Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.01.2015., 18:30   #2491
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor hylem Pregled postova
Mislim da smo gledali različitu borbu, pošto Cormier-ova kondicija nije pretjerano pala do kraja borbe. A za Fedora, sorry, ali lik je napucavao kante - dok se počeo boriti s iole kvalitetnim borcima je počeo i gubiti. Odmah da kažem, jer će garant neko srati: Filipović i Minotaur nisu vrhunski borci, ni većina Pride postave. To se moglo vidjeti dolaskom u jaču organizaciju.

Jon jonesa mislim da trenutno može dobiti jedino Alexander Gustafsson, jer su sličnih fizičkih karakteristika, samo mora biti agresivniji i ne toliko prestrašen ko u prošloj borbi.
Pride je 2006 bio najjača organizacija, ako to neznaš, neznam.. idi se educirati.
To što se fedor kasnije prepustio vjeri i ko zna kakvim pizdarijama, hebiga

Filipović se nakon 5 operacija išao boriti u UFC, neide to tako. Postao je prespor i pre trom.

Cormier je usporio u trećoj rundi, u cetvrtoj je bio mortus. Ako se toga ne sjećaš, pogledaj ponovo borbu.

Što se tiče jones - gus: Jones je rekao da je itekako podcjenio Gusa, nije očekivao ni približno takvog Gusa.
Mislim da će se za rematch pripremiti kako spada i da će ga deklasirati.
Staro 05.01.2015., 18:31   #2492
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Ja bi se složio da je Cormier pao od 3.-5. runde.

Prvu se dobro držao ali ipak je bila Jones-ova, druga sigurno Cormierova, a od 3.-5. se nije mogao maknut iz klinča na kavezu tako da je sigurno bio umoran.

Isto se moram složit za Fedora, lik se borio sa žnj borcima cijelu karijeru. I da je sad kao u najboljim godinama opet mislim da nebi bio elita u UFC-u, isto tako i za Mirka i za Minotaura.
Mirkopoter je online   Reply With Quote
Staro 05.01.2015., 18:39   #2493
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ja mu nis ne osporavam osim tih prstiju i par slicnih sitnica koje sam vidao u njegovim borbama. Sva sredstva su dopustena pa i nedopustena, sve za win. Jones je all round blizu svarsenog vise nego bilo tko sad i zato je prvak i to jeben. Da je prosjecno graden ko zna kakav bi bio al nije pa ni nema smisla o tome.

Naveci respekt bi dobio da prede u tesku bar od mene..
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2015., 18:47   #2494
hylem
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor wnbeeeE Pregled postova
Pride je 2006 bio najjača organizacija, ako to neznaš, neznam.. idi se educirati.
Pride je bio najjača organizacija u ustima japanaca i likova koji su se tamo borili. Mislim da je sve dokazano, koja je org bolja i gdje su bolji borci već 2007. Počevši od Cro Copa, Minotaura, W.Silve, Shoguna, Fedora u Strikeforce-u i drugih za koje se govorilo da su najbolji mma borci na svijetu. Svi su se ukakili. Primjer za Shoguna jer ćeš sigurno reći da je predobar. Lik je protiv kanti u Japanu imao samo jedan poraz. U Americi mu je praktički svaka druga borba bila poraz. Tako da nemoj molim te biti pametan, oko ovog je bilo puno priča u tim godinama, a UFC je pokazao koliko kvalitetnije borce ima.
hylem je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2015., 18:57   #2495
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

MMA je od onda napredovao u svakom pogledu i to jako. Nema vise boraca koji nisu dobro "zaokruzeni" na visim nivoima i fizicki su svi na visem levelu nego onda. Pride je bio dobar jer je bio friski i bilo je manje taktiziranja i mudrovanja ali i vise freek showa..
Staro 05.01.2015., 18:58   #2496
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Dana White je sam izjavio da je pride 2006 godine bio najjača organizacija što se tiče boraca, i to zapravo nije nešto što se nagađa, to je nešto što svi znaju.

To što ti neutemeljeno lupetaš nešto svoje, to stvarno ne mjenja pravo tadašnje stanje.
Ja nemogu vjerovat da ti sereš po Shogunu, lik je legenda, nebitno gdje se nalazio i borio. Pa champ je bio i u UFC-u. Sva ta imena koja si ti nabrojao su sve redom legende svakom današnjem ufc borcu, i to sa dobrim razlogom.

Dakle nije isto Pride 2006. i UFC 2006>., to su različita vremena. Ja ti govorim o vremenima kada je Fedor bio na vrhuncu. Ja nemogu vjerovat da ja branim fedora i shoguna, svatko tko imalo prati mma zna ove osnove.
Staro 05.01.2015., 19:05   #2497
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Sad je trend srat po Shogunu. Ne treba te momke branit, bez brige wnbeeeeE.. Shogun je napravio ko pol njegove divizije skupa i ti je kraj svih prica za mene.
Staro 05.01.2015., 19:10   #2498
hylem
Premium
Moj komp

Citiraj:
Dana White je sam izjavio da je pride 2006 godine bio najjača organizacija što se tiče boraca, i to zapravo nije nešto što se nagađa, to je nešto što svi znaju.

To što ti neutemeljeno lupetaš nešto svoje, to stvarno ne mjenja pravo tadašnje stanje.
Ja nemogu vjerovat da ti sereš po Shogunu, lik je legenda, nebitno gdje se nalazio i borio. Pa champ je bio i u UFC-u. Sva ta imena koja si ti nabrojao su sve redom legende svakom današnjem ufc borcu, i to sa dobrim razlogom.

Dakle nije isto Pride 2006. i UFC 2006>., to su različita vremena. Ja ti govorim o vremenima kada je Fedor bio na vrhuncu. Ja nemogu vjerovat da ja branim fedora i shoguna, svatko tko imalo prati mma zna ove osnove.
Različita vremena postoje, ali ne u intervalu od 1 godine. Ono što postoji i što se vidjelo/vidi se je napredak sporta i kompletniji borci. I Don Fry je legenda, Tank Abbott isto ... štoviše mislim da su i bili prvaci. Da li su dobri borci?? ... ccc daj molim te.
Staro 05.01.2015., 19:31   #2499
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Svi su oni legende ali da se sad bore u UFC onako kako su se borili u najboljim godinama opet nebi bili prvaci.
Staro 05.01.2015., 19:52   #2500
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Nebi ulazil ko je bolja organizacija bil 2006. ali glede Mirka je osim ozljede postojala i ona nevidljiva...šljuca od Gonzage koja ga je poslala kod Alise i ubila onu njegovu navalnu...nebi reko snagu već volju udaranja protivnika. Kuzite o čem pricam ne
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2015., 22:10   #2501
hylem
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Nebi ulazil ko je bolja organizacija bil 2006. ali glede Mirka je osim ozljede postojala i ona nevidljiva...šljuca od Gonzage koja ga je poslala kod Alise i ubila onu njegovu navalnu...nebi reko snagu već volju udaranja protivnika. Kuzite o čem pricam ne
Zavinula ga je ta Gonzagina ko bananicu. Pa lik je sam na svojoj nogi zaspao. Još danas mu se smiju ovi iz UFC-a...kao najbolji K.O. ikad.
Staro 06.01.2015., 10:01   #2502
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Cowboy se vraća u oktogon već 18.1., protiv Bensona Hendersona, uskače umjesto Eddieja Alvareza. Sretno mu bilo, i treća sreća napokon da se osveti za dva poraz iz WECa.
Router je offline   Reply With Quote
Staro 06.01.2015., 11:20   #2503
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Cowboy nije normalan. 9 borbi u dvije godine, u zadnjih 6 borbi i 4 bonusa.. fino fino..
Treba njemu lova za sve te avione, padobrane, racing utrke, puške i slične pizdarije
Staro 06.01.2015., 16:51   #2504
hylem
Premium
Moj komp

Citiraj:
Cowboy nije normalan. 9 borbi u dvije godine, u zadnjih 6 borbi i 4 bonusa.. fino fino..
Treba njemu lova za sve te avione, padobrane, racing utrke, puške i slične pizdarije
Htio je bonus i za ovu zadnju, ali mu ovaj jadnik bježao po ringu. Zato je i bio zbediran na intervjuu nakon borbe .
Staro 06.01.2015., 17:23   #2505
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Lik ima problema sa lovom već od prije, sve što zaradi spiska u mjesec dana, zato se i želi borit svako malo.

Edit:

Jon Jones pozitivan na kokain

Naravno svi mu tepaju kako su uz njega jer je otišao na rehabilitaciju i kako je pravi champ jer je to napravio.. koji k jbt lik je drogeraš, umjesto da mu sve najgore kažeš ti mu ideš tepat.

Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 07.01.2015. u 00:15.
Staro 07.01.2015., 04:02   #2506
hylem
Premium
Moj komp

Mayhem-ov komentar u vezi Jonesovog problema s kokainom:
"It just makes me wonder, do arrogant assholes gravitate towards cocaine, or is it a side effect."

Hehehe crkavam ... lik je smeće od čovjeka samo takvo, sad se (osim što je prvak) vidi i zašto.
Staro 07.01.2015., 06:56   #2507
Router
Hejter

Ako Jonesu bar ne uzmu titulu,ili cak ga ne izbac,salju potpunu krivu poruku koja ce ufc kostati itekako. Zasluzio je kaznu i da se od njega napravi primjer.
Staro 07.01.2015., 09:54   #2508
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Nagledat ćemo se još Jonesa kao prvaka, a sada vidim da će biti i dobrih filmova na njegovu temu
Staro 07.01.2015., 11:26   #2509
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Pa kokain nije doping,to je dopuna izlasku pitajte Robbie Fowlera
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 07.01.2015., 11:48   #2510
Router
Hejter

Fowler je pratio samo Caniggu

Kako se zbog love sve moze prijeci,jadno.
Staro 07.01.2015., 12:26   #2511
Srdan
Premium
Moj komp

Srdan's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Isto se moram složit za Fedora, lik se borio sa žnj borcima cijelu karijeru. I da je sad kao u najboljim godinama opet mislim da nebi bio elita u UFC-u, isto tako i za Mirka i za Minotaura.
Nije da se baš borio sa žnj borcima, u svoje vrijeme se borio s najboljima. Istina je da je dosta taktizirao i izbjegavao neke borce pa tako i Mirka dugo vrijeme koji bi ga u najboljima danima trebao dobiti.. i dobio bi ga da se hebiga nije poskliznuo i pokušao raditi spektakl high kickom. Pogledaj smo izbjegavanje Ovreema i izvlačenje na to da se neće boriti s nadopingiranim borcem - u to vrijeme Overem niti jednom nije pao na testu, a ovaj u to isto vrijeme dogovora meč s Barnett-om nakon što mu istekne suspenzija za doping... Bog te pitaj koja već u nizu.
Da ne bi bilo nisam Mirkov fan, još kada vidim onog Drviša uz njega samo mi se okrene želudac.

MMA je mladi sport i normalno da brzo napreduje - Pride borci u svojim najboljim danima ne bi imali šanse protiv ovih u UFC-u, ne zato jer je UFC tada bio jači, već zato što je došla nova generacija boraca koja od početka tenira MMA. Prije je uvijek netko imao svoju specijalnost, disciplinu (čak je i pisala pri ulasku u ring) koju je cijeli život trenirao i onda u kratkom vremenu pohvatao ostalo koliko je mogao. Toga više nema i od početka se bruse sve discipline potrebne za MMA.
i kupuju skupe lance

Srdan je offline   Reply With Quote
Staro 07.01.2015., 19:04   #2512
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Pa kokain nije doping,to je dopuna izlasku pitajte Robbie Fowlera
Nije ni marihuna pa je Diaz dobio suspenziju. Ovo je jos gore. Vec sam negdje cuo za njega nesto takvo al sam mislio da su to samo glasine. Jbg vudrila ga slava u glavu.

E da, treba mu oduzet titulu, lovu od zadnje borbe i dat mu bar godinu suspenzije. Ionak ce mu trebat tolko da se skine s tog sranja i vrati se ko velki winner.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 07.01.2015. u 19:36.
Staro 07.01.2015., 19:54   #2513
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Evo, ovdje je čovijek objasnio kako i zašto mu neće, za sada, ništa napraviti u vezi titule, u vezi love i u vezi borbe!
http://espn.go.com/video/clip?id=espn:12129839

Ali da, ovo mu nije trebalo, ali meni je i dalje do jaja.
Mislim, ovaj Cormier je fakin pussy.
Dakle frajer je izjavio da nikada nije postao prvak u hrvanju zato jer mu nije bilo suđeno i da mu je suđeno da bude UFC prvak.
Kaj sada?
Ni to nije postao, dali to znači da mu ni to nije bilo suđeno???
Mislim fakin seronja u mojim očima.
Nije u UFC-u pobjedio nikoga od značaja.
Ovo mu je bila prva prava borba i premočno je izgubio, ok, pružio je otpor, ali ne neki značajni. Mislim, Gustafsson mu je pružio itekeko dobar otpor.
Smatram da će Jonesu jedina prava prijetnja biti A.Johnson, ali otom potom.
Ne opravdavam Jonesa niti ga branim za ovaj kokain, ali kao borac, mislim da trenutno nema konkurenciju.

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Staro 07.01.2015., 20:17   #2514
Lovrix
Premium
Moj komp

Lovrix's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Svaki profi borac je na koksu, testu, equipoisu i ostalim stvarima. Samo nekima otkriju, nekima ne. Pa dozvoljeno je imat četri puta vecu razinu testosterona nego što je prirodno moguce, znaci oni serijski mogu bit nadopingirani i nikom ništa ako su u toj granici. Reem je recimo imao 14 puta više testa kad su ga otkrili, jebiga to se ne smije
Staro 07.01.2015., 20:29   #2515
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Slažem se. Ali recimo za Rory-a mogu prepostaviti da ne uzima pizdarije. Ima ih još svega par takvih
Staro 07.01.2015., 22:05   #2516
hylem
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Nije ni marihuna pa je Diaz dobio suspenziju.

Ionak ce mu trebat tolko da se skine s tog sranja i vrati se ko velki winner.
Marihuana ni nije droga (samo u zatucanim mozgovima), ta suspenzija je bila žešća glupost.

A za ovo drugo ... kokain ne uzrokuje fizičku ovisnost tako da je tjedan rehabilitacije dosta ako će ga naknadno kontrolirati. Papak kakav je, će i biti unutra godinu dana, izaći, dobiti po njonji od prvog s kojim će se boriti i nikad se neće vratiti na nivo.
Staro 07.01.2015., 22:19   #2517
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Citiraj:
Papak kakav je, će i biti unutra godinu dana, izaći, dobiti po njonji od prvog s kojim će se boriti i nikad se neće vratiti na nivo.
hahaha, da.. sigurno će se tako razviti situacija
Staro 07.01.2015., 22:22   #2518
hylem
Premium
Moj komp

Citiraj:
hahaha, da.. sigurno će se tako razviti situacija
To je razvoj kakav bi ja htio vidjeti. Jbg, iracionalan, ali stvarno mi se više ne gleda tog šup*inu.

Zadnje izmijenjeno od: hylem. 08.01.2015. u 00:01.
Staro 08.01.2015., 00:23   #2519
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Citiraj:
To je razvoj kakav bi ja htio vidjeti. Jbg, iracionalan, ali stvarno mi se više ne gleda tog šup*inu.
Takav razvoj bi i ja htio, da je imalo pametniji mogao je imati pun k fanova a ovako ima više hejtera nego fanova.

On je baš pravi primjer za koga možeš reći da je smeće od čovjeka.
Staro 08.01.2015., 00:44   #2520
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Citiraj:
Marihuana ni nije droga (samo u zatucanim mozgovima), ta suspenzija je bila žešća glupost.

A za ovo drugo ... kokain ne uzrokuje fizičku ovisnost tako da je tjedan rehabilitacije dosta ako će ga naknadno kontrolirati. Papak kakav je, će i biti unutra godinu dana, izaći, dobiti po njonji od prvog s kojim će se boriti i nikad se neće vratiti na nivo.
Rokal je on to belo malo zesce cini mi se. Visak love i manjak pameti. Rokal je tolko da se preracunal pa su ga uhvatili. Traje rehab dulje od tjedan dana, psiha je to malo zesca. Kaznu mora dobit, suspenzija i oduzimanje titule.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na