|
![]() |
#811 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Fripper mislim da tebi nisam postavio pitanje, a usporedio sam sa Njemačkom zato što su cijene u Uzi shopu gotovo iste kao i njemačkim shopovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
A malo si se krivo izrazio...pa je bilo smiješno i glupo pitanje ![]() A i znam da su se stvari poslje nove godine jako pogoršale zbog rasta dolara, a i znam da imamo 6% veći pdv-e nego njemci + sva ostala davanja, poštarine itd... pa ne kužim zašto se uspoređuju cijene naših hrvatskih web shopova sa nekim njemačkima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#813 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Poštarinu plaćam u Njemačkoj - Nino ima besplatnu dostavu.
![]() |
![]() |
#814 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Pa dobro, nino ako kupuje u njemačkoj, koliko znam plača cijenu bez pdva, plača poštarinu do njega, te onda kod nas dodaje naših (25%) pdva te na to sve još neku proviziju/davanja državi, ne znam kako to sve ide...+ ako ima besplatnu dostavu, još tu ima troškove prema kupcu. S time svime je logično da ima veće cijene nego što su u njemačkoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Sastavljam novi pc i do sada sam našao jedan njemački shop koji dostavlja u Hrvatsku(computeruniverse). Konfiguracija je i5-4570s(ovoga trenutno nema kod Nina, bio je pije tri dana 183 eura dok je u navedenom shopu 190,90 eura); MSI H97M-G43; Kingston HyperX Fury DDR3-1600 8GB i SSD Kingston M.2 120GB. Cijena ove četiri komponete kod Nina je skuplja samo 0,87 eura ili ti oko 6 kn ali je dostava iz Njmačke u Hrvatsku 31,59 eura, a Nino ne naplačuje dostavu iznad 2000 kn. Tako da se Nino može uspoređivati sa njemačkim shopovima jer je u ovom slučaju 30 eura jeftiniji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
I mene frustrira ta njihova politika s poštarinom, primjerice, naručim dvije kile (evra) robe i oni mi još idu ekstra računati poštarinu... ![]() Citiraj:
![]() Osim toga, nije taj transport (olitiga poštarina) toliko visoka koliko nam se čini. ![]() Shodno tome, sasvim je u redu da su cijene nešto veće. Mogao sam bratu kupiti računalo u Njemačkoj i onda trošit na dostavu do ZG pa bi me ispalo ko da sam u Linksu kupio ![]() Jedino postoji mogućnost da uzi kupi robu za tebe iz nekog njemačkog dućana jer se nineku fakat sviđaju tvoje okice, al mislim da se time ne bavi iz jednog ili drugog razloga. ![]()
![]() |
![]() |
#817 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo i mene sa kupovinom iz Uzi Shopa. Naručen je Ergotron Neo Flex Extend. Jeftinije od bilo koga kod nas a bogami i od amazona. Malo sam odabrao glupo vrijeme za narudžbu (22.12) pa se odužila dostava, ali ništa neočekivano. Sve je stiglo odlično upakirano već od samog Ergotrona. Fotke kasnije. I naravno sve pohvale gdinu Zlatku na promptnoj komunikaciji i odgovorima na moja mnoga pitanja. Sve putem emaila, čovjek odgovara brijem u svako doba dana. Spava li uopće? ![]()
![]() |
#819 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Dugogodišnja iskustva s forumskim "ratnicima" ostave traga = veteran koji volontira za tuđe, i radi za svoje, u isto vrijeme, 0-24 (još da mi odobri veći popust, bija bi moj heroj ![]()
![]() |
#821 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Jos jedna trgovina u nizu sa Uzishopom prosla glatko. Moram jos jednom pohvaliti pristupacnost i jednostavnost trgovine sa Uzishopom. Cijene su pristupacne, usluga vrhunska, a sa covjekom se tako lako dogovoriti oko bilo cega da mi je gust sa njime svaki puta trgovati.
![]() |
#822 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Obavljena još jedna trgovina sa Uzi shopom. Zlatko mi nabavio artikal koji nema u ponudi. Komunikacija jednostavna i brza, sve za 5! Paket brzinom munje stigao do mene i to subotom. Preporuka! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
zaboravih komentar stavit.. još jedna kupovina bez ikakvih problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Hvala svima. Danas smo osvježili ponudu novim nVidia GTX 960 grafičkim karticama. ![]() Dobre cijene izlaze za forumaše. ![]() Gainward GTX 960 Phantom 2GB DDR5 ZOTAC GeForce GTX 960 2GB Palit GTX 960 JetStream 2GB GDDR5 Gainward GTX960 2GB DDR5gtx960-2gb-ddr5 Gainward GTX 960 Phantom GLH 2GB DDR5 MSI GTX960 2GB Gaming 2G Palit GTX960 2GB OC GDDR5 2xDVI/HDMI/DP Zotac GTX960 2GB AMP Edition Palit GTX960 2GB GDDR5 Super JetStream
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Odlicno zapakirano, sve po dogovoru, 5+. |
![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Još jedna pohvala UziShopu Uzeo ja LED SP i AF ventove za svoj 750D,ja spomenuo da bih trebao HDD nosače da ga prebacim u CD/DVD ladicu radi AirFlowa a kolega ih poslao gratis. 5/5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Narucil sam maticnu i proc i jucer je prihvacena uplata i sad odbrojavam dane :-)
![]() |
#832 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Eto da dodamo jos jednu pohvalu za UZI shop, paket stigo na vrijeme kak je i bilo dogovoreno
![]() |
#836 |
PizzoZder
|
AFACO-090P0-GBA01 - 45,00kn AFACO-090PC-GBA01 - 55,00kn LC-CF-92-PRO - AiRazor - 74,00kn LC-CF-92 - Case fan - 45,00kn Sorry, sad tek vidio ovo, trebao si na uzishop mail poslati. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Prošli tjedan naručio modularno napajanje i dvije gtx970 (jedna za mene, jedna za frenda). Sve mi stiglo na kućnu adresu uredno zapakirano u manje od tjedan dana, da bi riječ rekao ![]() 4/4 kupnje pozitivne, i dalje ću spiskati lovu kod Nine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#838 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Ostao sam iznenađen kada sam vidio da je paket (kuciste) poslan prije vidljive uplate na racun! Stvarno ne volim cekati 3 dana da mi nesto stigne, a kuciste je stiglo vec drugi dan! Bila je i kriva cijena naznacena po kojoj je mi je i prodano kučište. Cca 100 kn niza od predviđene, ali to su krivi forumasi ovog foruma koji vrebaju akcije ![]() Uglavnom, kada sam šefici slagao komp od cca 6000 kn, komponente su bile iz UziShop-a. Također, poznanik me trazio da mu slozim konfiguraciju koju sam isto tako slagao u Uzi-u. Samo ceka novce pa da naruci. Eto, dobro se dobrim vraca. Znam gdje cu slagati i svoj sljedeci komp. Pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Još jedna uspješna kupovina pa bi bio red da napravim i javnu pohvalu ![]() Kupljen 27" monitor i 16GB RAM-a. Komunikacija brza i jednostavna, sve došlo brzo i odlično upakirano. ![]()
![]() |
#840 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Jedna zahvala sa zakasnjenjem: Uzel MBO i paket stigel nakon ~tjedan dana, a zbog guzve nisam stigel slagati odmah, pa nisam ni otvaral. Nakon otvaranja posiljke, vidim nutra i usb stick 8gb, novi, nisam ga narucil i nije na racunu. Reko javim se prvom prilikom kad bude interneta (ponestalo i toga u zadnje vrijeme ![]() Kad otvorih mail par dana kasnije i saznah da sam 1000. kupac, a stick je breme s kojim 1000. kupac mora izaci na kraj ^^ Jos jednom zahvaljujem na poklonu i planiram buduce trosenje u UziShopu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|