|
![]() |
#1261 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1263 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
A da. Zajebana je stvar kad je trgovac i uvoznik jedna te ista stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1264 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1267 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1268 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Možda jesmo malo tržište ali ne i beznačajno. Naš problem je kaos na tržištu do te mjere da se malo kome isplati išta prodavati. To kaotično tržište je glavni krivac zašto sve robe plaćamo više nego susjedi nam iz drugiih zemalja. Naravno svemu tome kumovala je država |
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
msan su nagazili pa im se to vratilo nazad eto to cu ja vama rec di je nastao problem. A svi znamo da msan radi samo sa drzavom. Napravili su ogroman dumping cijena u odnosu na msan i ostale nase drage uvoznike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1271 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2014
|
Obavijest
Dragi korisnici foruma, dragi kupci! Željeli bismo reagirati na gornje postove, kako bi se svi umirili, i u 2015. očekujemo naše kupce s uzbudljivim proizvodima i dobrim cijenama, konstantno radeći na visokom nivou usluga i uvodeći nove. Tvrtka Extreme Digital se neće ugasiti, samo će se trgovina preseliti iz Importanne Gallerije. Nadalje ostajemo prisutni u virtualnom svijetu te ćemo i nadalje sve proizvode naručene na internetu isporučivati putem dostavne službe do Vaših domova ili poštanskih ureda. U svrhu nesmetanog poslovanja, za Vas ćemo na Jankomiru osigurati mjesto preuzimanja proizvoda te će predaja proizvoda za servis, kao i obrada jamstvenih pitanja teći nesmetano i kontinuirano. Na žalost, forum nismo u mogućnosti pratiti te nećemo biti u mogućnosti reagirati na pitanja pristigla na ovaj forum, stoga Vas molimo da se s mogućim pitanjima obratite korisničkoj službi na: shop@edigital.hr, tel: 01/8000222 ili na online chat. Želimo Vam ugodne blagdane! Očekujemo Vas s nama i u 2015. godini. Srdačno, Vaš Extreme Digital |
![]() |
![]() |
![]() |
#1272 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ako sam ovo dobro protumačio, sele se iz Importanea u neko skladište/trgovinu na Jankomiru. I više neće biti izloženi proizvodi/lijepo uređena trgovina već više tipa poštanskog ureda/skladište gdje ćeš moći preuzeti naručeno.
![]() |
#1273 |
Guest
|
tako ti npr.. tamo ima i Quadro... veliku halu s servisom plus imaju prostor za maloprodaju odnosno dućan... ako će biti tako, neće biti baš usput ljudima. |
![]() |
![]() |
#1274 |
Premium
|
ako će im tamo biti i servis, onda je to jedan veliki +, pa neće biti odugovlačenja sa reklamacijama, ako ostaje po starom sa mađarskom, onda je opet ista banana zbog koje ih i ljudi izbjegavaju usprkos dobrim cijenama |
![]() |
![]() |
![]() |
#1275 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1276 | |
MiningMod
|
čudno mi samo jedno, zašto je ovaj tekst na Hrvatskom? Citiraj:
Pa naracno da će "servis" i dalje biti u mađi i da će sve i dalje ići tamo... Ovi će samo to "zaprimati" Banana kako god, i ostati će banana i dalje. Nisu ni u mađarskoj ništa bolji, baš naprotiv, još gori je odnos prema kupcima nego tu kod nas Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 22.12.2014. u 20:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1277 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
Creeper
|
Stvar je vjerojatno u tome da u HR već postoje ovlašteni servisi, a Edigital u HR nije ovlašten i uglavnom ne surađuje s našim servisima... Nije to samo zaposliti jednog lika i problem rješen.
![]() |
#1279 | |
MiningMod
|
Citiraj:
nije to samo tako, edigital u hr je samo poslovnica, i sve mora ici preko glavonja u mađi. isti slucaj kao kod nas nekog webshopa, trgovine, šta vrijedi što oni imaju servis i mogu utvrditi kvar, kada taj dio opet moraju slati/nositi u ovlašten servis iliti uvozniku te on opet to testira i odobrava zamjenu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1280 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Meni je dio ekipe ovdje fascinantan. Bez obzira na sve loše oko servisa i usluge, ipak je ova trgovina pomutila račune nekima, i daje alternativu makar nekakvu u vidu manjih cijena.
![]() |
#1281 |
Creeper
|
![]() |
#1282 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 | |
MiningMod
|
Citiraj:
Ako me netko na forumu vesla i maže mi oči, naravno da necu više kupovati od njega, pa makar imao "jeftine" stvari. Kako su tebi fascinantni takvi kao ja, tako su meni i svi oni koji gledaju kako proci jeftinije pa nema veze kakvih problema poslje imali. Mislim ok, ako hoces i imas volje, ali eto ja necu i ne želim ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1284 | ||
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Nisam nigdje napisao da netko treba kupovati kod njih, no svaka konkurencija pa i ona loša je dobra stvar za krajnjeg korisnika ![]() + za neke stvari je rizik minimalan, + neke stvari imaju EU garu tak da se može bez problema poservisirat kod nas. Citiraj:
Ako se već osjećaš prozvanim, ok imao si problema s njima, napisao si to ovdje i to je to. Nemoraš bit dežurna baba u temi ![]()
![]() |
![]() |
#1285 | |
Creeper
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1286 | ||
MiningMod
|
Citiraj:
Možeš li reci onda koje su to stvari da imaju EU garu pa se mogu bez problema servisirati i kod nas/naših uvoznika, servisera? Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1287 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#1288 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Ja sam provjeravao sebi dok sam htio uzimat fotić, Canon ima international. HTC mob kupljen u HR sam servisirao u Sloveniji, tj. tamo sam ga nosio na zamjenu jer se nisam htio natezat s našim servisima i uredno su mi zaprimili i zamjenili uređaj. Ima ih sigurno još. Dobro, ne EU, world odnosno international. Al se kačite na 2 slova ko muve na g####. Citiraj:
Što o tome kažu naše institucije?
![]() |
![]() |
#1289 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1290 |
MiningMod
|
Eto zatvaraju ED ![]() ![]() Jer znaš kako lakše ide ono... kada piše samo "transakcijski račun" i kada nema lagera, provjere deklaracija, uputa na hrvatskom, tipkovnica sa č/ć/đ/ž... ![]() Sve u svemu kako god okreneš pametan potez (kako tko gleda) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|