|
![]() |
#15392 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Nedavno napokon pogledao The prisoners. Odlican film u kojemu je citavo vrijeme napeto i neizvjesno, jer ne mozes lako predvidjeti sto ce se iduce dogoditi, IMO naravno.
![]() |
![]() |
#15396 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Prihvaca jer u bankrotu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15397 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Meni je prije bankrota Cage bio jedan od drazih glumaca. I ostao je takav. Ove nove 'filmove' ni ne gledam. Steta, stvarno steta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15398 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#15401 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#15403 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#15405 |
Guest
|
Pa bio je više nego dobar u Joe, Kick-Ass, The Frozen Ground... National Treasure i The Sorcerer's Apprentice su ok za ono što jesu, lagani filmovi za malo stariju djecu. ![]() Da može birati uloge mislim da bi imali puno drugačije mišljenje o njemu. |
![]() |
![]() |
#15406 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ima je jos dva solidna trilera od prije par godina. Seeking justice i trespass ili tako nesto. Joe nije bio los jer mu je legla uloga vucibatine ![]() The frozen ground je dobar film po meni, ali ja bi njega stavio za ubojicu, a ne za detektiva. Vjecito ista faca -> nisam ja majke mi ![]()
![]() |
#15407 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Zaboravih Lord od War, to mi je baš jeben film ![]() Citiraj:
![]() S ovom zadnjom izjavom se slažem u potpunosti ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15408 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Da se ispravim, kad sagledam sve filmove koje sam zaboravio,imo je on dobrih filmova,ne remek djela neg ono,dobrih filmova...Con Air ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15409 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15410 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
sinoć sam gledao zadnjeg Hobbita. Ne znam, možda sam previše očekivao, možda više borbe sa zmajem, malo bolje razrađeno priču... Efekti su jako dobri, muzika isto tako ali film kao film, ocjena 6/10 I da, gađanje zmaja je... malkice pretjerano ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15412 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Nisu filmovi ali nisu loši za pogledati: Hot Coffee (2011) - zanimljiva priča o utjecaju korporacija na legalna prava malog čovijeka i pokušaja da se njegov glas utiša donošenjem raznih zakona i "reformama". The Century Of The Self (2002) - opis na IMDb je doslovno radnja samog dokumentarca. Preporuka za pogledati, no ako vas ne zanima politika (malo govore o njoj ali ne puno da vam bude dosadno) onda definitvno pogledajte zbog pogleda kakve korporacije imaju na psihoanalizu i na nas. Restrepo (2010) - nisam veliki fan dokumentaraca o američkim vojnicima ali ovaj me ugodno iznenadio. Da li su mi novi pogled na cijelokupnu situaciju, na osobe koje su se odličine otići tamo i rođenje "bratstva" na ratnom polju. Ne očekujte velika napucavanja (ima ih ali ne puno). Korengal (2014) - nastavlja gdje je Restrepo stao.
![]() |
#15415 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
https://www.youtube.com/watch?v=px1W7ZOv3mA Greene i njegova izvedba 'heees goot a whoooleee wooorld in hiiis haaands...' Con Air ftw ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15416 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
The good lie http://www.imdb.com/title/tt2652092/ 8/10 ...prica o sudanskim izbjeglicama,ratu u sudanu i slicno...dobra drama The Mule http://www.imdb.com/title/tt2130270/ 5/10 bzvz "komedija", pogledat samo ako imate viska vrimena The quiet ones http://www.imdb.com/title/tt2235779/ 5/10 "horror" koji nije strasan, prica je ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#15417 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
ja ak budem gledao zadnjeg hobbita to ce biti samo iz ciste dosade jer su me jako razocarali i prvi i drugi dio jos mi na kraju najdraze gledat 3 i pol sata LOTR 1
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#15418 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15419 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#15420 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
[QUOTE=alengrosevic;2704309]sinoć sam gledao zadnjeg Hobbita. Ne znam, možda sam previše očekivao, možda više borbe sa zmajem, malo bolje razrađeno priču... Efekti su jako dobri, muzika isto tako ali film kao film, ocjena 6/10 Tak nekak, već dugo nisam tak razočaran otišal iz kina ko nakon ovog filma. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|