|
![]() |
#2406 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni je jedina dobra borba bila ona se nekim njihovim lokalnim borcem, debitantom u srednjoj mislim. Nema strema u najavi pa ne znam kad bu. Drugacije nego inace, meksiko.. Hunt mi izgleda nes lose volje. Gledal sam interviju od onog nosatog mrsavog i u jednom trenu sam mislio da ce bit svega. Valjda neki obiteljski problemi. Vladimir je u knock downu pa ga je onda nokautiral. Mavrovic brije al neka mu je. Malo vise uzbudenja nego inace, pogotovo Mavrovicevog... Pocinje 180 u 3 sata. Nije strasno. First Raw Sports i sl.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 16.11.2014. u 00:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2407 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nisam gledao prijenos iako sam se probudio u 03h, ali sada sam pogledao reprizu ![]() Uglavnom, polu zadovoljan sam samim ishodima (zbog mojih favorita) ali sam cijelim eventom generalno jako zadovoljan! Isplati se pogledati cijeli.
![]() |
#2408 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
ijaooo..
Darker than a moonless night and hotter than hell itself, that is coffee. Zadnje izmijenjeno od: wnbeeeE. 16.11.2014. u 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2410 |
Premium
|
editirano. nadam se na vrijeme, hvala ![]() Znaš da mi i nije žao, ja sam isto par puta bio izložen spoilerima, baš ovdje, neka vide kako je ![]()
![]() |
#2411 |
Premium
|
Tako treba, i nemoj biti kao drugi, budi bolji. Jedan tip, ja uvijek kada ne gledam direkt, prvo skinem/posudim reprizu pa tek onda idem po forumima, i ostalim socijalnim medijima. ;
![]() |
#2412 |
Premium
|
meni se i dan danas desi da prije ufca preletim fejs na mobu i spojlam si main event svaki put.. A šteta mi je unofollowat neke grupe jer ima uvijek odličnih vijesti / novosti. Nikad naučit.. Za ovaj topic sam se već dovoljno puta opekao, neće mi se sigurno desit da pogledam što se dešava prije nego što pogledam event, na fejsu ti samo doleti htio ne htio ![]() btw, ste vi skužili onu prevoditeljicu?
Darker than a moonless night and hotter than hell itself, that is coffee. Zadnje izmijenjeno od: wnbeeeE. 16.11.2014. u 16:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2413 |
Premium
|
Kao da je na nekim drogama bila. 100 na sat je pričala. ![]() Ali zato ovo još nisam vidio, odvratno. Upozorenje za one slabijeg želuca, jako grafički sadržaj! https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/4E1...c9MCfjp4ziPMkD https://pbs.twimg.com/media/B2jflJZIMAAN19w.jpg
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 16.11.2014. u 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2417 |
Premium
|
moj listić za noćas Browne 1,30 Ferguson 1,40 Duffee 1,30 Pettis 1,40 Faber 1,20 johny vs lawler naravno preskačem ![]()
![]() |
#2421 |
Premium
|
![]() |
#2422 |
Premium
|
![]() |
#2424 |
Premium
|
![]() |
#2426 |
Premium
|
![]() |
#2427 |
Premium
|
Jel se pripremaju kave, red bullovi, monsteri... da se ostane na nogama noćas? Miočić vs JDS!!!!!!!!!!!!! Nate nije bio na težini, 2,5kg preko!!! Baš mi je dobar ovaj card! Zanima me kako će Overeem odigrati, a toplo se nadam da će Gonzaga dobiti po piksi, nije da mi je Mitrione neki favorit, jednostavno ne volim Gonzagu ![]()
![]() |
#2429 |
Premium
|
ajmo probati i ovdje neku lovicu ubrati, mada borbe nešto riskantnije nego zadnji put. JDS vs Miocic miočić će sigurno iznenaditi i pokazati da može i umije, ali lijevi kroše jdsa će ga uspavati. (JDS by KO 2 runda) 1,25 Dos Anjos vs Diaz Anjos je predobar grapler za diaza, fizički jači, spremniji, gladniji. 1,40 Struve - Alistair Mislim da je Struve već pokazao gdje pripada i nakon svih njegovih izjava prije eventa ostavio mi je dojam samouvjerenog i spremnog borca. Dok je overeem u opadanju, Struve nakon svih ozljeda dolazi k sebi. Naravno da je Overeem veliki favorit, ali tu kvotu od 2.90 na Struvea ne propuštam, nema šanse. 2,90 Gonzaga - Mitrione Gonzaga je pomalo ostario i isto tako je u opadanju, ali je još uvijek životinja. Ako borba ode na parter, a siguran sam da hoće - Gonzaga će ga ownati. 1,85
![]() |
|
|