Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.12.2002., 19:44   #1
Ivor
Premium
Moj komp

Ivor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Prijenosno racunalo

Mislim si kupit prijnosno racunalo sa P4 (oko 1,5 nadalje), 256DDR, CD-RW, mrezna i da nije graficka onboard. Zanima me da li se moze dobit takvo sto za oko 10 000kn i gdje ima za kupit.
Vidio sam neko u info-gami za 8700kn +CD-RW oko 1000kn da li to sta vrijedi.
http://www.info-gama.hr/gama.web/gama2171.html

Koja je razlika izmedu laptop/notebook.
Ivor je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2002., 23:47   #2
z3D
Moderator
Moj komp

z3D's Avatar

Datum registracije: Aug 2002
Re: Prijenosno racunalo

Citiraj:
Originally posted by Ivor
Koja je razlika izmedu laptop/notebook.
razlike nema
z3D je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 16.12.2002., 00:32   #3
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Lightbulb Toshiba u Kvarku

Notebooka sam sam se naprodavao i ako misliš uzeti neki za neki 10 000 kn odi si fino u Kvark i uzmi si Toshiba Satellite 1410-303, P4 Cel1.5GHz, 256Mb RAM, 20Gb HDD, 14,1" TFT, GF4/V.90/LAN/DVD/XP Pro i sve to za 11 000 kuna (znam soma preko ali vrijedi). Gle, one Gericom izjegavaj, one Notex ti rade Janezi (nedaju Piran ti nedaj njima pare), ... dobri Notebooci su ti Sony (užasno i besramno skupi, ima Melcom dobre), TwinHead (jako rijetki u Hrvatskoj), HP ima za tu lovu i nešto Compaqa. Moj savjet ti je ona gore Toshiba. Vlastita G4 grafika (mada bi ja ATi mRadeona ali nema, pa i GShit je bolji od ostalih što dolaze integrirane)m 256Mb ti je dosta, 1,5GHz celić, ... Skoro pa pristojni zamjena za neki desk. Ako očeš nešto tanje, manje, lakše, onda počni iznose množiti sa faktorom 2 - 3 pa na više. Vidi Compaq neki, oni sada imaju akcije ali nikada ih nisam volio.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2002., 01:46   #4
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Re: Toshiba u Kvarku

Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
Notebooka sam sam se naprodavao i ako misliš uzeti neki za neki 10 000 kn odi si fino u Kvark i uzmi si Toshiba Satellite 1410-303, P4 Cel1.5GHz, 256Mb RAM, 20Gb HDD, 14,1" TFT, GF4/V.90/LAN/DVD/XP Pro i sve to za 11 000 kuna (znam soma preko ali vrijedi). Gle, one Gericom izjegavaj, one Notex ti rade Janezi (nedaju Piran ti nedaj njima pare), ... dobri Notebooci su ti Sony (užasno i besramno skupi, ima Melcom dobre), TwinHead (jako rijetki u Hrvatskoj), HP ima za tu lovu i nešto Compaqa. Moj savjet ti je ona gore Toshiba. Vlastita G4 grafika (mada bi ja ATi mRadeona ali nema, pa i GShit je bolji od ostalih što dolaze integrirane)m 256Mb ti je dosta, 1,5GHz celić, ... Skoro pa pristojni zamjena za neki desk. Ako očeš nešto tanje, manje, lakše, onda počni iznose množiti sa faktorom 2 - 3 pa na više. Vidi Compaq neki, oni sada imaju akcije ali nikada ih nisam volio.

ja imam doma hyundai/gericoma starog 5 ili 6 godina i to je vrlo dobar nb...do prije mjesec dana sam se palio na thinkpad-e a onda sam osjetio sto znaci biti gradanin drugog reda i reko da ibm u moju kucu vise nece (imam i thinkpada t30 ili tak nes)

da ne pomislite da je problem bio s nb:disk od 40gb je problem za koje mi ibm ne zeli popraviti a pod garancijom su..neke brije sa jebenom eu i toga da smo mi gradjani drugog reda i sl... naime tipovi u ibm-u nemogu vratiti diskove a kamo li mi..

e kad smo kod toga:znate koji diskovi dolaze u ibm-ovim kompovima? svi osim IBM ovih..mislim da im je to dovoljna reklama za kvalitetu istih..
msvrtan je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2002., 18:34   #5
Ivor
Premium
Moj komp

Ivor's Avatar

Mislim da taj Toshiba nije los izbor.
Sad jos treba nagovorit starce da ga kupe (iako su obecali za Bozic).
Ivor je offline   Reply With Quote
Staro 21.12.2002., 17:02   #6
Stormeye
Billy lives forever

Stormeye's Avatar

Datum registracije: Dec 2001
Pogledaj i Dell-a.Radio sam na njemu nekoliko dana i radi fantastično,a i izrađen je kako bog zapovijeda. IBM također,imaš onaj A31 sa Celerom na 1066MHz za 8.888kn bez PDV-a. Samo kod IBM-a je veliki problem masa,ružnoća i jako malo opreme...ali zato je kao racunalo najboolji.
COMPAQ i HP najradije nemoj, jer ne vrijede te novce .Radije polovni Dell nego novi Compaq
Staro 21.12.2002., 19:09   #7
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Re: Toshiba u Kvarku

Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
E ti tošibakoludo su stavrno OK. Imao sam prilike malo polomiti prste na njemu i sve pohvale.
tor je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno