
![]() |
![]() |
#4571 | |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Jer sam u istoj situaciji ![]()
![]() |
![]() |
#4572 |
Prečupavi mod
|
10 dana ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4575 |
1
|
Pa to sam dosad i radio kad prođe mjesec ja fino platim, nema šanse da unaprijed plaćam nešto šta nisam potrošio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4576 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Znaci testiranja nije bilo i taj koji ti je rekao da imas mogucnost vdsla samo je to zakljucio na temelju parametara iz rutera. Ta osoba dakle nije ni imala pojma da tvoja centrala nije opremljena vdslom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4577 |
Prečupavi mod
|
Ocito ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4578 |
1
|
Dobio info. da je u procesu rad na novoj selfcare(korisničkoj) stranici. Bilo je i vrijeme trenutna im je očaj očaja. EDIT: Još jedna info. na proljeće novi upgrejd za albis risivere. Info za poboljšanje slike na iptv-u još nisam dobio, ali sam im opet pisao da im je slika preloša te da prate malo forume da vide kako im se ljudi žale i ne žele uzet njihovu iptv jer im je kvaliteta očajna. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 28.01.2015. u 08:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4579 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4580 |
1
|
Otvorio sam port za utorrent i UDP i TCP oba sam dodao pošto i u firewallu od win tako ima čak sam i stavio dmz ip misleći da će pomoć, ali mi i dalje piše kad napravim onaj test u utorrentu da je port zatvoren, ali da svejedno mogu skidat. Da li se može kako u potpunosti otključat da kaže da je port otvoren ? Router je eltek R3621-W2. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 05.02.2015. u 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4582 |
1
|
A skida i meni ok, ali sam mislio možda mu radi nekakvi problem pa tu i tamo zbog toga padne, al očito nije to u pitanju već jednostavno seed-ovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4583 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Može mala pomoć ![]() Može li mi netko poslati svoj backup settings od Enkoma pa da ga probam staviti u svoj ruter, bio bi zahvalan. Zadnje izmijenjeno od: Jus_us. 10.02.2015. u 16:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4584 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja imam jedno pitanjce za IPTV, odnosno za albis 8080. Znam da reproducira sve i svašta preko usb-a ali me zanima kako da si osposobim titlove? Dali ih je uopće moguće osposobiti i ako da, kako. Moraju li biti u istom folderu sa videom, moraju ili imati isto ime, dali možda postoji neki drugi format kojeg moram tražiti za njih osim SRT????? Ajde pomagajte, tenks!
![]() |
#4585 | ||
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
Film_123.avi Film_123.srt Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: tor. 11.02.2015. u 12:04. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4587 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#4588 |
Guest
|
Jedino mkv ne cita... |
![]() |
![]() |
#4590 |
1
|
Jel to samo meni il se ping prema google-u i youtubu pokvario bio je >1 ili 1ms sad je 28-29. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|