|
![]() |
#8011 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ma nemoraš nije to sad neki feler,dobro je imati repair svakako. Stvar je to sad izbora,ja stavim prvo 6sense i cammo za prvi skill mediuma. NIsi daleko od t54 i t62....a tamo buš onda praktički nevildljiv ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8012 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Ma i to šta kažeš... Ostavim repair... Drugi skill sam stavio mentor, snap shot, clutch, I safe stowage... Taman dok se probijem do t54 treći skill stavim cammo... Da ne trošim 400golda bezveze |
![]() |
![]() |
![]() |
#8015 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
da al ti je recon skill, znaci radi i dok nije full. razumijem pretreniraat skill u perk, ostalo je nebuloza... uglavnom ostalo mi jos 90ak kilova sa britancima do vezeja pa malo trolam s gicom http://wotreplays.com/site/1493117
![]() |
#8018 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
P.S. bilo blizu http://wotreplays.com/site/1493373#l...4rk_ch1ld-kv-2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8019 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Stvar izbora. Na fattonu idem po 6. skill/perk kako god i ne osjeti i ne vidi se nista brze. Useless bar u mom slucaju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8020 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8021 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Evo veceras malo isprobavao WZ-111, sto da kazem, nit mi smrdi nit mirise, top neprecizan do bola kao prvo, kao drugo ammo rack mi neznam koliko puta ostecen bio, odma iza ode commander, prva granata i on je obavezno u nokautu, jos neznam kako da ga igram, ali da zaradjuje to je, ako se poslozi partija bude i oko 50-70k cistog... ova od maloprije mi je najvise zasada...ali poklonu se negleda u zube... ![]()
![]() |
#8022 |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() Dobar je brawler, ali na otvorenom je sranje jer je top neprecizan. Ja se nadan da cu do kraja tjedna skupit Japance jer su kinezi pri kraju ![]()
![]() |
#8023 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
popljuvo sam ovaj M12 arty al kako posada ide gore sve je precizniji i bolji (logično ![]() http://wotreplays.com/site/1496136#self p.s. drzim s njim 67% pobjede u 54 partije |
![]() |
![]() |
![]() |
#8024 |
Vozi Miškoooo!!!
|
slabo .. slabo . .kad dodjes na 70% onda se javi ![]() ![]() sala mala, a s WZ-111 presao 55% pobjeda, a krenilo tako lose jucer, danas je vec bolje, fascinantno kako se brzo posada trenira, u jednoj naletio na Type 59, 1300 stete, ala me bouncao, nezna di da me gadja, kaze mi da sam hacker ... ajde... ali pola suigraca ili neigra ili nezna igrati, i tako svak druga partija, sva sreca pa ostala polovica sluzi necemu... ![]()
![]() |
#8025 |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() Stvarno leti, ja u JT88 po 10k dobijen u bitci za crew ![]()
![]() |
#8026 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Evo kako se kradu killovi, budala neće ni da mrdne ak neće imati killshot. A toptier tenk. Zato ne volim neke specijale i komplicirane misije, gameplay se totalno promijeni u neku nedefiniranu trulež. Zato nisam ni pokušavao ići u misiju za WZ, niti želim gledati status ispunjenosti te misije. http://wotreplays.com/site/1496576#a...nturion_mk_7_1
![]() |
#8027 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8028 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Chi-To .. 6 tier, ma savrsen tenk, meni sjeo bolje nego WZ-111, samo s njim odradio japance, muku mucio dok ga nisam elitirao, a onda dar mar, mozes kako oces s njim igrati...9/10 po meni, skoro pa savrsen... A kad te stavi u ekipu s covjekom koji zna igrati, i jos mi 3-4 killa pokupi usput, ali nema veze, 97k ciste zarade, dosada rekord, i da nisam 4 granate promasio (to mi tako ide na zivac, tenk cijeli u nisanu, a granata ode u nebesa) ![]()
![]() |
#8029 |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() |
#8030 |
Vozi Miškoooo!!!
|
ma ja potrosio free eksp i odma na tier 6 otisao, ostale japance nemam, a i ne planiram ih imati, tako i arl44 kupio, isto fenomenalan tenk, pa cak mi i Churchill VII dobro sjeo na kraju, pocetak je bio trnovit... ali ovaj WZ-111, joj, stavio automatski protupozarni aparat, pale me kao sibicu, veceras u svakoj drugoj ammo rack ili gorim, em ti tenka... ![]()
![]() |
#8031 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Užasan mi je dan,ali je zato ovo sjelo vrhunski za laku noć... http://wotreplays.com/site/1498751#m...spirit-type_64
![]() |
#8032 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Čim ne igram s Buljom postoje šanse da se i nešto pobijedi ![]() http://wotreplays.com/site/1500981#f...aljezist-t-62a |
![]() |
![]() |
![]() |
#8035 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Lako vama, ja sinoc i danas probao malo, 0/9 - mislim, svaka je tipa svi na jednu stranu, i svi izginose, XVM sam ugasio jer je toliko crvenih da me strah vise gledati... samo zadnji pogled na minimapu... nisu izdrzali 4 minute prije nego su bili mrtvi... ![]() Jednostavno, previse se zivciram, a ovo je samo igra, sad malo pauza od WoT-a. Treba naci novu zanimaciju...
![]() |
#8036 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8040 |
Guest