|
![]() |
#5011 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Razmislit ću o WP-u, nije neki advanced user, njoj bi WP bio ok. |
|
![]() |
![]() |
#5012 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ako je spremna da ce pozive i poruke dobivat s vremena na vrijeme tek kad uđe u app(viber) i ako joj to ne smeta....zašto ne. Ja bi joj ipak preporučio neki punokrvni smartphone ![]() Bio je na tržnjaku Nexus4 nedavno...nije sad vrh po kameri al baš i nemreš birat elitu za 1500kn ![]() |
![]() |
![]() |
#5013 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Uzeo LG g2 mini za 1530kn u Santa domenici, čini mi se da ti ispunjava sve uvjete i ulazi u budžet, moja preporuku oduševljen sam telefonom za tu cifru se nisam nada da će radiit tako lijepo.. |
![]() |
![]() |
#5014 |
Fresh Juice
|
Pikiraj LG G2. Rekao si da može koja stotica gore a on se može nać već od 1700kn. |
![]() |
![]() |
#5015 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
#5017 |
Premium
|
Imaš možda neka loša iskustva s ovim Xenonom ili znaš nešto više? Slobodno reci ![]()
#5018 |
Premium
|
S3 neo ako moze dati cca 1800 ili g2 mini za 1600 |
![]() |
![]() |
#5019 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Btw. sad su G2 na akciji kod operatera pa ih bude na njusci sigurno, novih i urednih. Ne budu bas za 1700 al ko zna.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 11.12.2014. u 23:12. |
|
![]() |
![]() |
#5020 |
Premium
|
Pomiješao si me s nekim. Iznos je 1000 kn, a ne 1700 ili slično.
#5021 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Zadnjih 10 dana sam intenzivno tražio samo G2. Za 1700kn nisam vidio niti jednog vrijednog spomena jer valjda odu odma ako je stanje OK. Ostali za 1700kn koji se vrte su svi "stanje 9/10", a u biti su totalno u banani izgledom i stari oko godinu dana. |
![]() |
![]() |
#5024 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Vec neko vrijeme ne radi, oko dva mjeseca. |
![]() |
![]() |
#5025 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
1800 momak na tržnjaku prodaje,picikato veli... |
![]() |
![]() |
#5027 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Sony Xperia M2 vs. HTC Desire 610 ?
Pozdrav, trebam savjet koji od ova dva moba kupiti? Gledao sam hrpu videa na youtube i ne mogu se odlučiti...manje više imaju iste specifikacije.... Kažu da je na HTC bolja kamera iako su na obe 8 mpx navodno htc ima u praksi bolje slike i video, dok sony ima dulji rad baterije i "user frendly" meni.....pa dajte savjet....koji je bolji? ![]() |
![]() |
![]() |
#5028 |
Registered User
|
Sony Xperia M2 vs. HTC Desire 610 ? Pozdrav, trebam savjet koji od ova dva moba kupiti? Gledao sam hrpu videa na youtube i ne mogu se odlučiti...manje više imaju iste specifikacije.... Kažu da je na HTC bolja kamera iako su na obe 8 mpx navodno htc ima u praksi bolje slike i video, dok sony ima dulji rad baterije i "user frendly" meni.....pa dajte savjet....koji je bolji? |
![]() |
![]() |
#5029 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Desire 610 je fantastican u radu(barem ovo sto sam ga ja imao prilike koristiti) Nisam vidio nikakvo zastajkivanje dok je kamera losija od prosjeka na auto postavkama(kad sam neke stvari korigiras, da se tu napravit i koja dobra/zadovoljavajuca slika) Baterija je dobra i uz prosjecno koristenje izdrzi do dva dana M2 nisam koristio tako da o njemu nemogu nista reci |
![]() |
![]() |
#5030 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5031 |
Registered User
|
Bio sam skloniji M2 jer sam korisnik xperia već godinama, sada imam xperiu M pa sam naviknut na layaut i sve, ali sam i ja čuo da je kamera užas a jbg danas mi kamera na mobu sve bilježi....onda mi je HTC upao u igru jer me isto koštaju. |
![]() |
![]() |
#5034 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2014
|
Preporuku za novi mobitel
Trebam preporuku za novi mobitel:
Cijena do cc 1300kn Također me zanima Vaše mišljenje koji od ova 3 Samsunga je najbolji? Hvala i pozdrav svima! |
![]() |
![]() |
#5035 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@zlocesti Desire 610 ima HR meni. @tokage Nisi naveo namjenu, ali svi navedeni su ništa specijalno. Uzmi S3 Neo.
#5036 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2014
|
Koristim mobitel primarno za razgovore, internet (email) i kao diktafon, fotkanje tu i tamo a igrice rijetko to mi nije toliko bitno. Ježim se od manjka prostora, naglih usporavanja sistema, gubitka ili slabog mrežnog ili wifi signala te brzog pražnjenja baterije. Dakle važno mi je:
Trenutno koristim HTC Wildfire S zadovoljno već nekih 4 godina tako da nisam u toku sa današnjim modelima. |
![]() |
![]() |
#5037 |
Premium
|
S3 neo kokos ti je dao odgovor.malo vise novaca ali puno bolji telefon. Ovo sto si naveo jedino alcatela nisam probao a ostatak je srednja zalost osim Lg L70. Ako ti je previse novaca onda uzmi g2 mini |
![]() |
![]() |
#5040 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|