|
![]() |
#5191 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
#5193 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
koji je trenutno best buy do 800-900kn? Jel je neki LG x4 P880 il L90? A vidio sam i da ima Zopo mobitela za jeftine pare a skoro isti kao ova dva po specifikacijama... Kakvi su oni? osim sto su lose optimizirani po tome sta sam uo. |
![]() |
![]() |
#5194 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Pa već za 900-950 kn možeš naći novi zapakirani L90. Što bi se dalje dvoumio?
#5196 |
Creeper
|
Gdje su ti novi zapakovani za 900kn? ![]()
#5198 |
Premium
|
Dobar dan, može za 950? Može Eto, problem riješen ![]() http://www.njuskalo.hr/lg-ostali/lg-...oglas-14050329 Ugl. kao što je kolega gore rekao, ako naiđe, a zna ih biti.
#5199 |
Creeper
|
Kako ide otkljucavanje uredaja? Pise 100kn kod, jel netko to radio? Vidim da su vecinom Tele2… a trebala bi T-Mobile kartica unutra.
#5201 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Kakvih 100kn, ne davaj to. Evo ti link gdje ga otključaš za 7,5 dolara. Bilo koji LG http://unlockcode247.com/imei/5/15/LG--Instant @imaticx- nije više 10kn |
![]() |
![]() |
#5202 |
Premium
|
Probaj nazvat ovog pa vidi, nije napisao ništa za mrežu. http://www.njuskalo.hr/lg-ostali/lg-...oglas-14067905
#5204 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Kak na 26kn ak je 7,5 dolara? |
![]() |
![]() |
#5207 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Evo gledam, za oca, neki klasičan mobitel bez preklapanja, klizanja, dobre trajnosti baterije, da ima makar solidnu kameru, a da je solidne kvalitete i pristupačne cijene i ne nalazim gotovo nikakav izbor... Na tele2 je pa ili kod njih ili otkljucan. Ovo mi se čini da ispunjava kriterije osim cijene, dovraga zašto su ti mobiteli tako skupi? Zbog pada potražnje? http://www.tele2.hr/privatni-korisni...6/?typid=1#img Molim vas za mišljenja i za prijedloge alternativa... |
![]() |
![]() |
#5208 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nebi vjerovao, ali skuplja je proizvodnja klasičnog mobitela sa tipkama nego smartphona sa touchscreenom ![]() Ovaj mob je OK, ali vidi još njuškalo malo. Ako još ima Nokia X2-00, to je isto dobar i durabilan mob. |
![]() |
![]() |
#5209 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Ma ne vjerujem samo stoga sto smartici imaju pravo malo cudo elektronskih modulica u sebi, a ovi nemaju, ekrani no-touch mini dimenzija, baterije manjeg kapaciteta,... U osnovi klasični imaju malo više plastike, a valjda je ona ipak (još uvijek) jeftinija od elektronskih komponenti... :-( Hvala na Nokia sugestiji, prosvrljat cu i oko nje... ;-) |
![]() |
![]() |
#5210 |
Antimićanin
|
Nebi vjerovao ali tako je ![]() ![]() ![]() Ok, i taj trend je pao jako. No opet 595kn mi i nije pretjerana cijena budući sam stricu uzeo nekakav bulletproof sasmung na rate, došo je 800kn. |
![]() |
![]() |
#5211 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
vec sam pitao na drugoj temi nedavno ali sad sam nabasao na ovu pa da vidim vaša razmišljanja. Lg G2 32gb ili Lg G3 32gb, razlika u cijeni je cca 200,300kn, jedini problem je što je g2 32gb teže naći, 16gb verzija ne dolazi u obzir???? |
![]() |
![]() |
#5213 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Kolika je razlika između L90 dual sim-a i obicnog? jel bolje uzimat jedne i izbjegavat druge ili je sve to isti kuki? I vidio sam razliku da jedan ima fizicku tipku i dvije touch tipke, a ovaj drugi 4 touch tipke |
![]() |
![]() |
#5214 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
Da, fizički je razlika u tim tipkama. Što se tiče dual verzije, ispod ti je moja recenzija. Mobitel kod mene i dalje šljaka bez brige. |
|
![]() |
![]() |
#5215 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
Ostalo je sve identicno |
|
![]() |
![]() |
#5216 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@izbojan Ne znam kakva mu je kamera, ali ovo je definitivno jeftino do boli. I još je dual SIM. http://www.meanit.hr/?kategorija_=DU...&artikal=70732
#5217 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
Meanit neki na tisku 179kn Ta dva sam vidio sada u prolazu, prvi na inovinama i drugi na tisku |
|
![]() |
![]() |
#5218 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Trenutno imam Samsung Galaxy S3, mob je star cca 9 mjeseci, baterija pocela gubiti kapacitet. Imam potencijalnog kupca za S3 (upoznat sa stanjem baterije) i sad sam u dilemi, da li ostaviti S3 i kupiti zamjensku onyx bateriju ili ići na nešto novije što ima/će dobiti KitKat ili Lollipop. Ne bi isao preko 1800 kn i tu mi upada Motorola Moto G 2nd Gen. Da li bi taj mob bio dobar upgrade sa Samsung S3? |
![]() |
![]() |
#5219 |
Antimićanin
|
Ako bi išao do 1800kn buđeta, tu ti upadaju LG G2 i Xperia Z1. Naspram S3 su bolji u svemu, osim NEKIMA SUBJEKTIVNO ekranu. Osobno mi SAMOLED nije must have, tako da ono, lako sam se oprostio od S3 uzevši G2. Bolje baterije, bolje kamere, veći zasloni i siguran Lollipop update vrlo uskoro. E sad, dal ih za tu lovu ima novih zapakiranih ne znam, ali ima skoro pa novih sa garancijom. |
![]() |
![]() |
|
|