|
![]() |
#1291 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 22.12.2014. u 23:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Direktore ![]() ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
![]() |
#1294 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Nisu. Trenutno im ne radi poslovnica u Importaneu te sele ono što je ostalo u skladište na Jankomir. Otvorenje je vlajda iza 7. ali normalno im web radi i piše da je poslovnica zatvorena zbog "inventure".
![]() |
#1296 |
Premium
Datum registracije: Nov 2014
|
Nemaju oni neke veze s brick.hr? Ni kriv, ni dužan pored edigitalovog od studenog dobivam i njihov newsletter. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1298 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
imaju novi sajt, i cijene su neke porasle od kad sam naručio robu (3.1.). za ssd, ram i cpu za kojih 10ak+ kuna.. za sada još čekam, ali ajde, bio je vikend, tri kralja, tak da je samo ponedjeljak ustvari bio radan, nadam se da će sutra poslati, jer danas vjerojatno ne rade ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Fascinantno, da bi se kupovalo kod njih moraju se prihvatiti uvjeti korištenja koji su na Madžarskom jeziku! O.o
![]() |
#1301 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja sam kupovao kod njih komponente za stolno računalo i zasad je sve nakon dvije godine ispravno, imali su znatno niže cijene nego konkurencija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1302 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Neke cijene su otišle u nebo; primjer SSD Samsung 840 Evo; nabava.net od 570-630kn a na Edigitalu 623kn. Novi web im je samo redizajnirani stari kakvi imaju sve ostale (.cz, .hu i ostale domene)
![]() |
#1303 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
Taj za 623 kn je mSATA, a ne klasičan ssd. Barem su im SSD-ovi najjeftiniji u HR, V300 je 433 kn, Samsung Basic 481 kn, HyperX 493 kn... I posebno treba istaknuti, Samsung Evo 250GB za 805 kn. Ja ne nalazim ništa jeftnije na nabavi. http://www.edigital.hr/notebook-i-ra...on-c14252.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
U HR su se pretvorili u malo skladište, otpustili djelatnike iz lijepe prodavaone dok u susjednoj Mađarskoj otvaraju nove trgovine/poslovnice pa tako ih diljem Mađarske ima više od 12; http://www.edigital.hu/elerhetosegeink Čudno A ja ražim si neki SSD na kojem će biti samo Windowsi (čim jeftiniji to bolji) za moj Acer V3 772G laptop (ima dva prostora za hdd). Na edigitalu ima jedan od 60Gb za 360kn ali nemaju ga na stanju.
![]() |
#1306 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
BTW meni je kupovina priko njih ka i kupovina na tržnjaku rabljene robe s garom, ali po većoj cijeni nego na tržnici (s obzirom na količinu rizika, živaca i truda za ostvarivanja jamstva - ne pričam sad o usb stickovima ![]() Čitajući dojmove pojedinaca sumnjam da bi u njih kupova išta osim coolera/kejsa (dakle proizvode lišene ikakve elektronike ![]()
![]() |
![]() |
#1308 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Zatvorio se Extreme. Odnosno, nemaju više poslovnicu, sada će samo biti webshop. Sretno svima ![]()
![]() |
#1309 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Interesantno. Hvala na informaciji. Sad sam bas pogledao i pise samo primopredaja u Jankomiru ako se zeli.. malo daleko za mene. :/ edit: Sad skuzim da je vec pisalo to gore u postovima..al nema veze Zadnje izmijenjeno od: viper. 14.01.2015. u 13:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Meni ovo zvuči da su na korak do propasti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1312 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Da su riješavali garancije, možda bi im i bilo profitabilno. Uostalo, svakako igra ulogu i to što im je glavno skladište ipak u Madžarskoj pa to puno brže stigne u Madžarske dućane nego kod nas.
![]() |
#1313 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Navodno, glavna osoba za nabavu im dala otkaz, a navodno da je čovjek radi dobar posao. Imali su previše inspekcija i tko će ga znati što još... No, rekla kazala, dio je uvijek istina... Ono što sam načuo jest da će za svu robu kupljenu do cca 09.01.2015. reklamacije riješavati netko od naših, a sve poslije toga da će se sve slati van na reklamaciju. Gdje, kako i što, ne znam, ne zanima me, načuo sve...
![]() |
#1314 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Šteta, nikad problema s njima (kucam u drvo), jedan od dražih mi dućana za kupnju stvari kaj rade na struju (čitaj: jefiniji)
![]() |
#1315 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja sam naručio komponente 08.01.2014. i trebale bi stići danas ali nisu pa će sutra. Overseasom i plaća se pouzećem odnosno kešom kad kombi potrupi ispred kuće. Na telefon ih se danima ne može dobiti ali danas mi se javio mađar koji hvata hrvatski. Na mailove isto piše neka hrvatica iz mađarske. Luda kuća. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
Ma sigurno nije radi inspekcija. Pa to nista ne radi, nikad nikome nije opalilo kaznu i nema smisla opce slat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1319 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Uspio sam nekako. I to tek kad sam nekako do svojih osobnih postavki došao i tamo mi je broj prihvatilo, a kad sam kod narudžbe upisivao nije htjelo. Uzeo sam i5 4690K i Zalman Z3 za svega 1969kn ![]() ![]() Edit: ![]() Što im ovo pod "Kontakt" znači? Za Z3 kućište je "5 dan", a za procesor "za naručiti". Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 15.01.2015. u 22:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Moj paket 2/2 stigli pol sata nakon postajučer kojeg sam napisao. Overseas, platiš u kešu i to je to. Dobije se ovjerene garancije za svaki artikl sve ko u dučanu. Meni je isto pisalo 5 dana, to valjda nešto dobavljivost... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|