|
![]() |
#7891 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#7893 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
evo jedna pred spavanje,onako bacio reda radi i cak dobro ispalo ![]()
![]() |
![]() |
#7894 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#7895 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Ma meni je ok, nema toliko poraza, par partija je cak na moje iznenadjenje dobro ispalo, desi se 4-5 poraza u nizu da nas doslovce pregaze, ali ako sam ja najjaci tier u MM, obicno zavrsi jako dobro po nas, sve u svemu droga zvana WoT me opet navukla... M6 prva danas za x5, e kad bi svaka bila tak odobar MM ![]()
![]() |
#7897 |
Vozi Miškoooo!!!
|
![]() |
#7898 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7900 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7901 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Nemojte ići na staru britansku TD granu, pa što se više penješ uz tiere, to je veće smeće.
![]() |
#7902 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nije, ali je sad fv smece. Treba probat novu granu, iako mislim da je bulshit zbog nerfa i topa na desetki. Fv ima 12 metaka a rijetko kojem tenku sa goldom sprijeda uzmes vise od pol hpa. Oni ne nerfaju oni ubiju tenk, isto kao i foch 155. totalni idioti...
![]() |
#7903 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Dobro gle realno prije kad su sreo Focha digao si ruke od taste i miša i ošao si si skuhati kakao jer nije imalo smisla raditi išta drugo nego odabrati kakao. I igra se zvala World of TD a ne World of Tanks ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7904 |
Premium
|
Hard carry like a boss ![]() http://wotreplays.com/site/1465814#e...t-m26_pershing
![]() |
#7905 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Ma nevodim ja borbu, samo nema nist pametno za igrati, probao sam svasta ali ni u jednoj igri nemogu vidjeti vise "idiota" nego u WoTu, cak sam privi acc prodao jer sam se par puta vracao, pa sam i drugi acc prodao, onda i treci, a ovaj cetvrti mi je bas Ok, pa se tjesim da ima gorih od mene ![]() A evo dosao s feste pa upalio WoT, a jedno desetak poraza s IS-2, cak sam dvije probao odigrati kao siemka, ostanem iza i cekam, i opet izgubimo, uzemem AMX 13 75, pa mi pokradu najmanje 5 kilova u dvije odigrane...em ti suigraca ali sad idem heppy na spavanje ... a skupiti 150 kilova s francuzima ce biti tesko, narocito sto imam samo amx 12t i 13 75, cak razmisljam da potrosim free eksp za ARL 44 (jos mi par k fali, biti ce to dok kineze rijesim) ali mi onda nece biti free eksp za britance jer njih nemam nist istrazeno, em ti matematike ![]()
![]() |
#7906 |
Never Forgetti
|
![]() |
#7907 |
Vozi Miškoooo!!!
|
ja nekontam kako da WN8 dignem, jer mi se desi partija gdje nestignem ni granatu da ispalim, ima partija di odigram savrseno ali ostatak tima ili pogodi ili nepogodi nikoga... pa kad zbrojim one super i one lose dodjem na oko 2000 WN8 i to mi je prosjek, za vise nisam sposoban izgleda a danasnje jutro je tema za sebe, x5 jos nisam ni s jednim tenkom pokupio u dva i nesto vise sati, jedan od gorih pocetaka uopste, sto god uzmem protivnicki tim nas gazi li ga gazi, slika samo od maloprije: ![]()
![]() |
#7910 |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() T-150 22/45 dmg 1 036 wn2 194 A bilo je partija kad bi kavu isa napravit i zaboravio ![]() ![]() ELC ako si drzak, loadas APCR, da ga jebes 3 granate mozes uvalit s onim camo rejtingom. ![]()
![]() |
#7911 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 28.12.2014. u 15:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7913 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7914 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
![]() a s E-75 odigrao jedno 10-12 partija, x5 jos nisam vidio, fascinantno... edit: partija od maloprije, Prohorovka, krene, ja gledam, 11 igraca AFK, nemrdaju, samo sam stao pored pruge i gledam, dal da se smijem ili placem, neprijatelj capao bazu, partija gotova za 2min...nisam se trudio ni da se pomaknem ![]() edit2: E-75 konacno rijesio za x5, a i M s IS-2 dobio, konacno, toliko jedinica danas, a i postotak pobjeda presao 50%, ali za pobjedu moram i gold da koristim, nema druge... i jos malo i kinezi gotovi... mozda cak i veceras ![]() edit3: Kinezi gotovi, za zadnju partiju s IS-2 gold ammo koristio (falilo mi 1800hp), jos da me protivnicka arty nije na kraju stukla bilo bi veselije, zanimljivo, prva nacija di sam prije pokupio kilove nego hp... sad francuze gurati... ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 29.12.2014. u 03:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7915 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7916 |
Never Forgetti
|
Zgotovljeni rusi, T-150 w/ 107 ZIS je zvir. Ostaje u garazi ![]() Ameri ~50%, Francuzice tek poceo. BTW koji je najbolji za francuze, derem AMX 12t APCR ali nije nesto specijalno... ![]()
![]() |
#7917 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Ma ja poludio s AMX 12t i 13 75, nebi kil napravio, kad me nece onda nece, a naravno ni stetu neku, najvjerojatnije da neznam ja to igrati na taj nacin, cak i prvu arty na ovom acc kupio, nikad dosada francusku arty nisam igrao, ali mi se nesvidja sjediti iza i cekati da mozda pogodim nekoga, nij eto za mene, pa fino potrosio free eksp evo upravo maloprije i ARL 44 kupio, prva partija i 4 killa, samo da tako nastavim... ![]()
![]() |
#7918 |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#7919 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
stvarno za opuštanje od svega i da zaboraviš sve siemke i ostale retarde preporučujem KV 2 s derp gunom,uvijek mi razvuče osmijeh na lice kad nekome odvališ hp-a ko sa artiljerijom ![]() eh da i slučajno sam svojeg malo pogodil ![]() http://wotreplays.com/site/1472907#fjords-macola-kv-2 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|