|
![]() |
#1261 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
7330 je samo 2 lana ![]() |
![]() |
![]() |
#1265 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Za utjehu, prvi kontakt sa SZK je bio ok. |
|
![]() |
![]() |
#1266 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1271 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Proradilo! U nedjelju ujutro majstor brika po centrali... nemreš vjerovat. Prvi dojmovi: Fritz 7330 zbilja jest vrh ISP ponude routera, Netgem 5500 IPTV kutijica je zbilja dobar uređaj - mogućnosti su vrhunske i kvaliteta slike je ok. SZK jako dobra, odmah reagiraju i ne dave glupim pitanjima iz skripte, nemrem se požaliti. Brzina je ok, paket je 10 mbita a na Speedtestu* ispada 9/0,57 i ping 20 a uopće nisam blizu centrale. Na BF4 mi se čini da je ping par milisekundi manji nego je bio na Optimi, ali nebitno. Samo je ovo live gledanje kanala na smartfonu preko H1 aplikacije malo sprdnja, sad mi je jasno i zašto se ne može baš naći točan popis kanala. Nije im neka reklama ![]() Sve u svemu - zadovoljan. ![]() *edit: zapravo 9,7 je download po kasnijim mjerenjima Zadnje izmijenjeno od: Dac. 08.12.2014. u 07:58. |
![]() |
![]() |
#1272 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Meni danas prvi dan kako sam na H1 i odmah sve radi od jutra. Samo mi je download 4,85mbps. Nije istina da mi ne može biti 5. Ali dam se kladit da ih nazovem rekli bi mi da u ugovoru piše do 5mbps. |
![]() |
![]() |
#1273 |
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
4.85 i 5 je tako blizu da puno stvari moze ovisit o tome. Provjeri druge servere, provjeri ZG, provjeri u druga vremena. |
![]() |
![]() |
#1276 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2014
|
Netgem 5500 IPTV-moze li vuci streamove i filmove sa racunala |
![]() |
![]() |
#1277 |
Banned
|
5500? Koji je to? Trebao bi moc. Neznam streamove, 5200 vidi filmove preko serviia, fritzmedia servera, windows media servera (to je ono sto imam sve instalirano). Vidi cak i preko xmbc-a ali to nisam puno koristio a ono sto je bilo shareano nije mogo vrtit ionako. |
![]() |
![]() |
#1280 |
Banned
|
Trebala bi 20ica ic. |
![]() |
![]() |
#1281 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2014
|
gospodo zanima me kvaliteta slike na h1tv prije svega sk1,2i3 u odnosu na maxtv sobzirom da biram novog operatera to mi je jako bitno hvala i pozz |
![]() |
![]() |
#1282 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
jučer sam bio u H1 i potpisao ugovor za 20 mbita. I žena me 3 puta pita da jel mi može linija toliko podnjet, da T-com često znao odbiti takve zahtjeve jer linija nije mogla podnjeti. Poslao sam joj ovaj screnshot linije pa reko neka to prilože. Sad me zvali s Optime i pitali da li zaista želim preći na H1, i da mi linija možda neće podnjeti 20 mbita, da će mi možda isporučiti 10 mbita, da ne garantiraju 20. Sad su me već scimali, pa neću valjda plaćati 20, a dobivati 10 ![]() Ugl, 99% da će mi Fritza 7360 isporučiti ![]() |
![]() |
![]() |
#1283 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Traze meni 300 kn+ za 7360
#1284 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Hmm, meni rekli da za 20icu daju fritza, pa sam pitao jel imaju model sa 4 lana jer mi treba. Rekli da moze 7360 samo neka na papir dodatno napisem da trebam model sa 4 lana. Nikakvih 300 kn nisu spominjali... Znaci prelazak s optime plus ugovor na 2 godine 20 mbita |
![]() |
![]() |
#1287 | |
Banned
|
Citiraj:
Uglavnom, ne garantiraju 20 jer niko ne garantira max. Imas tocno u uvjetima koliko se gdje garantira (kao i sto tcom za 4mbita adsl garantira 2), tako i tu za 20 imas u uvjetima koliko je garantirano. Ti imas vdsl? Jer uz vdsl ide 7360. Kako si pokusao odradit update? Jer znam da nemozes inace ucitat config file koji si sam editirao ako nije tocno po specifikacijama, a i tada ako si ucitao promjene koje ne podrzava proizvodjac nece da ucita bez linije unutar configa koja to dozvoljava. |
|
![]() |
![]() |
#1288 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Prvo sam probao preko auto updaeta preko kojega on povuče file sa servera,i naravno neće. Onda sam ručno skio image file i odabrao ga,te se on uploada do kraja na ruter,ali onda izbaci isti error |
![]() |
![]() |
#1289 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Jel ikome ukljucena ona promotivna akcija Gas do daske (uključivanje maksimalne brzine koju je moguće postići na korisnikovoj parici (u skladu s tehničkim mogućnostima korisnikove parice) prva 3 mjeseca za 1 kn/mj. Vrijedi za nove korisnike TEL + turbo NET 20) |
![]() |
![]() |
#1290 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
|
|