|
|||||||||||
|
|
#3331 |
|
....
Datum registracije: Nov 2009
|
http://www.gizchina.com/2014/12/19/m...spotted-tenaa/ Meizuov konkurent Xiaomiju Note. 5.5 incha, octa core, 2gb ram-a. Predstavljanje 23.12. Nadamo se da ćemo vidjeti i 4.6 incha verziju.
|
|
#3332 |
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Što kažete na ovaj UleFone be one??? Odron ili nešto dr?? |
|
|
|
|
#3333 |
|
Guest
|
realno gledajući to ti nemre nitko reći jer ga nitko nije imao, a ako ga je netko imao ili ga ima neka se javi. |
|
|
#3335 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Ovako od specifikacija upada u oko vrlo mala baterija za 5.5" i MTK6592. Ako želiš nešto slično i pouzdanije http://www.aliexpress.com/item/Origi...925487941.html Dotični uređaj također nije skroz bez mana, ali svi problemi su poznati i brzo rješivi(osim kamere koja je osrednja, kao i ostale u tom rangu). S druge strane baterija je 3300 mAh i traje stvarno dugo. |
|
|
|
|
|
#3336 |
|
Guest
|
UleFone be one ima hardver kao skoro svi drugi mobiteli u ovom cjenovnom rangu. i kao većina drugih ima slabu soft. podršku. eto... pa nema razlike. |
|
|
#3337 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
#3338 |
|
Premium
|
Oleee zivjeli kinezi... ne znam jel se isplati cekati nove mobitele sa novim mtk procesorima odnosno kakvi ce biti u usporedbi sa mtk6592?? Jel netko naisao na nekog kineza sa softverskim tipkama, tipkama na ekranu? |
|
|
|
|
#3339 |
|
Premium
|
Nema ih puno, ali možeš uvijek kupiti neki uređaj koji ima teže vidljive kapacitivne tipke i onda upaliti virtualne tipke u build.prop, samo dodaš u zadnji red qemu.hw.mainkeys = 0, saveaš i rebootaš. Voila! Na svakom mobitelu to teoretski možeš(treba root). |
|
|
|
|
#3340 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sve glasnija postaju šuškanja da će OnePlus izbaciti Mini verziju svog modela One. Po glasinama, trebao bi imati 5" ekran, SD615 čipset i 8MP kameru. Naravno, uz to ide i manja cijena. Izvor
|
|
#3341 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
|
|
#3342 |
|
Guest
|
|
|
|
#3343 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
|
|
|
|
#3344 | |
|
Premium
|
Citiraj:
), shvatiti da su im uređaji jednostavno dobri(već F1 se prodavao pod raznim brandovima) i da je čovjek samo htio da ne bace novac na Odronphone, Droogee ili slično. |
|
|
|
|
|
#3345 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pitanje je koliko često CM dobiva update. Bilo bi zanimljivo dobiti tu informaciju od vlasnika 1+1 obzirom da on ima CM.
|
|
#3347 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ovako to izgleda što se nightlya tiče(bacon je kodno ime za OPO). |
|
|
|
|
|
#3349 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
|
|
#3352 |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2014
|
iuni
[QUOTE=Nego, jel ikome stigao IUNI U2, ako je dajte neki kratki review.[/QUOTE] Meni je stigao prije par dana, jako zadovoljan ekranom. Nisam se previše igrao manjak vremena trenutno, ako nekog nešto zanima neka pita. |
|
|
|
|
#3353 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
|
|
|
|
#3354 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2013
|
Imam kineski mob. kupljen u jednom dućanu informatičke opreme (750 kn - na karticu na rate ), naziva Grand View Q ( a999q ), klon je popularnijeg Doogee DG500c, 1 gigu RAM-a, 4 gige ROM.a, MT6582, inače sam zadovoljan s svime, pogotovo s baterijom, kamera služi, problem je ako se to može nazvati tako, stavio sam Carliv touch recovery 2.4 koji je okrenut za 180 stupnjeva- https://www.youtube.com/watch?v=p9qhWqon1MI - tvornički recovery je u redu, a recovery stavljen preko Flash tools-a je isto okrenut za 180 stupnjeva, recovery su potpuno funkcionalni. Nisam naišao na netu na neko suvislo riješenje, pa ako netko ima neki prijedlog. Hvala i pozdrav! |
|
|
|
|
#3355 |
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
|
|
|
|
#3356 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Citiraj:
) i javlja se kod nekih modela di nije bilo moguće postavit normalan cwm.. Meni se to javilo kod jiayu F1, al iskreno ne gledam na to ko problem jer na mobu obično ne visiš u cwm-u po cijele dane.. ![]()
|
|
|
#3357 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2013
|
Hvala na odgovoru, imaš pravo, ni meni ne smeta, nego me zanimalo.... |
|
|
|
|
#3358 | |
|
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
#3359 |
|
Premium
|
http://www.coolicool.com/zte-nubia-z...ndroid-g-35728 Cini se kao solidna kupnja, na gsm areni pise da podrzava vise frekvencija, ima li netko iskustva kakva? |
|
|
|
|
#3360 |
|
Guest
|
Treba mi brzinska preporuka za mobitel trebao bi ga tokom dana kupiti. Znaci cca 100e dual core da je kvalitetan, 4.5 max, ne treba biti lopata ![]() |
![]() |
|
|