|
![]() |
#511 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja sam sad probao i Nugat i činilo mi se da me već danima *ebe grijač pa sam sad nadolio nugat i stavio nov grijač i sve isto je. Okus koji god da stavim se daleko daleeeeeko čuje. Izgleda da je to tako jer očekivao sam/mislio sam da će se aroma jače osjećat ali kako je ovo već treća,izgleda da se tu ne može ništa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
nemože odma.. pogotovo taj nugat koji je blagi okus, trebo si onda uzet ako si već uzimo.neke divlje arome (ne duhanske) da si uzeo šumsko voće ili trešnja i tako te jake okuse.. a nakon par god pušenja okusi na dim ti zaglupave i onda duhan tekučina nešt i nema okus.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Premium
|
i to ti ubije okus pare.. ko i meni danas, jedino mentol lagano osjetim, popušio sam 11 cigara danas.. jednostavno nemogu radit i imat egicu u ustima kao običnu.. exzzy: možeš, možda otkirješ i neki novi okus koji ti se sviđa ![]() ja uvjek skoro mješam winston i mentol, malo manje mentola, samo za aftertaste.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Steta je prestati sa ecigom i onda vratiti sve te otrove u sebe.
![]() |
#517 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Počet ću šamarat. Svatko tko me vidi s ovom napravom peezdi i pametuje da je kancerogeno,duplo štetnije od smrduša,da je to reko neki doktor šta puši kad su ga pitali šta ne koristi električnu cigaretu itd.... Dižu mi živce bezveze... Mislim da je ovo najviše kancerogeno proizvođačima smrduša.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Pozdrav ljudi, nabasao na ovu temu bezveze ali vec neko vrijeme razmisljam o ecigari. Mozete li mi preporucit neki set za narucit neki best buy i slicno, nemam bas volje kopat i istrazivat sta je dobro a sta ne. Inace sam strastven pusac, volim cigaru i cilj mi je malo smanjit to kurenje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Premium
|
setovi su ugl Ce4 i od toga bježi.. nađi na njuškalu twist ili spinner bateriju od 11oo ili 13oo mah i evod, protank, aerotank je malo deblji od te baterije.. samo nemoj uzimat ce4, ce5 i te gluposti stare, na njuskalu proč ćeš jeftinije i ako ti se ne svidi nešt para ćeš dobit nazad.. atomizer (ono di se sipa tekučina) kupi novo, bolje je.. da ne dobiješ sifilis, hepatitis abecedu, rak side i ostalo.. nađi šta ti se sviđa i mi ti nađemo grijače.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Premium
|
Ok super budem malo jace prolistao ponudu pa postam tu za misljenja I savijete. Hvala. Nego, stara ima tu neku evoD cigaretu I kaze pokvarena, uvlaci zrak I kaze da kao da pusta negdje ili tako nekako, promjenila je navodno grijac? |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
dekky, radije se strpi i ustedi novaca, jer ako kupis te setove, samo ces baciti novce. Nece ti pomoci, uzasni su. Curenje i silni problemi uz uzasan okus. Neka Spinner, joyetech, kangertech ili vapegear baterija, imas ih po njuskalu dosta povoljnih. Za atoizere su ti sve rekli. Opet mozes sa cca 300-400kn proci, a za tih 100-150kn nize dobijes obicno smece na zalost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Premium
|
znači ovakav neki set se ne isplati kupovati, ne valja ili? http://parilica.hr/e-cigarete/aspire...arter-kit.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Premium
|
Za tu cijenu uzmes Nautilusa mini i bolju bateriju, tako da iako taj kit i nije toliko los, los je kad se usporedi sa onim sto mozes kupiti za gotovo iste novce. Nautilus Mini cca 200ak kn. Neka baterija od cca 150-200kn Punjac 20-30kn Dakle imho, neisplativ kit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne znam...ajde ako se nekom da zezat nek mi slozi nesto na parilici zbog 30% popusta, nek izadje max 350kn s popustom bez tekucine. Hvala... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Da i ja iznesem svoje dojmove nakon prvih par sati parenja. Dosla mi je oprema ( evod twist i protank 3 mini) danas i navalio odma na to cim se baterija napunila. Ugl nakon gutanja tekucine i zagorjelog okusa i 4 bacena grijaca mislim da sam napokon upogonio to kako treba. Al muci me to da se nebi cesto dogadalo jer je pola kutije marlbora stradalo za vrijeme zaje*ancije s tim, a zivce da ni ne spominjem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Premium
|
ako budem na kompu složim ti nešt u parilici.. ali set koji je smuchac složio je dobar i nije toliko ni skup.. za 150kn možeš dobit običnu bateriju i neko smeče gore koje če curit, bit bez pare itd... G-boy: grijači se ne bacaju !! i ja sam kupio jedan dok nisam znao smotat i sad kad sam skonto kako i vatu stavit i parit na njoj na običnom evodu nemogu nać taj stari grijač koji je čak ispravan ali sam ja nešt nakon pijančenja imo loš okus u ustima.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Premium
|
Nije puno. Dapace, cak je malo za pocetnika. No ukoliko ti je dovoljno - svaka cast ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ma nisam ja ni puno pušio, cca kutiju na dan koja se znala razvuc i na dva dana i tak nekih 5-6 godina. E jel ima netko ideju zasto mi pusta tekucina odozdo? Sad skinem atty i vidim par kapljica na bateriji unutra. Ide mi na zivce to jer se scimam svaki put kad nesto ne valja da cu opet se nagutat tekucine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Premium
|
operi ih, ostavi da se osuše i parkiraj na sigurno da imaš za svaki slučaj.. fora sa vatom i nez kakva je, meni je to sve isto, ja parim samo da ne pušim iako mi slabije ide jer stalno nešt radim i nemogu imat u ustima e cig.. ali valjda bi trebala bit nešt veća malo potrošnja i naravno bolji okus a pošto parim Usa Mix i mentol (mentol na špagi) slabo okuse razlikujem uz cigare obične.. to je i malo, da si uzeo 16-18mg nikotina onda bi popario 1-2 tanka i malo bi te jače udaralo u grlo |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Nesto si ti krivo posarafio, moj protank 3 mini nije jos ni jednom procurio. Inace meni treba oko pola tanka da proradi grijac kak spada, a isti mi traje oko 3 tjedna a pusim 70% VG tak da ti nesto krivo radis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Premium
|
Ja sam od protanka minia 3 odustao. Vise ih imao, svaki je curio. Ali ama bas svaki. Odlican okus, no curenje me iritiralo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Neznam kolko ste vi to jako zatezali? Meni jos ni jednom nije procurio, makar sam ja to ko konj znao zasarafit. Jednom sam ga cak kombinirkama odsarafljivo jel drugacije nije islo. Jel ste sigurno da imate org a ne neku kopiju? Inace probaj ga oprat kompletno i onda tak cistog sastavit i zasrafit(ipak nemoj turbo prejako da ne ode staklo). Ja ga obicno u dva dijela sastavim. Prvi od ona 3 dijela i staklo i 2 grijac i i onaj dio koji se sarafi na bateriju i pazi da nisi koju gumicu zagubio u tom procesu. I da ja ovaj grijac ne perem jednom sam opro i sredio ga tak da bi ti isto preporucio. Obicno ga samo malo pobrisem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Premium
|
G-boy ti si sliko samo na bateriji di je pustio.. a i od tekučine meni nekad zna procurit dole, poparim tank, ništa.. nadospem drugu tekučinu, povučem 5 puta ono se čuje u cjevčici kako pucka i dole baterija mokra.. eo parilica sasvim ok set za početnika: http://parilica.hr/baterije-i-punjac...-baterija.html http://parilica.hr/kartomizeri/kange...protank-3.html http://parilica.hr/t3d-zamjenski-grijac.html http://parilica.hr/baterije-i-punjac...go-punjac.html 313 kn sa jednim grijačem rezerve i bez popusta |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|