Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno > Iskustva s IT trgovinama
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.12.2014., 14:46   #1261
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor _mystical_ Pregled postova
Frend koji radi u Extreme Digitalu mi je rekao da se u siječnju povlače s hrvatskog tržišta. Naravno, svi radnic će dobiti otkaz.

Tako da probajte izvući što možete dok možete
Znači ništa za što je potrebna garancija.
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...
Alfa_R je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2014., 14:58   #1262
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
A kao da se do sad glatko ostvarivala garancija
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2014., 15:27   #1263
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
A da. Zajebana je stvar kad je trgovac i uvoznik jedna te ista stvar.
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...
Alfa_R je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2014., 20:59   #1264
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Frend koji radi u Extreme Digitalu mi je rekao da se u siječnju povlače s hrvatskog tržišta. Naravno, svi radnic će dobiti otkaz.

Don't know, don't care
FRipper je offline   Reply With Quote
Staro 21.12.2014., 15:48   #1265
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
dobio sam nekakav kupon za free dostavu, do 19.1. vrijedi pa tko treba nek javi
Staro 21.12.2014., 15:59   #1266
MRAK
Registered User
Moj komp

MRAK's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
A kao da se do sad glatko ostvarivala garancija
centro hr je po tom pitanju
rikno mi 27" monitor i u roku 2 ili 3 dana sam dobio drugi novi
MRAK je offline   Reply With Quote
Staro 21.12.2014., 16:12   #1267
chief_wolfinjo
Guest

Citiraj:

a koji je razlog povlačenja s našeg tržišta ako znaš možda ?
  Reply With Quote
Staro 21.12.2014., 16:36   #1268
CheCola
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor chief_wolfinjo Pregled postova
a koji je razlog povlačenja s našeg tržišta ako znaš možda ?

možda ih je dotukao dobar glas, vezan za reklamacije, a možda smo i banana tržište kao i za većinu drugih stvari.... iako se kladim na ovo drugo
Staro 21.12.2014., 17:07   #1269
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Možda jesmo malo tržište ali ne i beznačajno. Naš problem je kaos na tržištu do te mjere da se malo kome isplati išta prodavati. To kaotično tržište je glavni krivac zašto sve robe plaćamo više nego susjedi nam iz drugiih zemalja. Naravno svemu tome kumovala je država
darkijas je offline   Reply With Quote
Staro 21.12.2014., 22:23   #1270
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
msan su nagazili pa im se to vratilo nazad eto to cu ja vama rec di je nastao problem. A svi znamo da msan radi samo sa drzavom. Napravili su ogroman dumping cijena u odnosu na msan i ostale nase drage uvoznike.
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 22.12.2014., 15:21   #1271
Edigital
Registered User

Datum registracije: Dec 2014
Obavijest

Dragi korisnici foruma, dragi kupci!

Željeli bismo reagirati na gornje postove, kako bi se svi umirili, i u 2015. očekujemo naše kupce s uzbudljivim proizvodima i dobrim cijenama, konstantno radeći na visokom nivou usluga i uvodeći nove.
Tvrtka Extreme Digital se neće ugasiti, samo će se trgovina preseliti iz Importanne Gallerije. Nadalje ostajemo prisutni u virtualnom svijetu te ćemo i nadalje sve proizvode naručene na internetu isporučivati putem dostavne službe do Vaših domova ili poštanskih ureda.
U svrhu nesmetanog poslovanja, za Vas ćemo na Jankomiru osigurati mjesto preuzimanja proizvoda te će predaja proizvoda za servis, kao i obrada jamstvenih pitanja teći nesmetano i kontinuirano.
Na žalost, forum nismo u mogućnosti pratiti te nećemo biti u mogućnosti reagirati na pitanja pristigla na ovaj forum, stoga Vas molimo da se s mogućim pitanjima obratite korisničkoj službi na: shop@edigital.hr, tel: 01/8000222 ili na online chat.

Želimo Vam ugodne blagdane!

Očekujemo Vas s nama i u 2015. godini.

Srdačno,
Vaš Extreme Digital
Edigital je offline   Reply With Quote
Staro 22.12.2014., 17:44   #1272
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Ako sam ovo dobro protumačio, sele se iz Importanea u neko skladište/trgovinu na Jankomiru.
I više neće biti izloženi proizvodi/lijepo uređena trgovina već više tipa poštanskog ureda/skladište gdje ćeš moći preuzeti naručeno.
Staro 22.12.2014., 17:51   #1273
chief_wolfinjo
Guest

tako ti npr.. tamo ima i Quadro... veliku halu s servisom plus imaju prostor za maloprodaju odnosno dućan...

ako će biti tako, neće biti baš usput ljudima.
  Reply With Quote
Staro 22.12.2014., 18:02   #1274
CheCola
Premium
Moj komp

ako će im tamo biti i servis, onda je to jedan veliki +, pa neće biti odugovlačenja sa reklamacijama, ako ostaje po starom sa mađarskom, onda je opet ista banana zbog koje ih i ljudi izbjegavaju usprkos dobrim cijenama
Staro 22.12.2014., 20:18   #1275
partwish
Creeper
Moj komp

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor Edigital Pregled postova
Dragi korisnici foruma, dragi kupci!

Željeli bismo reagirati na gornje postove, kako bi se svi umirili, i u 2015. očekujemo naše kupce s uzbudljivim proizvodima i dobrim cijenama, konstantno radeći na visokom nivou usluga i uvodeći nove.
Tvrtka Extreme Digital se neće ugasiti, samo će se trgovina preseliti iz Importanne Gallerije. Nadalje ostajemo prisutni u virtualnom svijetu te ćemo i nadalje sve proizvode naručene na internetu isporučivati putem dostavne službe do Vaših domova ili poštanskih ureda.
U svrhu nesmetanog poslovanja, za Vas ćemo na Jankomiru osigurati mjesto preuzimanja proizvoda te će predaja proizvoda za servis, kao i obrada jamstvenih pitanja teći nesmetano i kontinuirano.
Na žalost, forum nismo u mogućnosti pratiti te nećemo biti u mogućnosti reagirati na pitanja pristigla na ovaj forum, stoga Vas molimo da se s mogućim pitanjima obratite korisničkoj službi na: shop@edigital.hr, tel: 01/8000222 ili na online chat.

Želimo Vam ugodne blagdane!

Očekujemo Vas s nama i u 2015. godini.

Srdačno,
Vaš Extreme Digital
E s ovim ste me prokleto nasmijali i može vas biti sramota kako "odrađujete" jamstva!
Staro 22.12.2014., 20:22   #1276
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

čudno mi samo jedno, zašto je ovaj tekst na Hrvatskom?

Citiraj:
Autor CheCola Pregled postova
ako će im tamo biti i servis, onda je to jedan veliki +, pa neće biti odugovlačenja sa reklamacijama, ako ostaje po starom sa mađarskom, onda je opet ista banana zbog koje ih i ljudi izbjegavaju usprkos dobrim cijenama
servis čega? tamo neki radnik bude popravljao matičnu ili grafičku?

Pa naracno da će "servis" i dalje biti u mađi i da će sve i dalje ići tamo... Ovi će samo to "zaprimati"

Banana kako god, i ostati će banana i dalje. Nisu ni u mađarskoj ništa bolji, baš naprotiv, još gori je odnos prema kupcima nego tu kod nas

Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 22.12.2014. u 20:36.
Staro 22.12.2014., 20:41   #1277
CheCola
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
čudno mi samo jedno, zašto je ovaj tekst na Hrvatskom?

servis čega? tamo neki radnik bude popravljao matičnu ili grafičku?

Pa naracno da će "servis" i dalje biti u mađi i da će sve i dalje ići tamo... Ovi će samo to "zaprimati"

Banana kako god, i ostati će banana i dalje. Nisu ni u mađarskoj ništa bolji, baš naprotiv, još gori je odnos prema kupcima nego tu kod nas
pa doista ne znam zašto je naš serviser nesposobniji da ustvrdi kvar nečega i odobri reklamaciju za razliku od tamo nekog mađara.....
Staro 22.12.2014., 20:48   #1278
partwish
Creeper
Moj komp

Citiraj:
pa doista ne znam zašto je naš serviser nesposobniji da ustvrdi kvar nečega i odobri reklamaciju za razliku od tamo nekog mađara.....
Stvar je vjerojatno u tome da u HR već postoje ovlašteni servisi, a Edigital u HR nije ovlašten i uglavnom ne surađuje s našim servisima... Nije to samo zaposliti jednog lika i problem rješen.
Staro 22.12.2014., 21:53   #1279
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Citiraj:
to je drugi par opanaka, jer nemre jedan serviser iako zna utrvditi kvar, odobriti zamjenu.

nije to samo tako, edigital u hr je samo poslovnica, i sve mora ici preko glavonja u mađi.

isti slucaj kao kod nas nekog webshopa, trgovine, šta vrijedi što oni imaju servis i mogu utvrditi kvar, kada taj dio opet moraju slati/nositi u ovlašten servis iliti uvozniku te on opet to testira i odobrava zamjenu.
Staro 22.12.2014., 22:09   #1280
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Meni je dio ekipe ovdje fascinantan. Bez obzira na sve loše oko servisa i usluge, ipak je ova trgovina pomutila račune nekima, i daje alternativu makar nekakvu u vidu manjih cijena.
Staro 22.12.2014., 22:11   #1281
partwish
Creeper
Moj komp

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Meni je dio ekipe ovdje fascinantan. Bez obzira na sve loše oko servisa i usluge, ipak je ova trgovina pomutila račune nekima, i daje alternativu makar nekakvu u vidu manjih cijena.
I to što kažeš, bolje uštediti 500kn kupnjom kod njih, a to što ne radi nije važno.
Staro 22.12.2014., 22:12   #1282
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Citiraj:
to je drugi par opanaka, jer nemre jedan serviser iako zna utrvditi kvar, odobriti zamjenu.

nije to samo tako, edigital u hr je samo poslovnica, i sve mora ici preko glavonja u mađi.

isti slucaj kao kod nas nekog webshopa, trgovine, šta vrijedi što oni imaju servis i mogu utvrditi kvar, kada taj dio opet moraju slati/nositi u ovlašten servis iliti uvozniku te on opet to testira i odobrava zamjenu.
posto radim taj posao mogu reci da je stvarno tako. Vecinom vise ni uvozniku ne vracate robu nego ovlastenom servisu koji to dalje rjesava jedino u slučaju da je DOA onda ide direktno uvozniku ostalo sve ide preko servisa.
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 22.12.2014., 22:20   #1283
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Citiraj:
A gle, ja ne bum sigurno gledao uopce više njihove cijene. 3x sam imao probleme s njima, i poslje me zaboli za njih.

Ako me netko na forumu vesla i maže mi oči, naravno da necu više kupovati od njega, pa makar imao "jeftine" stvari.

Kako su tebi fascinantni takvi kao ja, tako su meni i svi oni koji gledaju kako proci jeftinije pa nema veze kakvih problema poslje imali.

Mislim ok, ako hoces i imas volje, ali eto ja necu i ne želim Svatko ima pravo na svoje i tu ništa ne mora biti fascinantno, ljudi smo
Staro 22.12.2014., 22:21   #1284
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Citiraj:
Autor partwish Pregled postova
I to što kažeš, bolje uštediti 500kn kupnjom kod njih, a to što ne radi nije važno.
Neznam o čemu pričaš. Nisam znao da prodaju neispravnu robu.

Nisam nigdje napisao da netko treba kupovati kod njih, no svaka konkurencija pa i ona loša je dobra stvar za krajnjeg korisnika

+ za neke stvari je rizik minimalan, + neke stvari imaju EU garu tak da se može bez problema poservisirat kod nas.

Citiraj:
A gle, ja ne bum sigurno gledao uopce više njihove cijene. 3x sam imao probleme s njima, i poslje me zaboli za njih.

Ako me netko na forumu vesla i maže mi oči, naravno da necu više kupovati od njega, pa makar imao "jeftine" stvari.

Kako su tebi fascinantni takvi kao ja, tako su meni i svi oni koji gledaju kako proci jeftinije pa nema veze kakvih problema poslje imali.

Mislim ok, ako hoces i imas volje, ali eto ja necu i ne želim Svatko ima pravo na svoje i tu ništa ne mora biti fascinantno, ljudi smo

Ako se već osjećaš prozvanim,

ok imao si problema s njima, napisao si to ovdje i to je to. Nemoraš bit dežurna baba u temi
Staro 22.12.2014., 22:24   #1285
partwish
Creeper
Moj komp

Citiraj:
Neznam o čemu pričaš. Nisam znao da prodaju neispravnu robu.

Nisam nigdje napisao da netko treba kupovati kod njih, no svaka konkurencija pa i ona loša je dobra stvar za krajnjeg korisnika

+ za neke stvari je rizik minimalan, + neke stvari imaju EU garu tak da se može bez problema poservisirat kod nas.
Ma sorry, malo sam popizdio kad sam vidio njihov post o ostvarivanju jamstva, a dobro su mi ga utjerali za maticnu od cca 1000kn.
Staro 22.12.2014., 22:25   #1286
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Citiraj:
Pošto je ovo IT forum, i većinom se prča o komponentama i računalima.

Možeš li reci onda koje su to stvari da imaju EU garu pa se mogu bez problema servisirati i kod nas/naših uvoznika, servisera?

Citiraj:
Ako se već osjećaš prozvanim,

ok imao si problema s njima, napisao si to ovdje i to je to. Nemoraš bit dežurna baba u temi
hehe, pa osjećam se...jer ipak si napisao to što si napisao, a ja imam drugo mišljenje o njima
Staro 22.12.2014., 22:31   #1287
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
+ neke stvari imaju EU garu tak da se može bez problema poservisirat kod nas.
Staro 22.12.2014., 22:43   #1288
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Ja sam provjeravao sebi dok sam htio uzimat fotić, Canon ima international. HTC mob kupljen u HR sam servisirao u Sloveniji, tj. tamo sam ga nosio na zamjenu jer se nisam htio natezat s našim servisima i uredno su mi zaprimili i zamjenili uređaj. Ima ih sigurno još.

Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Dobro, ne EU, world odnosno international. Al se kačite na 2 slova ko muve na g####.

Citiraj:
Autor partwish Pregled postova
Ma sorry, malo sam popizdio kad sam vidio njihov post o ostvarivanju jamstva, a dobro su mi ga utjerali za maticnu od cca 1000kn.

Što o tome kažu naše institucije?
Staro 22.12.2014., 22:45   #1289
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Citiraj:
hehe, pa osjećam se...jer ipak si napisao to što si napisao, a ja imam drugo mišljenje o njima
Kao i za svaki proizvod ili uslugu namijenjenu širokim masama. Svaka ima svoja pozitivna i negativna iskustva.
Napišeš jendom mišljenje i dobro. Ne treba stalno.
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 22.12.2014., 23:17   #1290
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Citiraj:
Što o tome kažu naše institucije?
Eto zatvaraju ED ili se oni sami zatvaraju da im ne dolaze i kucaju na vrata

Jer znaš kako lakše ide ono... kada piše samo "transakcijski račun" i kada nema lagera, provjere deklaracija, uputa na hrvatskom, tipkovnica sa č/ć/đ/ž...

Sve u svemu kako god okreneš pametan potez (kako tko gleda)
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na