|
![]() |
#4262 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja nemam manje problema nego uopće nemam način da napravim update. ![]() Probati ću kasnije s drugim usb kabelom jer nešto s**uckaju da treba biti origigi Samsung (ovaj je Nokijin).
#4263 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
1 sam updejtao sa njokinim jučer na laptopu, a svog kući na kompu sa ovim ![]()
![]() |
#4264 |
Premium
|
Iz aviona se vidi da je to origigi kabel ![]() Daklem, poručica kaže: "Cannot access the model information server. Try later." Nema mi druge nego pokušavati later.
#4265 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ovaj bijeli ui lolipopa ubija bateriju ako se aktivno i puno koriste stock appovi tipa gmail, poruke, itd., gdje je sve to (kako već rekoh) fuj bijelo sučelje. Na kraju dana sam imao 1h manji sot nego inače sa potpuno istim korištenjem (preferiram inače dosta visoku svjetlinu ekrana pri korištenju).
![]() |
#4267 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
5.1 je prije ![]() |
![]() |
![]() |
#4269 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kakve veze ima usb 3 kabel sa brzinom punjenja? Za brže punjenje trebaš jači punjač. Uglavnom su svi bili 1A, a tableti na 2A. Mislim da Sony šalje 1.5A punjače ako se dobro sjećam. |
![]() |
![]() |
#4272 |
Xulos :)
|
#4273 |
Premium
|
....i za S5, GT2, GT3,... Nisam siguran 100%, ali mislim da je bio i na S4. S3 je imao 1A. btw, možete vi slobodno puniti mob jačim punjačem - interna elektronika će ograničiti jačinu struje na defaultnu. Konačno sam uspio staviti Lollipop na S5. Čini mi se da baterija malo duže traje. Nisam baš šaškao previše po njemu, ali ne sviđa mi se novi SMS centar koji me užasno podsjeća na Gmail - ubija me u pojam bijela podloga. Isto me nervira što mi Viber 'visi' na lock screenu bez obzira što wlan nije uključen. Više mi se svidio dok je bio samo u notificationa baru.
#4274 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
https://s3.amazonaws.com/pushbullet-...118_112817.jpg |
|
![]() |
![]() |
#4276 |
Premium
|
S4 ima usb 2.0 konektor tako da ništa od ubrzanog punjenja ili prijenosa podataka. Tek su sa S5 uveli usb 3.0 konektor.
#4277 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Pa i note 4 ima USB 2.0 pa se napuni za 90 min, nema to veze s kablom, kao što je gore već rečeno. A prvi mob s USB 3.0 priključkom nije bio S5 nego Note 3. Samo mi nije jasan taj downgrade na 2.0 kod notea 4, a po svemu sudeći S6 će zadržati 3.0
#4279 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#4280 |
Premium
|
Po glasinama, S6 će imati staklenu pozadinu i fixnu bateriju. Razlog? Da se premium Galaxy serija razlikuje od mid range Alpha serije. Ne znam šta da kažem osim da su glupani.
#4282 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
#4283 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4284 |
Premium
|
S6 sigurno dolazi u Edge verziji sa dvostrano zakrivljenim ekranom, a špekulira se da bi mogla izaći i verzija sa 4Gb rama.
#4285 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
samo kad se sjetim nekih (sad već i bannanih) "Samsungaša" kad su zdušno pljuvali po Xperiji Z i, osim ekrana, po staklenoj površini i neizmjenjivoj bateriji ![]() Uvjeren sam da je to sada u njihovim očima baš dobra i inovativna stvar i tak jasno da će kupiti taj mobitel. Ja razumijem tu politiku. Ljudima je dosadio taj jajasti dizajn. Osobno, SGS3 dok je bio u mom posjedu mi se gadio. Izgledao mi je u ruci kao sapun. Dok je SGS2 bio OK dizajn. Ali, vjerojatno se neće vraćati na to da mob izgleda kao iPhone, nego će vjerojatno biti Sony-like OmniBalance dizajn. Što je OK. I ako bude Sony-like dizajn, za mene to može biti plus te potencijalna akvizicija. |
![]() |
![]() |
#4286 |
Premium
|
Nova količina (dez)informacija: predstavljanje 02.03. na MWC-u u Barceloni, SD verzija će doći kasnije čim se riješe problemi sa pregrijavanjem i neće biti vodootporan već će to biti iisključivo namijenjeno Active verziji (to im stvarno nije trebalo).
#4287 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4288 |
Fresh Juice
|
Pozdrav, cura dobila for free S5 no ne čini mi se baš da je genuine. Nisam ga imao u ruci već mi ona rekla da joj se ne čini original pa rekao da pošalje info da vidim. Ovo je o softu info i slika kamere. https://www.dropbox.com/s/gnqxjby41b...A0005.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/cggpcs9x3g...A0007.jpg?dl=0 Poslano je prek Whatsappa no svejedno ne može kvaliteta fotografije tako pasti. Prema modelu to bi trebao biti ovaj Galaxy S5 G900H. Kaj je moguće da kinezi i naziv softa i sve skopiraju? Rekao sam joj da intalira aplikaciju da vidim specke, no još čekam odgovor. Žene ![]() |
![]() |
![]() |
#4290 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|