|
![]() |
#1171 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2014
|
Citiraj:
Nego reci mi, jesu li boje prirodne (probaj uslikat nesto recimo crvene boje i vidi da li je bukvalno pogodio nijansu onako kako je vidis sam svojim ocima (zato prodajem sony jer daje prezasicene boje, nazalost), ako da razmislicu da ga kupim, iako nazalost nije dual sim, ostre fotografije, dovoljno ima svjetlosti (iako je f/2,4..........)? Vidim da kazes da su low light slike super, sto me je prijatno iznenadilo.... A 6 sati SOTa sa 80% baterije!!!!!!!!!!! WOWWWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa to je min 12 na full............Fasciniran sam....Molim te nakon prvog punjenja pred sam kraj baterije kad je iscijedis uslikaj nam SOT, a ako mozes forsiraj internet (meni je on primaran)! Zadnje izmijenjeno od: dinox. 10.12.2014. u 00:55. |
|
![]() |
![]() |
#1172 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
G3 ima puno bolje straznje gumbe od G2.. Super je za prckanje mobitela kad je u dzepu, moze i na G2 Brko. Super da si zadovoljan. G2 ljudi generalno vole. dinox, 4g i nase mreze su ubojice baterije i to kaj netko doma ima velki SOT ne mora znacit bas nista. Moja Ultra ima preko 8 sati bez problema SOT i to sa sat vremena igranja i stalno na WIFI, par mailova itd. Odem van sa njom i to se skoro raspolovi.. |
![]() |
![]() |
#1173 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
@Dinox Uslikat ću crvenu Škodu na parkingu pa sam vidi kakve su boje ![]() @mago Ne visim stalno na mobu vani i na netu. Doma wifi, na poslu tu i tamo 3G (like now). Vani kao vani je mob u đepu ili samo fotkam ponekad. Nemam naviku sjedit u birtiji ili u parku na klupi i drkarit po internetu. Pa vjerojatno zato i imam velike SOTove na svojim mobitelima. ![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
@Brko, ako kad budes imao priliku igrati se s Optimus G, probaj. Po kameri i bateriji se ne moze nositi s njim, a za ekran ne znam, jer G2 nisam imao u posjedu vise od par minuta ![]() Iznenadit ces se koliko je mobitel jos uvijek dobar ![]() Da ga nisam dao staroj, probao bi na njemu ROM od G3. Cini se vrh ![]()
#1175 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Uzeo g2 mini u sancta domenici (na diners utorkom 10% popust, 1530kn ) dosta sam iznenađen što je mob došao sa t-com brandiranim firmwareom, to ćemo morati popravtit :P Osim toga detalja zadovoljan skroz mobaćem poslužit će neko vrijeme, nikad nisam ao manje novaca za mobitel a bio zadovoljniji do sada uređajem.. |
![]() |
![]() |
#1176 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
To se ne bi smjelo dogadjati u slobodnoj prodaji da dolazi s takvim softwareom. Netko izgleda podvaljuje ostatke kakve. |
![]() |
![]() |
#1177 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2014
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Brko moze, ali samo reci kad postavis sliku je li prava nijansa koju si vidio svojim ocima, otkud cu ja znati, necu da nagadjam.... ![]() Zadnje izmijenjeno od: dinox. 10.12.2014. u 10:20. |
|
![]() |
![]() |
#1178 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
@Brko, da te poštedim muke i eksperimentiranja, jedino na stock romu sve radi kako treba. Nemj flešat recovery jer ako spajaš g2 na hifi ili slušalice pojavit će se šum, root ne smeta. |
![]() |
![]() |
#1179 |
Fresh Juice
|
Kako recovery može utjecati na šum molim te? |
![]() |
![]() |
#1181 |
Fresh Juice
|
Nema LG takvih fora. Kolega je samo naletio na neki custom rom koji imaju problem s zvukom. |
![]() |
![]() |
#1182 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1183 | |
Premium
|
Citiraj:
Imam G2 spojen na hi-fi barem 4 sata dnevno i čim se fleša recovery javlja se noise. Upogoni google sa ovom frazom i čitaj: g2 headphone/audio noise |
|
![]() |
![]() |
#1184 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Progooglaj ti tu frazu pa vidi jel je kriv custom recovery. Evo ti i tema o tome pa vidi rješenja: THAT Kitkat Audio Bug - Hissing/Crackling. |
|
![]() |
![]() |
#1185 |
Premium
|
Uhh...kad čujem "100% sam siguran" dobijem mlade isti tren. Ja znam rješenje, ti googlaj jer ne znaš ili ne koristiš G2 u kombinaciji sa Hi-FI linijom pa ne znaš o čemu pričam. Ovo je poznati problem i glupo je da mi šalješ link na rješenje jer to nije ovo o čemu ti ja pričam. Postoji više "audio noise" problema sa G2, neki od njih su bili prisutni i kod korištenja čistog official roma ovisno o provideru, ali su ispravljeni u update-ima. Neki od njih su prisutni kad flešaš custom TWRP recovery. End of story. I nemoj biti 100% siguran jer nisi ni 1% siguran. |
![]() |
![]() |
#1186 |
Fresh Juice
|
I ja kad čujem takve kao dobijem mlade, no kaj ćeš. Takav je svijet. Pa ti si prvi spomenuo sigurnost od 100%. Samo sam ti odgovorio. Kako god, ti u pravu, ja u miru. Uživaj |
![]() |
![]() |
#1189 |
Premium
|
Titan! |
![]() |
![]() |
#1190 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1192 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Poprilično sam zadivljen i ugodno iznenađen trajanjem baterije na G2.. Počinjem zaboravljat gdje sam punjač ostavio. Pošto sam bio malo više zauzet nekim stvarima ovaj tjedan, nisam previše visio na mobu pa čisto da nabacim koji SS: ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1195 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#1197 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
#1198 |
Fresh Juice
|
Ima ovdje u ovom vodiču ili ovdje na cafe.mobilu |
![]() |
![]() |
#1199 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ima netko preporuku nekog dobrog ROM-a koji je na Lolipop već ?? Da ne isprobavam sad sve baš ![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Fresh Juice
|
AndroidNow HD, taman maloprije došla nova verzija. Ili želiš neki AOSP? |
![]() |
![]() |
|
|