|
![]() |
#601 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Avast sam imao godinu dana i jedva sam čekao da ga se riješim. Kolko sam gledao review-e Panda, Avira i AVG su za preporuku.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Nakon Bitdefendera, instalirao G DATA Total Security. Njemački antivir+fw+cloud backup+usb boot medium. Jedva net prolazi kroz njega, kamoli nešto maligno ![]() Vrlo robustan AV i firewall, podesiv po svim mogućim parametrima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Kakva su ti bila iskustva sa Bitdefenderom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Odlična, dok nije prestao radit kako treba, točnije automatizam za prebacivanje u game mode (palio se sam od sebe, a u game modu ne radi fw). Nakon mukotrpnog dopisivanja sa supportom, nismo došli do zaključka, updateovi nisu riješili problem, a oni se prave blesavi dajući generičke upite i odgovore, pa sam im poklopio slušalicu. Također mi treba kontrola na fw-om, nešto što je iznimno slabo riješeno u BD-u (odlično za manje zahtjevne korisnike, ali ja to nisam). |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Registered User
|
Ma meni treba za osnovnu zaštitu pca, od surfanja i to je to. Ništa posebno i extra Pretpostavljam da je za 100 kn, to što mi je dovoljno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
avira pro security ti je 35€ godišnje a eset smart security 50€ ak hoćeš samo antivirus onda je 23 € http://www.avira.com/en/personal |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Fresh Juice
|
Pa nije piratluk. Radi se o legalnim trial kljucevima koje sami ESET daje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Ja imam najbolji antivirusni program...elementaryOS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
g2a prodaje razne kjlučeve i trial ključeve za AV softver. Recimo ovako nešto.
![]() |
#615 | |
tiki
|
Citiraj:
Zatim u browseru izbrišeš sve sumnjive ekstenzije. Onda imaš ovaj odličan mali program koji miče sve te osnovne gluposti: http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/ Nakon toga možeš još poskenirati malwarebytesom da se uvjeriš da ništa nije ostalo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#616 | |
Registered User
|
Citiraj:
ok, hvala. kako obrišem sumnjive ekstenzije, misliš da obrišem cookise i history? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ja pak imam još bolji antivirus a to je ZdravRazumOS Nego, na jednu staru WinXP mašinu sam stavio BitDefender Free, prvi put koristim taj AV i čini se OK. Ne smeta, relativno malo resursa treba tak da će valjda raditi kako spade. Ipak, za Win7 i kasnije i dalje stavljam i koristim MSE/Defender.
![]() |
#618 |
Registered User
|
Moj moze svatko nabaviti dok za tvoj nisam siguran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Registered User
|
Haha...Mir s tobom! |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Avast je postao overbloated smeće sa hrpom reklama i toliko nepotrebnih funkcija da to nije normalno. O registraciji da ne pričam, svakih godinu dana produljivati, već imam u kalendaru zapisane moguće termine kad ću dobiti poziv "ej, nekaj crveno mi je dolje desno kod sata", repovi iz vremena kad sam bio blesav i stavljao Avast ljudima ![]()
![]() |
#624 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Imaju dosta različitih ključeva, a platiš im paypalom, pa ako ne radi... sami su si krivi. ![]()
![]() |
#627 | ||
tiki
|
Citiraj:
Dobra je ideja i provrtiti CCleaner prije skeniranja da počisti temp fileove i fileove od browsera di isto često znaju biti nametnici, a i time skraćuješ vrijeme skeniranja. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Istina je,al u Avastu ja pogasim sva ta s*anja i imam obavjesti samo o updateu iako i to mogu isključit. Za mene poprilično korektan AV. A kako sam takav,dok me ne iznevjeri,da ima 10 boljih ja ne mijenjam. Tako sam svojevremeno napustio AVG koji mi je godinama bio br. 1. Da se saekiram s popup prozorima jednom dnevno,ne sekiram se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Dalje radi već tri godine. Prilično sam zadovoljan zaštitom i razinom kako treba. Kao normalnom i kućnom korisnikom. Citiraj:
Zato tvoja izjava ispala smiješna. Tvoj frend je namještavao hrpu gluposti pa ne zna pročitati što upozorava MSE? Onda počinješ javno pljuvati jer nisi bio 100% siguran što je radio frend? :sjajno! I onda kasnije izjaviš da je to njegova klinka radila?? Ne svađam niti nemam namjeru i to mi je stvarno čudno. Ono što je besplatno i bez dodatnih pop-up prozora za dodatno plaćanje je sasvim uredan AV program. Da bi bio na visokoj razini i ne možeš toliko očekivati kad je free u pitanju. Prvo plati pa onda pljuvaj. A kad gledaš poklonjenom konju koju se ne gleda u zube onda nema pljuvanja. ![]() Uživaj!
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|